English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (102 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 08, 2016

Het product is erg goed, ik kan het niet gebruiken omdat ik een iPad mini heb en dit is voor iPad-lucht. Ik vind het vreemd dat ik de bestelling fout heb gemaakt. Ik kan het niet verifiëren sinds de publicatie is gewijzigd sinds ik de aankoop heeft gemaakt. El producto es muy bueno, no podré usarlo ya que tengo un iPad mini y esta es para iPad air, me resulta extraño que yo haya hecho mal el pedido, no puedo comprobarlo ya que la publicación fué modificada desde que hice la compra.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 13, 2016

Dit is de tweede keer dat ik van Mini In the Box bestelt. De producten die ik ontvang, zijn van hoge kwaliteit en ik ben zeer tevreden. Ze bieden een breed scala aan producten om uit te kiezen tegen zeer redelijke prijzen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en zal binnenkort weer terug winkelen! This is the second time I am ordering from Mini In the Box. The products I receive are high quality and Im very satisfied. They offer a wide variety of products to from at very reasonable pricing. I would definitely recommend this company and will be backed to shop again soon!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 06, 2016

niks slecht, pas goed en houd ipad vlot nothing bad, fit good and keep ipad smoothly

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 23, 2016

Het werkt goed, de moeite waard voor de prijs. Het was perfect voor mijn iPad Air. Funciona muy bien, vale la pena por el precio. Le quedó perfecto a mi iPad Air.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2017

Goede kwaliteit, zeker aan te raden Goede kwaliteit, zeker aan te raden

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 26, 2017

Wat een mooi leren etui voor mijn Ipad 4. En het past ook nog eens goed. De kleur is feller dan op het plaatje is afgebeeld,desalniettemin een heel mooie kleur. Zie je niet makkelijk over het hoofd. Bovendien is het ideaal dat het de Ipad afsluit en bij het openen weer voor je klaar staat.
De Ipad is ook makkelijker te hanteren.

Echt heel blij mee!!!
Wat een mooi leren etui voor mijn Ipad 4. En het past ook nog eens goed. De kleur is feller dan op het plaatje is afgebeeld,desalniettemin een heel mooie kleur. Zie je niet makkelijk over het hoofd. Bovendien is het ideaal dat het de Ipad afsluit en bij het openen weer voor je klaar staat.
De Ipad is ook makkelijker te hanteren.

Echt heel blij mee!!!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 25, 2017

Ben er super blij mee. Duurt ongeveer 14 dagen, maar prima kwaliteit en stevig. In Nederland niet te krijgen. Ben er super blij mee. Duurt ongeveer 14 dagen, maar prima kwaliteit en stevig. In Nederland niet te krijgen.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 22, 2018

zeer knap hoesje. ipad blijft er in vast zitten. vergeleken andere hoesjes, waar mijn ipad uit kan vallen, is deze echt een aanrader! zeer knap hoesje. ipad blijft er in vast zitten. vergeleken andere hoesjes, waar mijn ipad uit kan vallen, is deze echt een aanrader!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2018

prima hoes, gaat lang mee kleut was wel even wennen. verzenden ging lekker snel. prima hoes, gaat lang mee kleut was wel even wennen. verzenden ging lekker snel.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 08, 2017

Een mooi hoesje voor de ipad voor een mooie prijs.
Het is iets langer wachten dan de voorgeschreven aantal dagen.
Wel tevreden!
Een mooi hoesje voor de ipad voor een mooie prijs.
Het is iets langer wachten dan de voorgeschreven aantal dagen.
Wel tevreden!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoesje Voor Apple met standaard / Automatisch aan / uit Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad (2017)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 hoesje Voor Apple iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air Magnetisch Auto Slapen/Ontwaken Volledig hoesje Effen Kleur
1% koopUSD $ 12.99
 hoesje Voor Apple met standaard / Automatisch aan / uit / Origami Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad (2017)
1% koopUSD $ 9.99
 hoesje Voor iPad 4/3/2 met standaard 360° rotatie Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad 4/3/2
1% koopUSD $ 9.99
 hoesje Voor Apple iPad (2018) / iPad (2017) Flip / Magnetisch / Origami Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad (2018) / iPad 4/3/2
1% koopUSD $ 17.69
 hoesje Voor Apple met standaard / Automatisch aan / uit / 360° rotatie Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad (2017)
1% koopUSD $ 9.99
 hoesje Voor iPad Air 2 met standaard 360° rotatie Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad Air 2
1% koopUSD $ 7.99
 hoesje Voor Apple iPad Air iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 Schokbestendig Auto Slapen/Ontwaken Volledig hoesje Effen
1% koopUSD $ 14.29
 hoesje Voor Apple met standaard / Automatisch aan / uit / 360° rotatie Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad (2017)
1% koopUSD $ 9.99
 hoesje Voor Apple iPad (2018) / iPad Pro 10.5 met standaard / Magnetisch / Origami Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad (2018) /
1% koopUSD $ 10.99
 hoesje Voor Apple iPad (2018) / iPad Pro 10.5 met standaard / 360° rotatie Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad (2018) / iPad
2% koopUSD $ 15.59
 hoesje Voor Apple met standaard / Flip / Patroon Volledig hoesje Kleurgradatie Hard PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad (2017)
2% koopUSD $ 27.37
 hoesje Voor Apple met standaard / Patroon Volledig hoesje Vlinder Hard PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Pro 10.5 / iPad (2017)
2% koopUSD $ 12.99
 hoesje Voor Apple Schokbestendig / met standaard / 360° rotatie Volledig hoesje Geometrisch patroon Hard PC voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad (2017)
3% koopUSD $ 15.98
 hoesje Voor Apple iPad (2018) / iPad Pro 10.5 met standaard / Magnetisch / Origami Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad (2018) /
3% koopUSD $ 11.49
 hoesje Voor Apple met standaard / Automatisch aan / uit / Origami Volledig hoesje Effen PU-nahka voor iPad 4/3/2 / iPad (2017)
3% koopUSD $ 7.99
 hoesje Voor iPad 4/3/2 met standaard Automatisch aan / uit Origami 360° rotatie Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad 4/3/2 iPad
4% koopUSD $ 11.99
 hoesje Voor Apple met standaard / Automatisch aan / uit / Flip Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad Pro 10.5 / iPad (2017)
4% koopUSD $ 12.99
 hoesje Voor Apple 360° rotatie Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad Pro 10.5 / iPad (2017)
4% koopUSD $ 9.99
 hoesje Voor Apple met standaard / Automatisch aan / uit Volledig hoesje Effen PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Pro 10.5 / iPad (2017)
5% koopUSD $ 8.49
 hoesje Voor Apple met standaard / 360° rotatie / Origami Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad (2017)
5% koopUSD $ 9.99
 hoesje Voor iPad Air 2 met standaard Automatisch aan / uit Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad Air 2
5% koopUSD $ 9.99
 hoesje Voor Apple Schokbestendig / met standaard Achterkant Effen Hard EVA voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad (2017)
6% koopUSD $ 14.99
 hoesje Voor Apple iPad Pro 10.5 / iPad (2017) Origami Volledig hoesje Effen Hard Siliconen voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1
6% koopUSD $ 14.49
 hoesje Voor Apple met standaard / Auto Slapen / Ontwaken Volledig hoesje Effen Hard PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad Pro 10.5 / iPad (2017)
6% koopUSD $ 12.99
 hoesje Voor Apple iPad 4/3/2 Schokbestendig Volledig hoesje Effen Kleur Hard EVA voor iPad 4/3/2 Apple
1% koopUSD $ 22.99
 hoesje Voor Apple met standaard / Flip / Patroon Volledig hoesje Woord / tekst / Cartoon Hard PU-nahka voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad (2017)
1% koopUSD $ 14.99
 hoesje Voor iPad 4/3/2 Schokbestendig met standaard Kindveilig Achterkant Effen Kleur EVA voor iPad 4/3/2
1% koopUSD $ 19.99
 hoesje Voor Apple Schokbestendig / met standaard Volledig hoesje Effen Hard Siliconen voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1 / iPad Pro 10.5 / iPad (2017)
1% koopUSD $ 19.99
 hoesje Voor iPad 9.7 (2017) iPad Pro 9.7 \'\' Kaarthouder Portemonnee met standaard Auto Slapen/Ontwaken Volledig hoesje Effen Kleur Hard
1% koopUSD $ 14.99
 hoesje Voor Apple iPad Air 2 / iPad Pro 10.5 / iPad mini 4 Portemonnee / Kaarthouder / met standaard Volledig hoesje Effen Hard aitoa nahkaa voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Pro 10.5 / iPad (2017)
1% koopUSD $ 16.50
 hoesje Voor Apple iPad (2018) / iPad (2017) met standaard / Magnetisch Volledig hoesje Effen Hard Siliconen voor iPad Air / iPad 4/3/2 / iPad Mini 3/2/1
1% koopUSD $ 17.99
 hoesje Voor iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air iPad 10.5 iPad (2017) Kaarthouder Portemonnee met standaard Flip
1% koopUSD $ 14.99
ATest