English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (357 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  hbarikjan
  • Geverifieerde Kope
  • UITELICHTE REVIEW
  • May 30, 2013

Ik had hoge verwachtingen bij dit horloge, hij was het duurste van de 3 horloges die ik had besteld. de band vind ik erg goedkoop aanvoelen, heel licht. de kast zelf is in tegenstelling tot de band wel goed zwaar.

Levering ging super snel, had op maandag 27 mei besteld voor 33 euro aan horloges (3stuks) en ze werden verzonden met de versnelde zending, ze zijn op 30 mei binnen gekomen. 17 euro kosten voor UPS(douane) maar hier had ik al rekening mee gehouden.


SNELLERE LEVERING KAN HAAST NIET!!
Ik had hoge verwachtingen bij dit horloge, hij was het duurste van de 3 horloges die ik had besteld. de band vind ik erg goedkoop aanvoelen, heel licht. de kast zelf is in tegenstelling tot de band wel goed zwaar.

Levering ging super snel, had op maandag 27 mei besteld voor 33 euro aan horloges (3stuks) en ze werden verzonden met de versnelde zending, ze zijn op 30 mei binnen gekomen. 17 euro kosten voor UPS(douane) maar hier had ik al rekening mee gehouden.


SNELLERE LEVERING KAN HAAST NIET!!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  wezelvb
  • Geverifieerde Kope
  • UITELICHTE REVIEW
  • Aug 18, 2012

Ik heb het product vandaag ontvangen. Het eerste dat mij op valt is dat hij kleiner is dan ik had gedacht. De maat die is opgegeven, 45mm, is inclusief het wieltje om de tijd bij te zetten. De kast zelf is ongeveer 40 mm. Verder is het een erg mooi elegant sieraad en draagt lekker. De kwaliteit lijkt mij op het eerste oog goed, zeker voor deze prijs.
Ik heb het horloge op maat gemaakt met de functionele band regulator (#00249687). Dit was voor mij nieuw maar alles wijst zichzelf.

Aldus een fijn en elegant horloge en wat mij betreft zeker een aanrader!
Ik heb het product vandaag ontvangen. Het eerste dat mij op valt is dat hij kleiner is dan ik had gedacht. De maat die is opgegeven, 45mm, is inclusief het wieltje om de tijd bij te zetten. De kast zelf is ongeveer 40 mm. Verder is het een erg mooi elegant sieraad en draagt lekker. De kwaliteit lijkt mij op het eerste oog goed, zeker voor deze prijs.
Ik heb het horloge op maat gemaakt met de functionele band regulator (#00249687). Dit was voor mij nieuw maar alles wijst zichzelf.

Aldus een fijn en elegant horloge en wat mij betreft zeker een aanrader!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2013

Product met goed vakmanschap, gepolijste armband in donkerdere toon, mechanisme werkt perfect door touw door bewegingen in het horloge. Het overtrof mijn verwachtingen voor de kwaliteit van de afwerking en voor het feit dat ik de batterijen niet gedurende het hele leven hoefde te vervangen. De bezorging in Belo Horizonte / MG duurde ongeveer 50 dagen in de modus Common Delivery. Produto com bom acabamento, pulseira polida em tom mais escuro, mecanismo funciona perfeitamente através de corda por movimentos no relógio.

Superou minhas expectativas pela qualidade do acabamento e por não ser preciso trocar bateria ao longo da vida.

Entrega para Belo Horizonte/MG demorou cerca de 50 dias na modalidade Entrega Comum.

Antwoord(3) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 02, 2012

heel mooi horloge, zeer alert en op tijd aangekomen relogio muito bonito, chama muito a atençao e chegou dentro do prazo

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 10, 2012

Excellent. Geweldige kwaliteitsproduct en erg mooi. Ik ben zeer tevreden! Excelente. Produto de ótima qualidade e muito bonito. Estou muito satisfeito!

Antwoord(3) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 05, 2012

Dit product is toegevoegd aan je favorieten! Ze kunnen kopen dat is geen klap. Volg de foto van mij. Galera muito bom o produto chegou em 23 dias, de ótima qualidade, indico mesmo. Podem comprar que não é golpe.

Segue a foto do meu.

Antwoord(5) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (8)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 10, 2013

ik heb veel plezier van dit product ik heb hem nu al een half jaar en er is nog steeds niks mis mee. het is een aanrader voor iedereen. ik heb veel plezier van dit product ik heb hem nu al een half jaar en er is nog steeds niks mis mee. het is een aanrader voor iedereen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2014

Product van uitstekende kwaliteit ... een beetje vertraagd maar zeer conformeerbaar Producto de excelente calidad... un poco demorado pero muy conforme

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 05, 2014

perfect, zeer goed verpakt om niet te beschadigen. perfeito, muito bem embalado pra não danificar.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 27, 2014

De klok is precies zoals ik op de foto zag, kwam met ongeveer 25 dagen, maar ik was gekwetst door de hoge tarieven van de Braziliaanse belasting, absurd maar niet dit is niet de site, maar de hoge Braziliaanse belastingen, ik moest belastingen betalen die duurder waren dan de waarde van de klok, maar uiteindelijk kwam het verpakt, verzegeld, helemaal van plastic, functioneerde normaal en kwam sneller aan dan ik me had voorgesteld ... Ik beveel het aan. O relogio é exatamente como eu vi na foto, chegou com cerca de 25 dias, porem fui lesado pelas altas taxas de tributaçao brasileira, um absurdo mas nao isso nao é do site e sim dos altos impostos brasileiros, tive q pagar impostos mais caros que o proprio valor do relogio, mas enfim, veio embalado, lacrado, todo plastificado, funcionando normalmente e chegou mais rapido do que eu imaginei...
Recomendo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

//tagtag_head
ATest