English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (825 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 20, 2014

uitstekende oorbellen, licht bijna gewichtloos, glitter, delicaat, lang, adviseer ik! отличные серьги, легкие почти невесомые, блестят, ажурные, длинные, рекомендую!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 27, 2015

Ik heb de bestelling geplaatst op 9 december en op 27 januari 2015 is mijn pakket aangekomen. Deze keer was het wachten niet erg lang, door te kiezen voor normale verzending betaal je niets (geen verzendkosten of douanekosten) en de prijzen van artikelen te koop zijn erg handig !! Het wachten waard :) De oorbellen zijn groot en heel schattig! Mijn beoordeling is slechts 4 sterren omdat ik net ben aangekomen, ik weet niet of het zal duren of het zal onmiddellijk verpesten. Ho effettuato lordine il 9 gennaio dicembre e il 27 gennaio 2015 è arrivato il mio pacco.
Questa volta lattesa non è stata molto lunga, escegliendo la spedizione normale non si paga niente (ne costi di spedizione, nè tasse doganali) e i prezzi degli oggetti in vendita sono convenientissimi!! Vale la pena aspettare :)

Gli orecchini sono grandi e molto carini!

La mia valutazione è solo di 4 stelle perchè essendo appena arrivato non so ancora se durerà o si rovinerà subito.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2014

Prachtig, ik gaf mijn neef, die hield van Lindo
presenteei minha prima, que amou

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 28, 2014

Ik moet heel mooi zeggen ... het is een geschenk, maar bijna net zoveel als ik zou houden Devo dire molto belli...e un regalo,ma quasi quase li terrei

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2014

Rivetu alle bestelling in uitstekende staat in 10 dagen helemaal perfect zoals beschreven Rivetu tutto lordine in ottimo stato in 10 giorni tutto perfetto come da descrizione

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2013

Pakket in 23 werkdagen zonder douanekosten ontvangen, deze oorbellen zijn echt heel mooi en helder! Ze zijn ook erg licht. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Ricevuto pacco in 23 giorni lavorativi senza spese di dogana, questi orecchini sono davvero molto belli e luminosi! Sono anche molto leggeri. Ottimo rapporto qualità prezzo!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 28, 2015

zeer goede kwalitijd en zeer geschikt voor elke uitgaans gelegenheden zeer goede kwalitijd en zeer geschikt voor elke uitgaans gelegenheden

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 03, 2015

love them, mooi groot en evenwichtig en toch niet te zwaar
mijn favorieten!
love them, mooi groot en evenwichtig en toch niet te zwaar
mijn favorieten!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 20, 2015

Super mooie oorbellen, heb ze heel vaak in.
Ben nog steeds erg blij dat ik deze had gekocht
Super mooie oorbellen, heb ze heel vaak in.
Ben nog steeds erg blij dat ik deze had gekocht

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 15, 2015

Heel mooie oorbellen. Enorm licht. Je voelt bijna niet dat je zon grote oorbellen in hebt. Ben er helemaal weg van! Heel mooie oorbellen. Enorm licht. Je voelt bijna niet dat je zo'n grote oorbellen in hebt. Ben er helemaal weg van!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Druppel oorbellen - Bladvorm Zilver Voor Feest
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 Dames Druppel oorbellen - Vintage, Standaard Zwart / Zilver / Gouden Voor Bruiloft Feest Dagelijks
1% koopUSD $ 1.99
 Turkoois Kwastje Druppel oorbellen - Vintage, Bohemien, Boho Zilver Voor Bruiloft Feest Dagelijks
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Druppel oorbellen - Verzilverd, Verguld Gepersonaliseerde, Meetkundig, Hangende stijl Goud / Zilver Voor Kerstmis / Kerstcadeaus / Bruiloft
1% koopUSD $ 1.99
 Oorknopjes - Verzilverd Vogel, Dier leuke Style Zilver Voor Bruiloft / Feest / Dagelijks
1% koopUSD $ 0.99
 Dames Oorknopjes - Modieus Wit Voor Dagelijks Causaal
1% koopUSD $ 0.99
 Dames Oorknopjes - Imitatieparel Wit Voor Bruiloft Feest Dagelijks
1% koopUSD $ 0.99
 Dames Oorbelsluitingen - Verguld Klassiek Wit Voor Dagelijks Causaal
1% koopUSD $ 0.99
 Dames Oorknopjes - Groen / Blauw / Regenboog Voor Toneel / Werk
1% koopUSD $ 0.99
 Dames Kubieke Zirkonia Oorknopjes - Kubieke Zirkonia, Platina Verguld Dier Europees, leuke Style Wit / Groen / Roze Voor Feest Dagelijks
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Oorbel - Gepersonaliseerde, Eenvoudige Stijl, Euramerican Paars / Koffie / Blauw Voor Bruiloft / Feest / Verjaardag
2% koopUSD $ 1.99
 Dames Kubieke Zirkonia Oorknopjes - Sterling zilver, Zirkonia, Zilver Bloem Wit Voor Bruiloft Feest Dagelijks
2% koopUSD $ 1.99
 Dames Druppel oorbellen - Standaard, Eenvoudige Stijl, Dubbele laag Goud / Zilver Voor Feest / Dagelijks / Causaal
2% koopUSD $ 0.99
 Dames Druppel oorbellen - Verzilverd Zilver Voor Feest Dagelijks
3% koopUSD $ 1.99
 Dames Oorbelsluitingen - Verzilverd, Verguld Standaard Goud / Zilver Voor Dagelijks / Causaal / 50st
3% koopUSD $ 1.99
 Dames Kristal Druppel oorbellen Ring oorbellen - Strass Drop Standaard, Modieus, Bruids Paars / Roos / Blauw Voor Bruiloft Feest Lahja
3% koopUSD $ 1.99
 Dames Parel Oorknopjes - Parel, Imitatieparel Wit Voor Bruiloft Feest Dagelijks / 6pcs
4% koopUSD $ 0.99
 Dames Synthetische Diamant Druppel oorbellen - Kubieke Zirkonia, Strass Pauw Statement, Vintage, Folk Style Marine Blauw Voor Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva
4% koopUSD $ 1.99
 Dames Oorknopjes / Druppel oorbellen - Verzilverd Zilver Voor Bruiloft / Feest / Dagelijks
4% koopUSD $ 0.99
 Dames Opaal Synthetische Opaal Oorknopjes - Bloem Wit Voor Bruiloft Feest Dagelijks
5% koopUSD $ 1.99
 Dames Oorknopjes - Sterling zilver Bladvorm Geluk Schermkleur Voor
5% koopUSD $ 1.99
 Dames Synthetische Diamant Oorknopjes - Gesimuleerde diamant Modieus Roze / Gouden / Lichtblauw Voor Feest Dagelijks Causaal
5% koopUSD $ 0.99
 Dames Druppel oorbellen - Zilver / Gouden Voor Bruiloft Feest Dagelijks
6% koopUSD $ 1.99
 Dames Oorknopjes - Modieus Zwart / Roze Voor Feest Dagelijks Causaal / 24pcs
6% koopUSD $ 0.99
 Dames Druppel oorbellen - Klassiek Zwart / Zilver / Gouden Voor Bruiloft Feest Dagelijks
6% koopUSD $ 1.99
 Oorknopjes - Punk, Eenvoudige Stijl Goud / Zwart / Zilver Voor Dagelijks Causaal Sport
1% koopUSD $ 0.99
 Dames Oorknopjes Druppel oorbellen - Sterling zilver Gepersonaliseerde, Modieus Zilver Voor Bruiloft Feest Dagelijks
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Kubieke Zirkonia Kroonluchters Druppel oorbellen - Zirkonia Klassiek, Modieus Zilver Voor Dagelijks / Ceremonie
1% koopUSD $ 0.99
 Dames Druppel oorbellen - Hart, Liefde Standaard Goud / Zilver Voor Feest / Dagelijks / Causaal
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Oorknopjes - Eenvoudig, Vintage Groen / Blauw Voor Feest / Dagelijks
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Kubieke Zirkonia Druppel oorbellen / Voor achter gestileerde oorbellen - Oneindigheid Oversized Goud / Zilver Voor Feest / Dagelijks
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Druppel oorbellen - Sterling zilver, Zilver Zilver Voor Feest
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Oorknopjes - Sterling zilver, Zilver Zilver Voor Bruiloft Feest Dagelijks
1% koopUSD $ 1.99
BTest