English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (56 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 06, 2012

de armband is heel leuk om te dragen, ik weet niet of het werkt voor de moeite die het echt gemagnetiseerd is, ik stel het pakket uit op 23 dagen omdat de bestelling goed is gemaakt en voel me perfect in de mannelijke pop. la pulsera es muy bonita agradable de llevar ,no se si funciona para los dolores realmente esta imantada ,tardo el paquete en llegar 23 dias desde que se hizo el pedido todo correcto y sienta perfecto en la muñeca masculina.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 01, 2012

Dit is een mooie en stevige armband gewoon goed . Dit is een mooie en stevige armband gewoon goed .

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2014

Deze armband is mooier dan verwacht, voor dit geld. Ben
benieuwd hoelang de stiek goed blijft voordat hij losser wordt.
Deze armband is mooier dan verwacht, voor dit geld. Ben
benieuwd hoelang de stiek goed blijft voordat hij losser wordt.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 17, 2014

Leuke armband. Een beetje klein, maar goed op de arm. Fint armbånd. Lidt lille, men sidder godt på armen.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 04, 2014

Coli van goede kwaliteit en ik beveel het ten zeerste aan :) Coli de bonne qualité et je le conseil vivement :)

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 24, 2014

Het ziet er goed uit zoals verwacht. Wat je ziet is wat je krijgt. Miniinthebox stelde niet teleur. It looks good as expected. What you see is what you get. Miniinthebox didnt disappoint.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 14, 2014

ik vond de armband leuk omdat hij zo comfortabel was om te dragen en het ziet er echt leuk uit. i liked the bracelet because it was so comfortable to wear and it looks really nice.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 03, 2014

het is echt magnetisch! ziet er goed uit он действительно магнитный! нормально смотрится

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 20, 2014

zeer tevreden! zoals beschreven in mijn aanbieding en mijn bestelling! foarte multumit! conform descrierii din oferta si comenzii mele!

Antwoord Vertaald uit het Roemeens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2014

cool, interessant product. eenvoudig en creatief cool, interesting product. simple and creative

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

//tagtag_head
ATest