English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (72 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 02, 2014

Knappe IPad Mni case, voelt degelijk aan. Makkelijk aan te brengen rond de Ipad. Knappe IPad Mni case, voelt degelijk aan. Makkelijk aan te brengen rond de Ipad.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 01, 2014

heel sterk en bestand tegen kinderen heel sterk en bestand tegen kinderen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 30, 2015

Iets mooier op foto. Staander iets mindere kwaliteit voor de rest leuke case Iets mooier op foto. Staander iets mindere kwaliteit voor de rest leuke case

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 24, 2014

Ideaal voor de bescherming als de kinderen er mee spelen. Stevig. Snel geleverd. Ideaal voor de bescherming als de kinderen er mee spelen. Stevig. Snel geleverd.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 26, 2016

zeer goed product Ik heb het zwart gekregen en het heeft veel effect, iedereen vraagt ​​me waar ik het heb gekocht omdat ze het ook willen nemen, het is fantastisch dat het eruit ziet als een anti-shock cover of een van de Transformer-films prodotto molto buono l ho preso di colore nero e fa molto effetto, tutti mi chiedono dove lho comprata perchè la vogliono prendere anche loro è fantastica sembra una cover anti-urto o una dei Transformer film

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 22, 2016

Het spijt me, ik zie alleen dit verzoek; Ik ontving het in april 2015, vrij laat. Het product is zeer goed, degelijk en superveilig, tot op heden gebruik ik het nog steeds. Heel erg bedankt Lo siento.Recien veo este pedido ; lo recibí en Abril del 2015 ;con bastante retraso.
El producto es muy bueno,sólido y super seguro , a la fecha lo sigo usando.
Muchas gracias

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 02, 2015

Beschermt de ipad mini, perfect voor een lage prijs. Protects the ipad mini perfect for a low price.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 23, 2015

Goed ontvangen in perfecte staat..Ik heb het geprobeerd.Het werkt perfect, geen klachten. Sterk aanbevelen.Ik hou van dit product. Het beschermt perfect mijn ipad als ik naar buiten ga. zelfs als ik thuis ben. Volledig beveiligingsscherm en zo. Bien reçu en parfait etat..je l.ai essayé.il fonctionne parfaitement bien .rien a redire. A conseiller vivement.jadore ce produit .il protège parfaitement mon ipad quand je sort en extérieur. même quand je suis chez moi.protection intégrale.écran et tout.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 20, 2015

goede presentatie, goed product, goede kwaliteit good presentation, good product, good quality

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 27, 2015

Geleverd in A1-conditie en op tijd Winnaars Delivered in A1 condition an on time Winners

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest