English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (79 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 28, 2015

ring echt heel trouw aan de foto !! Ik vond het erg leuk !!! uitstekende prijs-kwaliteitverhouding !!!! snelle verzending anello veramente bello fedele alla foto!! mi è piaciuto moltissimo!!! ottimo rapporto qualità prezzo!!!!spedizione velocissima

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 19, 2015

Heel leuk, als fotos. Ik vind het geweldig, ik denk dat ik het heel vaak zal opnemen. Prijs zoals altijd uitstekend. Molto bello, come da foto. Lo adoro, penso che lo porterò spessissimo. Prezzo come sempre ottimo.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 16, 2015

In de afbeelding lijkt het alsof de bloemen een sprankeling hebben en ik heb de ring met een beetje angst besteld omdat ik dingen niet glimmend mooi vind ..... maar uiteindelijk was ik heel blij omdat de ring is aangekomen en niet glimt = = Ik hou meer van !! Ik vond het geweldig !! Het was erg snel ... het duurde iets meer dan 2 weken om in Portugal aan te komen (11 werkdagen) ... en ik betaalde geen extra kosten! Na imagem parece que as flores têm brilho e eu encomendei o anel com um pouco de receio porque não gosto muito de coisas com brilhantes.....mas no fim fiquei muito feliz porque o anel já chegou e não tem brilhantes nenhuns =) assim gosto mais!! Adorei!!!!

Foi muito rápido... demorou pouco mais do que 2 semanas a chegar a Portugal (11 dias úteis)...e não paguei taxas adicionais!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 15, 2015

Aangekomen na twee maanden, maar in perfecte staat. De maat komt niet overeen met de gewenste maat. Arrivato dopo due mesi, ma in perfetta condizione. La taglia non corrisponde a quella desiderata.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 14, 2015

Prachtig, ze heeft een prachtige weergave op de hand. Magnifique, elle a un superbe rendu sur la main.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 05, 2015

erg leuk ..... ik hou ervan ......... very nice..... i love it.........

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 03, 2015

Mooi, net als op de foto. Bellissimo, proprio come in figura.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 01, 2015

erg leuk ... Ik ben tevreden met de aankoop ... molto bello..sono soddisfatto del acquisto...

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 28, 2014

Gaf deze aankoop cadeau voor de feestdagen en het werd zeer gewaardeerd. Gave this purchase as a gift for the holidays and it was much appreciated.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 24, 2014

Goed product, ik vond het geweldig. Ik zal om meer vragen. Buen producto, me encantó. Volveré a pedir más.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest