English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (31 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  umas
  • Geverifieerde Kope
  • Feb 16, 2013

Geweldig om de Samsung-tablet op te laden (niet alleen de Galaxy P1000, ik gebruik hem op de Galaxy Tab 2) met behulp van de meest gebruikelijke micro USB-stekkerkabel, dus vermijd verschillende kabels. De prijs is zo belachelijk en het voordeel is zo hoog dat kopen een must is voor elke Samsung Tablet-bezitter. Verzending, van bestelling tot ontvangst, duurde 30 dagen. Geen douaneprobleem. Ottimo per ricaricare il tablet Samsung (non solo il Galaxy P1000, io lo uso sul galaxy tab 2) utilizzando il più comune cavetto con presa micro USB, evitando quindi di portarsi appresso cavi diversi. Il prezzo è talmente irrisorio e il vantaggio talmente elevato che lacquisto è un MUST per ogni possessore di un Tablet Samsung. La spedizione, dal momento dellordine a quello della ricezione, è durata 30 giorni. Nessun problema di dogana.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2016

Connector reeds in gebruik voor de samsung tab 2 tablet en werkt uitstekend. Connector reeds in gebruik voor de samsung tab 2 tablet en werkt uitstekend.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 12, 2016

is binnengekomen, goed verpakt, nu nog gaan uittesten of het werkt is binnengekomen, goed verpakt, nu nog gaan uittesten of het werkt

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 25, 2017

Stelde me in staat om mijn Samsung te gebruiken, geen bijzondere moeilijkheid Ma permis de me resservir de mon samsung,
Aucune difficulté particulière

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 25, 2015

MICROUSB CONVERTER NAAR GALAXY TABEKNEKKER CONVERSOR DE MICROUSB A CONECTOR GALAXY TAB

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 10, 2015

Goed en heel snel, de adapter werkt perfect op mijn tablet, de verzending was erg snel en arriveerde in perfecte staat. Todo correcto y muy rápido, el adaptador funciona perfectamente en mi tablet, el envío fué muy rápido y llego en perfectas condiciones.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2015

Geef om te doen wat ik wilde doen omdat ik mijn tablet Samsung ..... uitstekend kan laden. Da para fazer o que queria fazer pois consigo carregar o meu tablet Samsung.....excelente.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2015

Uitstekende waarde, geen klacht. Michael Excellent value, no complaint. Michael

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2015

Heel handig. Ik gebruik het voor mijn Galaxy-tablet in combinatie met de hdmimicro-usb-kabel Very handy. I use it for my galaxy tablet in combination with the hdmimicro usb cable

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2014

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, geen klachten! Très bon rapport qualité prix, rien à redire !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest