English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (25 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 05, 2012

Dank je. vandaag heb ik alleen de goederen ontvangen. geweldig Thank you. today only i have received the goods. awesome

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 21, 2015

perfecte levering, goede kwaliteit perfecte levering, goede kwaliteit

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2018

Ik ontving voor de verwachte datum, zeer goed product ben ik tevreden Recebi antes da data prevista, produto muito bom estou satisfeita

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2018

Ik ontving voor de verwachte datum, zeer goed product ben ik tevreden Recebi antes da data prevista, produto muito bom estou satisfeita

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 13, 2017

Goed product Goede aankomsttijden en vrij effectief. Buen producto. Buenos los tiempos de llegada y bastante efectivos.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 05, 2017

De wanten kwamen ook voor het schoonmaken, ik ben blij met de kwaliteit en de maat hiervan, ik heb ze geprobeerd en ze werkten heel goed zoals verwacht. Llegaron también las manoplas para limpieza, estoy contenta con la calidad y tamaño de estas, las probé y funcionaron muy bien conforme lo esperado.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2017

Het is een beetje klein, maar het werkt heel goed voor het reinigen van de wielen van de auto, waarvoor ik het nodig had Está un poco pequeño, pero funciona muy bien para la limpieza de los rines del coche, que era para lo que lo necesitaba

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2017

Is zoals op de foto. Is erg zacht en lijkt zoals het hoort: Er som på billedet. Er virkelig blød, og virker som den skal :

Antwoord(1) Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 10, 2016

Ik hoorde dat een vertraging werd geleverd. Ik nam contact op met de adm en het was erg snel opgelost, om gefeliciteerd te worden, uitstekend product. Zeer aan te bevelen. Bedankt. Ouve uma demora para ser entregue entrei em contato com o adm e foi resolvido muito rapido estão de parabéns, produto de excelente. Recomendo. Obrigado.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 04, 2015

goede koop, ik raad deze handschoen aan bon achat, je recommande ce gant

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Hoge kwaliteit 1pc tekstiili Schoonmaakborstel & Doek Uitrusting, Keuken Schoonmaakproducten
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 Woonkamer Stofdoek Uitrusting,Kunststof
1% koopUSD $ 4.19
 ontvangen zak rack kan de keukendeur soort ambry trash wassen kan ondersteunen
1% koopUSD $ 3.77
 magische zeep geur verwijderaar roestvrij staal zeep keuken bar elimineren geur verwijderaar
1% koopUSD $ 2.79
 Spons - Spons & Schuurspons
1% koopUSD $ 1.25
 Plastic - Schoonmaakborstel & Doek
1% koopUSD $ 2.51
 Hoge kwaliteit 1pc Muovi Pluisverwijderaar & Borstel Uitrusting, Keuken Schoonmaakproducten
1% koopUSD $ 2.79
 Keuken Schoonmaakproducten tekstiili Muovi Schoonmaakborstel & Doek Hoge kwaliteit 1pc
1% koopUSD $ 2.51
 2-delige set RVS vuilniszeef 60 mm 73 mm diameter
1% koopUSD $ 1.39
 wasbaar vouwen kleverige haren apparaat
1% koopUSD $ 2.51
 Textiel - Schoonmaakborstel & Doek
2% koopUSD $ 1.39
 ruitenreinigingsborstel met kleine schop ontworpen huisreiniger
2% koopUSD $ 4.19
 Glasfolie en stickers Decoratie Hedendaagse / Stadszicht Bloem / Personage PVC Raamsticker
2% koopUSD $ 2.79
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
3% koopUSD $ 18.19
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
3% koopUSD $ 23.79
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
3% koopUSD $ 23.79
 Hoge kwaliteit Schoonmaakborstel & Doek
4% koopUSD $ 13.99
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
4% koopUSD $ 22.39
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
4% koopUSD $ 20.99
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
5% koopUSD $ 18.19
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
5% koopUSD $ 20.99
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
5% koopUSD $ 20.99
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
6% koopUSD $ 22.39
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
6% koopUSD $ 16.79
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
6% koopUSD $ 23.79
 Keuken Schoonmaakproducten Aluminium Oliebestendige stickers Uitrusting 1pc
1% koopUSD $ 2.79
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,PU Leder / Hout
1% koopUSD $ 23.79
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
1% koopUSD $ 16.79
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
1% koopUSD $ 20.99
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
1% koopUSD $ 13.99
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
1% koopUSD $ 19.59
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
1% koopUSD $ 18.19
 Hoge kwaliteit Afvalbak Bescherming,Kunststof
1% koopUSD $ 19.59
ATest