English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (24 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 16, 2014

Redelijk snel ontvangen en degelijk verpakt. Goed product voor zijn prijs. Redelijk snel ontvangen en degelijk verpakt. Goed product voor zijn prijs.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 29, 2015

Koele massage! Comfortabel en masseert goed))))))))) Классный массажёр!!! Удобный и массажирует хорошо)))))))))

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 22, 2015

Klein apparaatplezier, maar effectief !!!! Het is echt goed .... Het lijkt erop dat het ontspant ... Petit appareil rigolo, mais efficace !!!! Ca fait vraiement du bien.... On dirait que ça décontracte....

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 14, 2014

Het is grappig. Zoals op de foto. Niets zoals dat Забавно. Как на фото. Ничего так

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 14, 2014

Het is grappig. Zoals op de foto. Niets zoals dat Забавно. Как на фото. Ничего так

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 24, 2014

erg goed! het plastic is erg stevig, de indruk dat het niet zo gemakkelijk breekt. muito bom ! o plastico é bem firme, impressao de nao quebrar tao facil.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 16, 2014

Goede kwaliteit en op tijd. Хорошее качество и вовремя.Молодцы.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 12, 2014

Het is prima voor de kunsten. Niet voor de rug. Omdat het gebogen is past het zich aan aan de ronding van de ledematen en dan werkt het prima! Great! Va benissimo per gli arti. Non per la schiena. Essendo ricurvo si adatta alle rotondità degli arti ed allora funziona proprio bene! Ottimo!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 14, 2014

Ik heb al een tijdje berichten willen maar kon er tot nu toe niet één vinden die ik leuk vond. Deze werkt perfect en is niet te klein of ongemakkelijk om vast te houden. Ik zal binnenkort weer een andere krijgen op die manier dat ik een extra heb omdat mijn kinderen ervan houden om ermee te spelen. Ive been wanting a messages for a while but couldnt find one one I liked, until now. This one works perfect and it is not too small or uncomfortable to hold . I will be getting another very soon that way I have an extra since my kids love to take it and play with it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 21, 2014

goed gedaan, snelle levering сделано хорошо, быстрая доставка

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest