English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (23 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 05, 2012

Dank je. vandaag heb ik alleen de goederen ontvangen. geweldig Thank you. today only i have received the goods. awesome

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 21, 2015

perfecte levering, goede kwaliteit perfecte levering, goede kwaliteit

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 13, 2017

Goed product Goede aankomsttijden en vrij effectief. Buen producto. Buenos los tiempos de llegada y bastante efectivos.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 05, 2017

De wanten kwamen ook voor het schoonmaken, ik ben blij met de kwaliteit en de maat hiervan, ik heb ze geprobeerd en ze werkten heel goed zoals verwacht. Llegaron también las manoplas para limpieza, estoy contenta con la calidad y tamaño de estas, las probé y funcionaron muy bien conforme lo esperado.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2017

Het is een beetje klein, maar het werkt heel goed voor het reinigen van de wielen van de auto, waarvoor ik het nodig had Está un poco pequeño, pero funciona muy bien para la limpieza de los rines del coche, que era para lo que lo necesitaba

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2017

Is zoals op de foto. Is erg zacht en lijkt zoals het hoort: Er som på billedet. Er virkelig blød, og virker som den skal :

Antwoord(1) Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 10, 2016

Ik hoorde dat een vertraging werd geleverd. Ik nam contact op met de adm en het was erg snel opgelost, om gefeliciteerd te worden, uitstekend product. Zeer aan te bevelen. Bedankt. Ouve uma demora para ser entregue entrei em contato com o adm e foi resolvido muito rapido estão de parabéns, produto de excelente. Recomendo. Obrigado.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 04, 2015

goede koop, ik raad deze handschoen aan bon achat, je recommande ce gant

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 23, 2014

Ik heb dit product nog niet getest, maar ik heb het stil ontvangen. Het lijkt van goede kwaliteit te zijn. Ainda não testei esse produto, mas recebi tranquilamente. Parece ter boa qualidade.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 26, 2013

Het was een geschenk voor mijn vader en hij houdt ervan om zijn auto te rijden! It was a gift to my father and he loves it to whach his car!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Hoge kwaliteit 1pc tekstiili Schoonmaakborstel & Doek Uitrusting, Keuken Schoonmaakproducten
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 Hoge kwaliteit 1pc Roestvast staal Reiniger Uitrusting, Keuken Schoonmaakproducten
1% koopUSD $ 1.99
 Textiel - Schoonmaakborstel & Doek
1% koopUSD $ 0.99
 Spons - Spons & Schuurspons
1% koopUSD $ 0.99
 Woonkamer Stofdoek Uitrusting,Kunststof
1% koopUSD $ 2.99
 Plastic - Schoonmaakborstel & Doek
1% koopUSD $ 1.99
 draagbare 8 in 1 aluminium pen stijl multi-tool schroevendraaier precisie mobiele telefoon reparatie tool kit
1% koopUSD $ 2.99
 1set Kerstversieringen Feest Ornamenten Kerstmis Noviteit Feest, Holiday Decorations Vakantie ornamenten
1% koopUSD $ 21.19
 1set Kerstversieringen Feest Ornamenten Kerstmis Noviteit Feest, Holiday Decorations Vakantie ornamenten
1% koopUSD $ 8.49
 Mensen Romantiek 3D Muurstickers Vliegtuig Muurstickers 3D Muurstickers Decoratieve Muurstickers Bruiloftsstickers, Papier Huisdecoratie
1% koopUSD $ 6.99
 Spons - Schoonmaakborstel & Doek
2% koopUSD $ 0.99
 Hoge kwaliteit 1pc Muovi Pluisverwijderaar & Borstel Uitrusting, Keuken Schoonmaakproducten
2% koopUSD $ 1.99
 Hoge kwaliteit 1pc Muovi Reiniger Uitrusting, Keuken Schoonmaakproducten
2% koopUSD $ 2.99
 multifunctionele zachte imitatie wol schoner schoen (willekeurige kleur)
3% koopUSD $ 0.99
 Keuken Schoonmaakproducten Muovi Stofdoek Hoge kwaliteit 1set
3% koopUSD $ 2.99
 Keuken Schoonmaakproducten tekstiili Muovi Schoonmaakborstel & Doek Hoge kwaliteit 1pc
3% koopUSD $ 1.99
 Keuken Schoonmaakproducten Roestvast staal Reiniger Uitrusting 1pc
4% koopUSD $ 1.99
 wasbaar vouwen kleverige haren apparaat
4% koopUSD $ 1.99
 Keuken Schoonmaakproducten Roestvast staal Reiniger Uitrusting 1pc
4% koopUSD $ 0.99
 Textiel - Schoonmaakborstel & Doek
5% koopUSD $ 1.99
 ontvangen zak rack kan de keukendeur soort ambry trash wassen kan ondersteunen
5% koopUSD $ 2.99
 Keukengereedschap Roestvast staal Koken Gereedschapssets Voor kookgerei 1pc
5% koopUSD $ 3.99
 de schalen controleerden textielreiniger in de willekeurige kleur van de keuken
6% koopUSD $ 1.99
 Plastic-Gootsteenontstopper
6% koopUSD $ 1.99
 Keukengereedschap Roestvast staal Koken Gereedschapssets Voor kookgerei 1pc
6% koopUSD $ 1.99
 1set Feestdagen Decoratieve objecten Hoge kwaliteit, Holiday Decorations Vakantie ornamenten
1% koopUSD $ 3.99
 Keuken Schoonmaakproducten Muovi Reiniger Uitrusting 1pack
1% koopUSD $ 2.99
 Plastic - Pluisverwijderaar & Borstel
1% koopUSD $ 3.99
 multifunctionele prachtige anti vuile dampdicht beschermhoes (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 1.99
 Textiel - Schoonmaakborstel & Doek
1% koopUSD $ 1.99
 Keuken Schoonmaakproducten Muovi Reiniger Uitrusting / Thuis en op kantoor 1pc
1% koopUSD $ 2.99
 multifunctionele prachtige anti vuile dampdicht beschermhoes (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 1.99
 Keuken Schoonmaakproducten Muovi Reiniger Uitrusting 1pc
1% koopUSD $ 3.99
CTest