English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (10 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Jun 10, 2015

zeer goede oorbellen zitten goed ziet er leuk uit levering kan sneller maar verder zeer goed zeer goede oorbellen zitten goed ziet er leuk uit levering kan sneller maar verder zeer goed

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 21, 2015

Heel goed, alles kwam recht en heel! Muito bom, chegou tudo direitinho e inteiro!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 12, 2015

02/05/15 datum van de bestelling en nog steeds niets ontvangen en een is de 12/06/15 02/05/15 date de la commande et toujours rien reçu et on n'est le 12/06/15

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 17, 2015

Item is uitstekend, ik vond het leuk !!! Ik zal doorgaan met het maken van bestellingen op deze site! Товар отличный, мне понравился!!! Буду в дальнейшем делать заказы на этом сайте!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 21, 2014

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 17, 2014

Mooi, briljant zoals beschreven Bellissimi, brilanti come da descrizione

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 31, 2015

Lees de beschrijving goed, het zijn magneten ... Persoonlijk heb ik mezelf gevonden, maar ik heb geen spijt dat het product goed is. Bien lire la description, ce sont des magnets...Personnellement je me suis fait avoir mais je regrette pas le produit est bon.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  ehs
  • Geverifieerde Kope
  • Jun 22, 2015

Je krijgt precies het product dat je verwacht / betaalt. Krachtige magneten zodat ze blijven waar ze naartoe gaan Du får præcis det produkt du forventer/betaler for. Kraftige magneter så de bliver hvor de skal

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 08, 2014

Zeer mooi product, hoewel er maar één lus is. Très beau produit, malgré quil ny est quune seule boucle.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest