English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (9 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door  rob
  • Geverifieerde Kope
  • Mar 30, 2015

Uitstekend. En snel geleverd. Goed verpakt. Uitstekend. En snel geleverd. Goed verpakt.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 23, 2016

Yay! Ik heb eindelijk mijn bestelling ontvangen. Het is geweldig. Bedankt. Ik had er een leuk voor voor mijn iPhone 5. Yay! I finally received my order. It is great. Thanks. I had one just like it for my iPhone 5.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 27, 2015

Ik hou ervan! Kwam precies uit zoals op de foto te zien was. I love it! Came out exactly as seen in the picture.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 02, 2015

uitstekende dekking zeer functioneel waardoor het niet nodig is om in bepaalde situaties een handtas mee te nemen (blauwe poortkaart, kaartjes ...) excellente housse tres fonctionnelle qui evite de prendre eun sac à main dans certaine situations (port carte bleue, billets ...)

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 27, 2015

Tot dusver werkt de portefeuille goed. So far the wallet is working well.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 20, 2015

ziet er goed uit, goed gemaakt voor de prijs, kwam op binnen acceptabele tijd looks good,well made for the price ,showed up in acceptable time

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 30, 2015

Ik heb het nog niet gebruikt, maar ik vind het geweldig Havent used yet but I love it

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 17, 2015

geweldig, ik vind het geweldig. goede bescherming en een optie om twee (credit) kaarten te houden great, i love it. good protection and an option to hold two (credit)cards

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 19, 2015

Het artikel komt overeen met mijn verwachtingen Larticle correspond à mes attentes

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest