English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (19 reviews)
Schrijf een review
  • Door poeuck
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2016

object zoals beschreven, redelijk snel ontvangen. objet conforme à la description, reçu assez rapidement.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mattos.ae
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2016

Uitstekend product, precies zoals geadverteerd, raad ik iedereen aan. Produto excelente, exatamente como anunciado, recomendo a todos.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hedwigsasso
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2015

Heel handig, precies zoals afgebeeld. Very useful, exactly as pictured.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door contato
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2014

zeer goed product, betrouwbare site muito bom o produto, site confiavel

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door boogiebilly
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2013

Ik gebruik en verlies deze dingen vaak genoeg en mijn lokale leverancier houdt de prijs op me, zodat MiniInTheBox.com me te hulp kwam! Deze lensreinigingspen voor digitale cameras is een kwalitatief hoogstaand product vergelijkbaar met ALLE andere waarvoor ik in het verleden aanzienlijk meer heb betaald. Het doet het werk. Ik kocht gelukkig twee van hen voor een betere prijs dan ik er een lokaal kan kopen! Uitstekend product! I use and lose these things often enough and my local supplier keeps upping the price on me so MiniInTheBox.com came to my rescue! This lens cleaning pen for digital cameras is a high quality product comparable to ALL the others I have paid considerably more for in the past. It does the job. I happily bought two of them at a better price than I can buy one locally! Excellent product!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door francescograziano
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2013

uitstekend product aanbevolen eenvoudig te gebruiken licht en ruimtebesparend om in de cameratas te bewaren erg handig ottimo prodotto consigliato facile da usare leggero e poco ingombrante
da tenere nella borsa fotografica
molto utile

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jerome.morvan
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 29, 2012

op product en vooral erg praktisch en de prijs, adviseer ik sur produit et surtout très pratique et plus le prix , je recommande

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door christophe.merda
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 26, 2011

erg handig voor het stof (foto-app) wees niet bang site zeer veilig, ik heb verschillende aankopen nog steeds ok gedaan .... tres pratique pour les poussier ( app photo )
ne pas avoir peur site tres sur , jai fait plusieur achat toujours ok....

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jobahazivilmos
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 27, 2016

Mooi ontwerp, perfect voor de taak ervan. Niet het beste materiaal, maar voor deze prijs is het echt corect. Nice design, perfect for the task of it. Not the best material, however for this price it is really corect.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door adeline
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2015

Product voldoet aan de foto, de levertijd is snel produit conforme à la photo , le délais de livraison a été rapide

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 lensreinigingsdoekje pen voor digitale camera's
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 2.99
 Draadloos Met Timer 600D/550D/500D/Kiss X3/X4/X5/X6 60D/50D 5
1% koopUSD $ 2.99
 Pen Shape Dust Cleaner voor fotocamera
1% koopUSD $ 1.99
 Lenspen Lens Cleaning Pen voor Canon / Nikon / Sony / Olympus UV MCUV Filters
1% koopUSD $ 2.99
 reinigen cameralens rubber orkaan lucht stof blower (l)
1% koopUSD $ 2.99
 4 in 1 lens cleaning kit voor alle digitale spiegelreflexcamera\'s
1% koopUSD $ 5.99
 Lenspen
1% koopUSD $ 1.99
 Lenspen LP-1 voor Camera Screen
1% koopUSD $ 4.99
 doekje schoon papier voor LENSPEN blower water
1% koopUSD $ 1.99
 echte Giottos super rocket-luchtblazer medium
1% koopUSD $ 5.99
 reiniger weefsel voor camera lens
2% koopUSD $ 1.99
 microfiber mobiele telefoon of computer of brilpoetsdoekje willekeurige kleuren (set van 10st)
2% koopUSD $ 2.99
 Cleaner Weefsel voor Camera Lens
2% koopUSD $ 1.99
 futin microfiber zeem handdoek auto drogen reinigingsdoekje
3% koopUSD $ 3.99
 lens reinigingssysteem LENSPEN lp-1 lens schoonmaken pen
3% koopUSD $ 4.99
 ultraprecieze mini squeeze stofdoek perslucht ventilator (zwart)
3% koopUSD $ 2.99
 Rubber Air-blowing Dust Cleaning Pomp Voor Camcorders
4% koopUSD $ 3.99
 rubber lucht blaast stof reiniging pomp voor camcorders
4% koopUSD $ 3.99
 Echte Giottos Super Rocket-Air Blower Medium
4% koopUSD $ 7.99
 6-in-1 schoonmaakset voor digitale camera lens filter
5% koopUSD $ 7.99
 5-in-1 schoonmaakset voor digitale camera camcorder
5% koopUSD $ 5.99
 6-in-1 Reinigingsset voor Digitale Camera Lens Filter
5% koopUSD $ 11.99
 6-in-1 Micro Fiber CCD Swab Reinigingsset voor Camera
6% koopUSD $ 5.99
 ballon luchtpomp schoonmaken tool kit voor camera lens filter (grijs)
6% koopUSD $ 5.99
 mini squeeze stofdoek ultraprecieze perslucht blower (blauw)
6% koopUSD $ 3.99
 herten huid reinigingsdoekje voor optische apparatuur
1% koopUSD $ 1.99
 rubber lucht blazen stof reiniging pomp voor camcorders
1% koopUSD $ 2.99
 3-in-1 Reinigingsset voor Digitale Camera Camcorder
1% koopUSD $ 5.99
 silicagel droogmiddel vocht kralen bal
1% koopUSD $ 7.99
 Rear Lens + Camera body Afdekkap voor NIKON AF AI DSLR
1% koopUSD $ 1.99
 Hete schoenhoedje cap protector voor dslr camera
1% koopUSD $ 0.99
 UV Filter voor camera (58mm)
1% koopUSD $ 2.99
 Oogschelp voor Canon Ef 600D 550D 500D 1000D 450D 400D 350D XS XSi XTi XT
1% koopUSD $ 1.99
BTest