English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (825 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 20, 2014

uitstekende oorbellen, licht bijna gewichtloos, glitter, delicaat, lang, adviseer ik! отличные серьги, легкие почти невесомые, блестят, ажурные, длинные, рекомендую!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 27, 2015

Ik heb de bestelling geplaatst op 9 december en op 27 januari 2015 is mijn pakket aangekomen. Deze keer was het wachten niet erg lang, door te kiezen voor normale verzending betaal je niets (geen verzendkosten of douanekosten) en de prijzen van artikelen te koop zijn erg handig !! Het wachten waard :) De oorbellen zijn groot en heel schattig! Mijn beoordeling is slechts 4 sterren omdat ik net ben aangekomen, ik weet niet of het zal duren of het zal onmiddellijk verpesten. Ho effettuato lordine il 9 gennaio dicembre e il 27 gennaio 2015 è arrivato il mio pacco.
Questa volta lattesa non è stata molto lunga, escegliendo la spedizione normale non si paga niente (ne costi di spedizione, nè tasse doganali) e i prezzi degli oggetti in vendita sono convenientissimi!! Vale la pena aspettare :)

Gli orecchini sono grandi e molto carini!

La mia valutazione è solo di 4 stelle perchè essendo appena arrivato non so ancora se durerà o si rovinerà subito.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2014

Prachtig, ik gaf mijn neef, die hield van Lindo
presenteei minha prima, que amou

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 28, 2014

Ik moet heel mooi zeggen ... het is een geschenk, maar bijna net zoveel als ik zou houden Devo dire molto belli...e un regalo,ma quasi quase li terrei

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2014

Rivetu alle bestelling in uitstekende staat in 10 dagen helemaal perfect zoals beschreven Rivetu tutto lordine in ottimo stato in 10 giorni tutto perfetto come da descrizione

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2013

Pakket in 23 werkdagen zonder douanekosten ontvangen, deze oorbellen zijn echt heel mooi en helder! Ze zijn ook erg licht. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Ricevuto pacco in 23 giorni lavorativi senza spese di dogana, questi orecchini sono davvero molto belli e luminosi! Sono anche molto leggeri. Ottimo rapporto qualità prezzo!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 28, 2015

zeer goede kwalitijd en zeer geschikt voor elke uitgaans gelegenheden zeer goede kwalitijd en zeer geschikt voor elke uitgaans gelegenheden

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 03, 2015

love them, mooi groot en evenwichtig en toch niet te zwaar
mijn favorieten!
love them, mooi groot en evenwichtig en toch niet te zwaar
mijn favorieten!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 20, 2015

Super mooie oorbellen, heb ze heel vaak in.
Ben nog steeds erg blij dat ik deze had gekocht
Super mooie oorbellen, heb ze heel vaak in.
Ben nog steeds erg blij dat ik deze had gekocht

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 15, 2015

Heel mooie oorbellen. Enorm licht. Je voelt bijna niet dat je zon grote oorbellen in hebt. Ben er helemaal weg van! Heel mooie oorbellen. Enorm licht. Je voelt bijna niet dat je zo'n grote oorbellen in hebt. Ben er helemaal weg van!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Druppel oorbellen - Bladvorm Zilver Voor Feest
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 Dames Hol Cuff armbanden Wide Bangle - Punk, Modieus Armbanden Goud Voor Kerstcadeaus Verjaardag Lahja
1% koopUSD $ 9.49
 Synthetische Ruby Sieraden set - Kubieke Zirkonia, Gesimuleerde diamant Statement, Luxe, Feest omvatten Goud / Rood Voor Feest Verjaardag Verloving / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 7.99
 Kwastje Lang Sieraden set - Kubieke Zirkonia Statement, Feest, Bangle omvatten Goud Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 9.99
 Synthetische Sapphire Sieraden set - Kubieke Zirkonia, Verzilverd, Gesimuleerde diamant Luxe, Feest, gevlochten omvatten Blauw Voor Feest Verjaardag Verloving / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 9.02
 Dames Parel Hangertjes ketting - Parel, Sterling zilver, Verzilverd Luxe Wit Kettingen Sieraden Voor
1% koopUSD $ 6.49
 Dames Kwastje Hangertjes ketting - Sterling zilver, Verzilverd Bloem Modieus Zilver Kettingen Sieraden Voor Speciale gelegenheden , Verjaardag, Lahja
1% koopUSD $ 6.99
 Dames Kwastje Lang Verklaring Kettingen - Verzilverd, Gesimuleerde diamant Tupsu Wit Kettingen Sieraden Voor
1% koopUSD $ 6.99
 Kwastje Sieraden set - Kubieke Zirkonia Strik Feest, Modieus omvatten Wit Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 5.99
 Dames Parel Druppel oorbellen - Imitatieparel, Kubieke Zirkonia Goud / Zilver Voor
1% koopUSD $ 4.99
 Parel Sieraden set - Parel, Kubieke Zirkonia, Roos verguld Liefde Luxe, Feest, Modieus omvatten Goud Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva / Gesimuleerde diamant / Oorbellen / Kettingen
2% koopUSD $ 4.99
 Dames Hol Tennis Armbanden Wide Bangle - Strass Modieus Armbanden Goud / Zilver Voor Kerstcadeaus Verjaardag Lahja
2% koopUSD $ 5.49
 Kristal Sieraden set - Kubieke Zirkonia, Opaal , Roos verguld Kruis, Clover Feest, Modieus omvatten Goud Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva / Oorbellen / Kettingen
2% koopUSD $ 5.49
 Kristal Sieraden set - Zirkonia, Kubieke Zirkonia, Roos verguld Feest, Modieus, Kleurrijk omvatten Fuchsia Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva / Gesimuleerde diamant / Oorbellen / Kettingen
3% koopUSD $ 5.49
 Dames Statement Ring - Zirkonia, Kubieke Zirkonia, Verzilverd Hart Statement, Europees One-Size Zilver Voor Feest
3% koopUSD $ 3.99
 Dames Broches - Gesimuleerde diamant Bloem Luxe, Feest, Modieus Broche Regenboog Voor Feest / Speciale gelegenheden  / Verjaardag
3% koopUSD $ 4.99
 Kristal Navelring / Navel Piercing - Kristal Dames Zilver Lichaamssieraden Voor Dagelijks / Causaal
4% koopUSD $ 3.99
 Schattig / Feest - Ketting / Oorbel / Armband / Ring (Verguld / Legering / Zirkonia)voor Dames
4% koopUSD $ 16.99
 Sieraden set - Edelsteen, Kubieke Zirkonia Drop Feest, Schakels / ketting omvatten Goud / Rood Voor / Oorbellen / Kettingen
4% koopUSD $ 13.99
 Sieraden set - Kubieke Zirkonia Feest, Bangle omvatten Goud Voor Feest Verjaardag Verloving / Oorbellen / Kettingen
5% koopUSD $ 11.99
 Dames Sieraden set - Strass, Verguld Modieus omvatten Rood / Groen / Blauw Voor Bruiloft Feest / Ringen / Oorbellen / Kettingen / Armband
5% koopUSD $ 10.99
 Dames Parel Synthetische Diamant Sieraden set - 18 Karaats Verguld, Parel, Strass Luxe omvatten Goud Voor Bruiloft Feest / Gesimuleerde diamant / Ringen / Oorbellen / Kettingen / Armband
5% koopUSD $ 15.89
 Dames Hol Cuff armbanden Wide Bangle - Punk, Modieus Armbanden Goud Voor Kerstcadeaus Verjaardag Lahja
6% koopUSD $ 8.99
 Kwastje Sieraden set - 18 Karaats Verguld, Strass, Gesimuleerde diamant Statement, Luxe, Feest omvatten Goud Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva / Oorbellen / Kettingen
6% koopUSD $ 8.99
 Synthetische Ruby Kwastje Sieraden set - Kubieke Zirkonia, Gesimuleerde diamant Kruis Feest, Modieus omvatten Rood Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva / Oorbellen / Kettingen
6% koopUSD $ 8.99
 Kristal Kwastje Sieraden set - Kubieke Zirkonia Drop Statement, Luxe, Feest omvatten Goud / Rood Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 9.99
 Sieraden set - Kubieke Zirkonia Pauw Statement, Feest, Bangle omvatten Rood / Blauw Voor Feest Verjaardag Verloving / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 10.99
 Dames Sieraden set - Strass, Roos verguld Modieus omvatten Rood / Roze Voor Bruiloft Feest / Ringen / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 7.99
 Dames Kubieke Zirkonia Sieraden set - Zirkonia, Roos verguld Bal Modieus omvatten Bangles Oorknopjes Ketting Goud Voor Bruiloft Feest Verjaardag
1% koopUSD $ 7.99
 Sieraden set - Kubieke Zirkonia, Gesimuleerde diamant Feest, Modieus omvatten Wit Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 6.99
 Kristal Sieraden set - Kubieke Zirkonia, Roos verguld, Gesimuleerde diamant Feest, Modieus omvatten Blauw Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 6.99
 Sieraden set - Edelsteen, Kubieke Zirkonia, Roos verguld Drop Feest, Modieus omvatten Groen Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 5.99
 Dames Kristal Sieraden set - Kristal, Strass, Roos verguld Pauw Feest omvatten Rood / Groen / Blauw Pauw Voor Feest Dagelijks / Ringen / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 6.99
BTest