English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (23 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 28, 2015

Mooie meisjesarmband. Een van de bandjes was al na 10 minuten losgeschoten, echter super goed door de klantenservice opgelost! Zo kun je met een gerust hart nog eens vaker wat bestellen. Mooie meisjesarmband. Een van de bandjes was al na 10 minuten losgeschoten, echter super goed door de klantenservice opgelost! Zo kun je met een gerust hart nog eens vaker wat bestellen.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  info
  • Geverifieerde Kope
  • May 30, 2016

mooie armband, ik kocht het voor mijn kleinzoon was ze tevreden bellissimo bracciale , lho comprato per mia nipote è rimasta soddisfatta

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2016

Precies wat ik dacht voor kwaliteit. Uitstekende deal voor de prijs! Exactly what I thought for quality. Excellent deal for the price!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 01, 2015

aangekomen in perfecte staat en het materiaal is redelijk goed. chegou em perfeito estado e o material é razoavelmente bom.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 06, 2015

Ik hield van deze armband, hij was heel mooi aan mijn arm. amei está pulseira, ficou muito bonita no meu braço.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 04, 2015

goed goed goed goed goed goed goed goed goed goed goed good good good good good good good good good good good

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 25, 2014

Product van hoge kwaliteit, raad het iedereen aan. Kiváló minőségű termék, ajánlom mindenkinek.

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 23, 2014

ZEER GOEDE EN ZEER MOOIE VERPAKKING !!! CONFEZIONATO MOLTO BENE E MOLTO BELLO!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2014

Ik ben tevreden met het product dat ik heb gekocht sono soddisfatta del prodotto acquistato

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2014

Heel leuk, precies zoals op de foto Molto bello, esattamente come in foto

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest