English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (241 Reviews)
Schrijf een review
  • May 07, 2013

heel schattig en heel klein. aan de achterkant zit een lipje om hem aan de pantalons of aan de mesh te bevestigen. Met behulp van de knoppen kun je de rekening resetten en van caliper naar calorieën schakelen. molto carino e molto piccolo.
sul retro è presente una linguetta per attaccarlo ai pantoloni o alla maglia.
tramite i pulsanti si può resettare il conto e passare dal contapassi alle calorie.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 12, 2016

dank uuuuuuuuu dank uuuuuuuuuuuuuuu thank youuuuuuuuu thank youuuuuuuuuuuuuu

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 24, 2013

Compact en lichtgewicht. Ik draag het elke ochtend voor mijn ochtendwandeling. Dank je. Compact and light weight. I carry it every morning for my morning walk. Thank you.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 30, 2014

Handige, eenvoudige stappenteller. Handige, eenvoudige stappenteller.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 19, 2015

Makkelijk te kopen, snelle levering. Zeer tevreden Fácil de comprar, entrega rápida. Muito satisfeita

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 17, 2015

Zeer goed materiaal, gemakkelijk te plaatsen, kwaliteit volgens prijs, maar voldoende en duurzaam als u goed voor uzelf zorgt. Ik zou het opnieuw kopen. Muy buen material, facil de poner, calidad según precio, pero suficiente y duradero si se cuida bien. Lo volvería a comprar.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 31, 2015

Als je ziet hoeveel je per dag eet, kun je ook volgen hoeveel calorieën je gebruikt en nog veel verder ser hvor mye man går om dagen , kan også følge med hvor mange kalorier man bruker og langt man går

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Jess
  • Geverifieerde Kope
  • May 05, 2015

Erg cool. Het werkt goed en het is schattig. Muito bacana. Funciona bem e é bonitinho.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2015

Handig ding, met de instelling zonder problemen. Ik vond de maat leuk, het is optimaal. Удобная вещь , с настройкой без проблемм . Очень понравился размер , оптимален.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 30, 2015

meet stappen, mijlen, calorieën en schakelt zichzelf uit om de batterij te sparen misura passi, km, calorie e si spegne da solo per risparmiare batteria

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest