English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (140 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 17, 2016

Het is heel leuk, ik vond het erg leuk, ik arriveerde in zeer goede staat dank = Esta muy lindo, me gustó mucho, llego en muy buen estado gracias =

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 25, 2015

Ik vond het product erg leuk en kreeg het volgens de afbeelding. Ik beveel dit product en de site aan, als ze sneller en nauwkeuriger leveren. Gostei muito do produto e recebio conforme na imagem. Recomendo este produto e o site, caso entreguem mais rapidamente e acertadamente.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 20, 2015

Geweldig product als de foto die ik hield van. Ik ga gewoon de ketting veranderen omdat het te klein is! Ótimo produto conforme a foto adorei. Só vou trocar a corrente pois é muito pequena!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 21, 2015

Het kost precies een maand om te komen met de gratis verzending; maar het kwam. product in goede staat en aanbevolen. Tardo exactamente un mes en llegar con el envío gratuito; pero llego. producto en buen estado y recomendado.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2015

mooie ketting, het is jammer dat de ketting niet te lang is симпатичное ожерелье, жаль, что цепочка не слишком длинная

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 02, 2015

Deze ketting is erg mooi, in de foto voelde de ketting langer en dikker en in plaats daarvan was het plezier om te zien dat het eigenlijk minder dik is. De achterkant van de ronde maan is glad en niet radii zoals in de presentatie foto, maar is een volledig verslavend detail, voor de rest is de hanger identiek (: Questa collana è molto carina, nella foto la catenina sembrava più lunga e più spessa e invece mi ha fatto piacere vedere che in realtà è meno spessa. Il retro della luna rotonda è liscio e non a raggi come nella foto di presentazione, ma è un dettagli totalmente insiglificante, per il resto il ciondolo è identico (:

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Sab
  • Geverifieerde Kope
  • Dec 30, 2015

De paco arriveerde met ongeveer 11 dagen te laat. De kettingen zijn mooi, op het einde kan ik zeggen dat het de pen waard was, en ik zal zoveel andere aankopen doen. Niemand is niet geruïneerd, ik vind het leuk, dank je miniinthebox, Nieuwjaarsavond. Ik zal iets ontvangen gisteren 3. Deze ketting heeft de maan aan de rechterkant, en hier hou ik het weg, omdat ik het meer vind, van elkaar is dit ding perfect, ik geniet er zoveel van. Il paco e arrivato con più o meno 11 giorni in ritardo. Le collane sono bellissime, alla fine poso dire che ne è valsa la penna , e farò tanti altri acquisti. Nessuna non e rovinata, mi piacciono tanto tanto, grazie miniinthebox, al capodanno userò qualcosa ricevuto ieri <3 .
Questa collana ha la luna a destra, e qui io lo farò stare a sinistra perchè mi piace di più, aparte questa cosa e perfetta , mi piace tanto tanto.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 18, 2015

heel leuk me vriendin vond hem heel mooi!!! heel leuk me vriendin vond hem heel mooi!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 28, 2015

mijn zusjes waren er heel erg blij mee! is een prachtig kettinkje en ziet er ook duurder uit dan dat ie is. na precies 10 dagen binnen gehad en echt een plaatje om te zien. mijn zusjes waren er heel erg blij mee! is een prachtig kettinkje en ziet er ook duurder uit dan dat ie is. na precies 10 dagen binnen gehad en echt een plaatje om te zien.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 25, 2014

zeer mooie product zeer tevreden zeer mooie product zeer tevreden

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest