English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (1543 reviews)
Schrijf een review
  • Door sanem
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2015

Mooie pennenetui in wikkelstijl, kwam in perfecte vorm zoals het eruit ziet op de fotos en is in een prachtige heldere gebrande omberkleur. PU-leer (bicast) voelt stevig aan en het is goed genaaid, de verpakking is ook stevig bevestigd. Het voelt zacht aan en bevat al mijn tekenpotloden en nog bredere inktpennen perfect. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze aankoop, ik zou het graag aan iedereen aanbevelen omdat het uiterlijk overeenkomt met de praktische bruikbaarheid.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door misssimo92
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

Ik heb deze geschenkverpakking ontvangen, het is erg mooi en klaar in de kleinste details, ik raad het aan!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door madsfolkmar
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 24, 2013

Het werkt geweldig en ik hou van mooie dingen.

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door FREDERIC_NANTES
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2013

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Mooie afwerking.

Antwoord Was dit nuttig? (3) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door zemanparfum
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 26, 2013

Zeer handige etui voor kantoorbenodigdheden. Alle pennen, potloden en andere items die nodig zijn voor werk op kantoor zijn geplaatst. Beschermt de zak en tas tegen willekeurige plekken en neemt niet veel ruimte in beslag. Ik ben erg tevreden met de aankoop.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jennifergss
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 22, 2013

Heel mooi, het lijkt op leer, maar dat is het niet, het is erg eindig.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door risha-077
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2013

Ik vind de pennendoos die ik heb besteld op je site erg leuk! Dit is niet alles. Zeer goede goederen. Ik ben gelukkig. Toen de pennenbak kwam, bestelde ik er nog een zoals een cadeau voor een vriend

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vbkf_1378
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2013

Ik kocht een kind voor school, alle meisjes obzavidovalis, er waren problemen met het bedrijf aan het begin van de bestelling, maar ze voldeden perfect aan al mijn wensen en verrast, van China tot Moskou geleverd gedurende 10 dagen .... dank je

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katarinapainter
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2012

Ik heb deze tas gekocht om overal met mij een tekenpakket te nemen. En ik heb geen spijt. Het is geweldig voor het dragen van potloden, zelfs de kleintjes! Afgezien daarvan is de behuizing erg aangenaam om aan te raken. Ik hield niet alleen van twee dingen, ik vond ze niet leuk, maar ik had er geen probleem mee. . Desondanks denk ik dat deze vintage kast een plaats op het bureau van elke schilder zal vinden. Ik kocht een etui om een ​​kleine set voor tekenen bij me te hebben. En hij was erg tevreden over mij, vooral omdat een groot compartiment uitstekende, zelfs kleine potloden heeft. Bovendien is de etui zeer aangenaam om aan te raken. Ondanks het feit dat het "schemering" zegt - het ziet er heerlijk uit) Ik vond het niet leuk alleen dat het touw de afbeelding sluit, het zou beter zijn om het hoger te naaien en zelfs als de potloden niet genoeg zijn kunnen ze uitvallen en ronddraaien, maar met de handgrepen zal er niet zon probleem zijn . Ik denk dat dit vintage ding de tafel van elke artiest zal versieren.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door solange_love_lais
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 23, 2012

Op tijd gearriveerd, is de zaak Twlighit prachtig!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Leren Etui (Bruin)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 6 stks ingenieuze kabelhouders haak en lus bevestigingsmiddelen draad band desktop opslag
1% koopUSD $ 1.59
 stijlvolle pu leer zakelijke creditcard houder (24-pocket assorti kleur)
1% koopUSD $ 2.39
 10st kabel draad organisator winder wrap koord lijn stekker oortelefoon spoel strappers clip houder
1% koopUSD $ 3.99
 Rood/Zwart/Goud/Zilver - Zakelijk/Multifunctionele - Metaal - Credit Card houders -
1% koopUSD $ 3.19
 cartoon vouwen zelfklevende note set (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 2.39
 de hoofdletters patroon vintage stempels set (28 stuks / set)
1% koopUSD $ 8.99
 vis ontwerp creatieve etui schooltas kantoorbenodigdheden leuke grappige verjaardagscadeau
1% koopUSD $ 9.99
 melkpak ontwerp textiel pen tas
1% koopUSD $ 4.99
 ReiskabelbinderForOpbergproducten voor op reis Rubber 7*4*2cm
1% koopUSD $ 0.79
 cartoon kabel beschermer (1 stuks)
2% koopUSD $ 1.59
 nagedachtenis van paris katoen en linnen portemonnee (1 stuks willekeurige kleur)
2% koopUSD $ 2.99
 Grijs-Schattig-PU Leder-Wijzig Portemonnees-
2% koopUSD $ 3.99
 Eiffeltoren patroon cashmere lederen kaarthouder geval (willekeurige kleur)
3% koopUSD $ 2.99
 Multifunctionele Zip Wallet (assorti kleur)
3% koopUSD $ 7.99
 Blocnotes Multifunctionele,A6
3% koopUSD $ 21.99
 draagbare multifunctionele opbergtas
4% koopUSD $ 5.99
 Vaste zakken Voor
4% koopUSD $ 11.69
 Blauw / Khaki-Schattig / Zakelijk / Multifunctionele-PU Leder-Vaste zakken-
4% koopUSD $ 4.99
 10 stks / partij nieuwe leuke cartoon kleurrijke gel pen set kawaii koreaanse briefpapier creatieve gift
5% koopUSD $ 5.59
 Blocnotes Multifunctioneel
5% koopUSD $ 8.99
 Creatieve notitieblokken Multifunctioneel
5% koopUSD $ 8.99
 de kleine letters patroon vintage stempels set (28 stuks / set)
6% koopUSD $ 8.99
 yunnan impression creative notepad retro handgetekende schetsboek (yunnan impression)
6% koopUSD $ 14.99
 kant patroon kabelhaspel
6% koopUSD $ 1.59
 Schattig-Plastic-Ziplock zakjes
1% koopUSD $ 1.99
 Schattig/Zakelijk/Multifunctionele - Siliconen - Spoelwinders
1% koopUSD $ 0.79
 geleide kogel boek hold licht
1% koopUSD $ 2.99
 kip patroon doorschijnende plastic tas met ritssluiting (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 1.59
 hond patroon kabelhaspel
1% koopUSD $ 1.99
 de Eiffeltoren tin portemonnee (1 stuks willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 3.99
 Schattig-Metaal / Siliconen-Spoelwinders
1% koopUSD $ 1.99
 cartoon buckle soort rubber spoelopwinder (3pcs andere stijl, maar willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 2.99
ATest