English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (3853 reviews)
Schrijf een review
  • Door mxanuncios
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 18, 2016

De klok kwam op tijd goed verpakt zonder enig probleem O relogio chegou dentro do prazo bem embalado sem qual quer problema

Antwoord(3) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tvspp
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2013

Een heel mooi horloge met goede kwaliteit! A very nice watch with great quality!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sergey-9776
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2013

Het horloge kwam in perfecte staat! Echt leuk, iedereen is blij! Kijk goed op de arm! Часики пришли в отличном состоянии! Очень нравятся, всем доволен! Отлично смотрятся на руке!

Antwoord(2) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (12) (5)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door monfer
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2013

Niet een slechte klok, echt leuk, niet tevergeefs wachten zo lang, ziet er heel gezond uit! =) Не плохие часы, очень нравятся, не зря ждал так долго, выглядят очень здорова!=)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door agenlot
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2013

Ontvangen over 15 dagen. Goede staat. Het horloge is mooi, de armband is erg low-end, maar voor de prijs is geen probleem. Ik bestel direct voor een nieuwe! Reçue en 15 jours.
Bon état.
La montre est jolie, le bracelet est très bas de gamme mais pour le prix y a pas de problème.

Je passe commande direct pour une nouvelle !

Antwoord(3) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rom481516
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2013

Uitstekend, krachtig horloge voor een echte Russische man! Отличные , мощные часы для настоящего русского Мужчины!

Antwoord(2) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (4)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door matteo.palazzi.1993
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 24, 2013

Werkende en comfortabele klok! Aanbevolen. Orologio funzionante e comodo! Consigliato.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door brice.augrinet
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2013

heel mooi horloge mooie afwerking. zeer grote wijzerplaat 2e bestelling voor mij en ik word niet moe om het horloge te veranderen elke dag, ik ga op een nieuwe bestelling! très jolie montre de belle finition. cadran très gros
2e commande pour ma part et je ne men lasse pas de changer de montre tous les jours
je fonce sur une nouvelle commande!!!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (5)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door acaikaev
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 13, 2013

Hallo iedereen! De horloges zijn geweldig, echt mannelijk, krachtig en mooi. De bestelling kwam snel, ik had het niet verwacht, ik vind het echt leuk! Всем привет!
Часы замечательные, понастоящему мужские, мощные, красивые.
Заказ пришел быстро, сам не ожидал, мне очень нравятся!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (8) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door apostolis_skarmou
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 21, 2012

top en goedkoop! ik stel het voor! top and cheap! i suggest it !

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest