English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (8 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Feb 10, 2018

Wie een virtuele sterrenhemel wil genereren, heeft het juiste instrument in handen met deze laserpointer. Er is een AHA-ervaring. Wer einen virtuellen Sternenhimmel generieren will, hat mit diesem Laserpointer das richtig Instrument in der Hand. Es gibt ein AHA-Erlebnis.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 20, 2017

Het is in goede staat en het is erg goed Está en buenas condiciones va muy bien

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 14, 2017

Ik heb een laserpointer nodig op de plek waar ik werk, ik reis hier rond en ik ken de website op Google. Ik had niet veel verwacht van nieuwsgierigheid, maar ik ontving hem vandaag. Dank u. Dank u. Goede prijs. Goede prestaties. 레이저 포인터가 일하는 현장 에필요하여 여기저기 돌아다니다가 구글에서 직구 싸이트를 알아 호기심 에 별기대안하고 주문했는데 오늘잘받았습니다 감사합니다 번창하세요 가격착하고 성능좋습니다..
자주찾아올께요...

Antwoord Vertaald uit het Koreaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2017

Dunne aanpassing van de lichtdikte van vinylbranders is een bevredigend item, maar het is jammer dat de zending meer dan 40 dagen in bezit is. 얇은 비닐굽기 빛의 굵기 조절 만족스런 상품입니다 ,다만 배송기간이 40일 이상 소유된게 아쉽습니다.익스프레스 보다 추적 가능한 국제우편이 배송시간이 덜 소유되는것 같음

Antwoord(1) Vertaald uit het Koreaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 05, 2017

goede levering van artikelen op tijd. alles is in orde articolo buono consegna nei tempi. tutto ok

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 23, 2017

Goed product: fiammifei wordt niet verlicht, maar het is hoe dan ook krachtig. Buon prodotto.Non accende i fiammifei ma e comunque potente.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 18, 2017

Het is veel helderder dan de 5 mW laserpointer van het pentype, maar ik betwijfel of er 200 mW-uitvoer is. De site had een output van 1 - 200 mW, maar omdat het in de instructie van de doos als 100 mW is geschreven, denk ik dat dit correct is. Ik denk dat de kostenprestaties goed zijn als deze lange tijd kunnen worden gebruikt. 5mW のペン型レーザーポインタよりはるかに明るいが、200mWの出力があるかは疑問。
サイトには出力が1-200mWと紹介されていたが、箱のInstructionには100mWと書かれていたのでこちらがだ正しいのだろうと思う。これで長期使用できればコストパフォーマンスは良いと思う。

Antwoord(1) Vertaald uit het Japans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2017

Geweldige laser. Ik hou van de aanpasbare focus. Enige nadeel was de Britse stekker. maar wat maakt het uit. Eenvoudige oplossing. Awesome laser. Love the adjustable focus. Only downside was the UK plug . but whatever. Easy fix.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Taskulamppu Laserpen 532nm Aluminum Alloy
7% koopUSD $ 38.39
 Kynan muotoinen Laserpen 532nm Muovi
92% koopUSD $ 25.19
ATest