English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (40 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 08, 2015

Het spijt me dat ik mijn drie bestellingen in dezelfde aflevering twee kan plaatsen die ik gisteren heb geapprecieerd en op een deze dag bij voorbaat dank je mexcuse mest pouriez vous me metre mes trois commende dans la meme livraison deux que jai commender hiere et une ce jour merci davance

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2014

Het product is in optimale omstandigheden aangekomen. momenteel gebruiken Llego en optimas condiciones el producto. actualmente usando

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 21, 2014

Heel erg bedankt, ik kom in de gevestigde tijd heel erg bedankt Excelente gracias, llego en los tiempos establecidos muchas gracias

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2016

Het prodct is erg leuk, ik ben blij met mijn bestelling The prodct is very nice, im happy witch my order

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  info
  • Geverifieerde Kope
  • May 20, 2016

licht kijken voor zijn afmetingen, heel mooi, echt een beetje te groot maar zeker indrukwekkend orologio leggero per le dimensioni, molto simpatico veramente un po troppo grosso ma sicuramente da impatto

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 23, 2015

Perfect horloge. Geen zorgen. Aankomst in de tijd. Geen kosten in sup. Montre parfaite. Aucun soucis. Arrivage dans les temps. Pas de frais en sup.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 05, 2015

zeer tevreden met het product dat me goed van pas kwam très satisfait du produit qui ma servi utilement

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 05, 2015

OK IMPECCABLE BEAU VOLUME SUPER ASPECT OK IMPECCABLE BEAU VOLUME SUPER ASPECT

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 21, 2015

mooi horloge, zelfs als ik een gebroken raam kreeg :( belle montre meme si je l recu vitre cassé :(

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 09, 2015

Ik heb besteld, want een buddy heeft hem heel graag gemogen habe ich für einen kumpel bestellt hat ihn sehr gefallen

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest