English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (310 reviews)
Schrijf een review
  • Door  lieve1992
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Feb 27, 2013

Onze joker is helemaal blij met zijn mooie bandje en staat hem ook leuk!! Onze joker is helemaal blij met zijn mooie bandje en staat hem ook leuk!!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2013

Zeer mooi!
Staat mijn schatje prachtig!
Ideaal voor op een feestje
Zeer mooi!
Staat mijn schatje prachtig!
Ideaal voor op een feestje

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2013

klaar voor de ceremonie !! we zullen een geweldige indruk maken ... in het aangezicht van agressie :) hoe zoet het is !!! pronto per la cerimonia!! faremo un figurone .... alla faccia dell aggressività :) quantè dolce!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 17, 2013

Mijn kitten was erg elegant .... Ik vond het geweldig !! O meu gatinho ficou muito elegante....amei!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 01, 2015

superrrrrrrr schattig. echt heel leuk. superrrrrrrr schattig. echt heel leuk.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 31, 2015

Bantik paste perfect bij mijn kat. Indien gewenst, is de maat verstelbaar, wat erg handig is. Op de hoofdband is een lichtreflecterende tape, een fluwelen strik met een strass steentje, allemaal op de foto. Het ziet er heel elegant uit voor de kat. Ik vond het leuk! Бантик отлично подошел моей кошке. При желании размер регулируется, что очень удобно. На самом оголовье светоотражающая лента, бантик бархатный со стразой, все как на фото. Смотрится на кошке очень элегантно. Мне понравилось!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 09, 2014

Prachtig artikel! Mijn Leo houdt er heel veel van :) Bellissimo articolo!il mio Leo lo apprezza tantissimo :)

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 28, 2014

Geweldig product, vond het geweldig en mijn kat ook. Ik raad dit product aan. Ótimo produto, adorei e meu gato também. Recomendo este produto.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2014

Dit is de hertog mijn mooie chi hij zag er prachtig uit met zijn zwarte das !!! Esse eh o Duque meu lindo chi ele ficou lindo com o seu black tie!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 01, 2014

miniatuur vlinder, zit prachtig op de pelsrob :) миниатюрная бабочка, красиво сидит на котике:)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest