English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (66 Reviews)
Schrijf een review
  • Apr 04, 2015

cool, zacht, wel jammer dat de oren in de weg zitten om de gsm te vergrendelen cool, zacht, wel jammer dat de oren in de weg zitten om de gsm te vergrendelen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2016

goed product zeer tevreden snelle levering bon produit tres satisfaite livraison rapide

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2016

Mooie schaal gemaakt van dunne en lichte siliconen. Ik adviseer !! Belle coque fait en silicone fin et léger.
Je conseille !!

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 18, 2016

Zeer mooie, uitstekende kwaliteit! Ik raad het veel aan. zoals het in de foto wordt weergegeven. ¡Muy bonito, excelente calidad! lo recominedo mucho. tal y como aparece en la foto.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 05, 2016

Dit was zo schattig! ik had geen problemen met de verzending en het artikel arriveerde in een week. Ik ben blij met de prijs en de staat van dit artikel. This was so cute! i had no problems with the shipping and the item arrived in a week. Im happy with the price and the condition of this item.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 10, 2015

Inhoud is in goede staat aangekomen. Het komt overeen met de beschrijving. O conteúdo chegou em condições. Corresponde à descrição.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2015

compliant product alles is perfect Ik raad het aan produit conforme tout est parfait je recommande

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 04, 2015

Deze uitstekende konijnendoos en erg mooi Esta excelente la case de conejo y muy bonita

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 04, 2015

Uitstekende dekking. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ottima cover. Ottimo rapporto qualità prezzo.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 04, 2015

Ik ben een fan van deze cque super kleur, super vorm je suis fan de cette cque super couleur, super forme

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest