English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Jubileum Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (40 Reviews)
Schrijf een review
  • May 20, 2015

Alles is goed en mooi, alles is mogelijk a
alles gut und schön geht auch alles wuderbar

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 11, 2015

Zeer mooi product van kwaliteit. Maar belast door de zeer hoge douane betaalt niet om te kopen. Produto muito bonito de qualidade. Mas taxado pela alfandega muito alto não compensa comprar.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 07, 2015

hallo mooi horloge cdt bonjour

tres belle montre

cdt

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 06, 2015

zeer goed product Ik raad het aan muy buen producto lo recomiendo

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 23, 2015

voor dat geld is ze echt heel erg bedankt top klok für dass geld ist sie echt super danke top uhr

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 18, 2015

prachtig horloge, de diameter is groot genoeg, ik heb de polsen een beetje dun, het is beperkt, het is nog steeds fantastisch "door tegenvallers kwam ze bij mij thuis, de lege batterij" superbe montre , le diamètre est assez gros , moi qui ai les poignets un peu fin , cest limite , elle tout de meme superbe " par contre elle est arrivée chez moi , la pile vide "

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2015

HOU VAN MIJN NIEUWE ARMBAND EN HORLOGE, ZEER ONDERSKRANS, LICHT EN STIJLVOL. KIJKT DURE EN LIEFDE OVER DEZE SITE. JE ONTVANGT DEFINITIEF UW GELDEN WAARD EN DAN SOMMIG. IK BEN BESTELLD OP DEZE SITE VOOR 3 JAAR EN EEN DING KAN IK ZEGGEN ALS ZE UW BESTELLING NIET GOED ZULLEN ZULLEN ZULLEN ZE ONMIDDELLIJK RECHTVAARDIGEN. LOVE MY NEW BRACELET AND WATCH, VERY INEXPENSIVE, LIGHT AND STYLISH. LOOKS EXPENSIVE AND LOVE THAT ABOUT THIS SITE. YOU DEFINITELY GET YOUR MONEYS WORTH AND THAN SOME. I HAVE BEEN ORDERING FROM THIS SITE FOR 3 YEARRS AND ONE THING I CAN SAY IS IF THEY DONT GET YOUR ORDER RIGHT THEY WILL RECTIFY IT IMMEDIATELY.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 01, 2015

Uitstekend ontwerp mijn vriend bleef satifecho Excelente diseño mi amigo quedo satifecho

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 14, 2015

23444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 23444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2015

Hoogste klok. Ziet er beter uit dan op de foto en kan ook heel goed worden gedragen. Top Uhr.
Sieht besser aus als auf dem Bild und lässt sich auch sehr gut tragen.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest