English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (14 Reviews)
Schrijf een review
  • Jun 24, 2013

Mijn man ziet er zo knap uit ... Kan wachten om zo meer banden aan te schaffen ... Ik ben dol op hun strikjes..dus ik denk dat ik er beter op kan inslaan omdat de prijzen fantastisch zijn! Bedankt Miniinthebox My man looks so handsome... Can wait to purchase so more ties...I love their Bowties..so I guess I better stock up on both because the prices are fantastic! Thank you Miniinthebox

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 03, 2014

Mijn hond werd erg stijlvol. hij vond het geweldig meu cachorro ficou muito estiloso. ele adorou

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2017

Mooie stropdas, modern en klanten vonden het geweldig! Gravata linda, moderna, e os clientes adoraram!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2016

Het ziet er zo schattig uit voor elk ras van honden en katten It is looking so adorable for any breed of dog and cats

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 19, 2016

Ik vond het geweldig, ik koop meer. Het heeft een goede afwerking. adorei vou comprar mais tem um bom acabamento

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 17, 2014

Linda .... Ze kleedde zich super goed en mijn puppy kreeg een charme! Linda.... Vestiu super bem e meu filhote ficou um charme!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 09, 2014

Zeer mooie, uitgestelde levering, ik werd belast. Muito linda, demora na entrega, fui taxada.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2014

geweldig is de scnhauzer met deze nieuwe stropdas genial quedo precioso el scnhauzer con esta nueva corbata

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 22, 2013

heel mooi live de kleuren zijn scherp en zeer gecombineerd muy bonita en vivo los colores son nitidos y muy combinados

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest