English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (43 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 13, 2014

heel erg schattig = D makkelijk te zetten = D molto molto carino =D facile da mettere =D

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 05, 2014

heel leuk en heel schattig en snelle levering heel leuk en heel schattig en snelle levering

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 23, 2014

Prachtig super schattig en gemakkelijk aan te trekken. Ik vond het perfect. Lindo super fofo e fácil de colocá. Amei perfeito.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 04, 2014

Amei hield zich goed aan het zeer goede apparaat Amei aderiu bem ao aparelho muito boa

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 27, 2014

Zeer goede kwaliteit en echt mooi, ik vind het geweldig DE muy buena calidad y realmente hermosa me encanto

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 12, 2014

Grijp de vertraging in levering en moet opnieuw verzonden worden, het product kwam in perfecte staat en is precies zoals in de figuur. Ik ben erg blij met de producten. Het is erg mooi! Apresar a demora na entrega e ter que ter reenviado, o produto veio em perfeito estado e é exatamente como na figura. Estou muito feliz com os produtos. É muito lindo!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 07, 2014

Ik vond alle producten leuk, A +++ I liked all the products, A+++

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 28, 2014

Goed product, zoals verwacht. Site uitstekend Produto Bom, Conforme o Esperado. Site Excelente

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 19, 2014

Ik heb dit per ongeluk gekocht, omdat het de verkeerde maat heeft, en ze waren erg begripvol en gaven me een volledige terugbetaling zonder vragen. 5 * I bought this accidentally, as it is the wrong size, and they were very understanding and gave me a full refund no questions. 5*

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2014

Zeer goed product, de prijs is erg goed en de levertijd is kort Very good product,the price is very good and the shipping time is short

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest