English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02
Gemiddelde Beoordeling: 5 (56 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 28, 2012

Gekocht voor mijn man: ik weet niet of hij zijn gewrichtspijn verloor, maar hij vroeg me om nog een reserve ... Goede koop. Comprato per mio marito: non so se gli ha fatto passare i dolori articolari, ma me ne ha chiesto un altro di scorta...
Buon acquisto.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 19, 2012

echt mooi. Ik bestelde deze voor mij en het meisjesmodel voor mijn vriendin en ik zal er zeker een aanraden voor mijn moeder vraiment beau jai commandé celui là pour moi et le model pour fille pour ma copine et je vais surement en recommander un pour ma mère

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 04, 2011

Ik heb ze net een hele mooie armband gekregen je viens de les recevoir
tres beaux bracelet

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  nana
  • Sep 22, 2011

Ik hou van zijn verandering van de andere armband die ik ook moet zeggen dat we het hier niet kunnen vinden. jaime bien sa change des autres bracelet que jai il faut dire aussi quon ne trouve pas sa ici .

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 04, 2014

Goed product, uitstekend materiaal, duurde langer dan verwacht maar was erg goed Buen producto, excelente material, duró mas de lo esperado pero muy bueno

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 29, 2014

Niet voor mezelf. Uiterlijk normaal .... Не себе. Внешне нормальные....

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 29, 2014

leuke magnetische braclet bij elkaar gehouden door een elastische string fun magnetic braclet held together by elastic string

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2014

Het kostte bijna 90 kalenderdagen om te bezorgen, maar het gebeurde. Geweldig product! Demorou quase 90 dias corridos para entregar, mas chegou. Ótimo produto!..

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2014

De armband bleek te groot te zijn ((((( Браслет оказался великоват((((

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2014

geweldig product, verzending in een korte tijd bedankt ottimo prodotto spedizione in tempi brevi grazie

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest