English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (144 reviews)
Schrijf een review
  • Sep 23, 2013

Ik verzend op tijd, alles oké en het werkt, perfect envio en plazo , todo ok y funciona ,perfecto

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 09, 2013

Ik was erg tevreden met het feit dat de bestelling uitstekend overeenkwam met mijn verwachtingen Fiquei muito satisfeito com a encomenda funciona lindamente correspondeu completamente as minhas expectativas

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 12, 2014

Ik vond het echt leuk wat ik verwachtte nu ik mijn tablet op mijn tv kan aansluiten. Gostei muito como eu esperava agora posso ligar meu tablet na minha Tv.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 28, 2014

mooi product werkt ook heel goed mooi product werkt ook heel goed

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 03, 2014

jah de beste uitvinding ooit. ben er echt superblij mee jah de beste uitvinding ooit. ben er echt superblij mee

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  gino
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 19, 2014

Top. Perfect zoals beschreven! Top. Perfect zoals beschreven!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 01, 2014

snelle levering en kwaliteit is prima, zo als verwacht snelle levering en kwaliteit is prima, zo als verwacht

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 22, 2016

Het werkt geweldig, geweldig om op televisie de fotos te zien die met de camera zijn gemaakt via de HDMI-kabel !!!!! Funziona benissimo, ottimo per vedere in televisione le fotografie scattate con la fotocamera tramite cavo HDMI!!!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2016

Object komt overeen met de beschrijving die op tijd is gearriveerd, dat wil zeggen, je weet dat wanneer je hier bestelt het niet binnen twee dagen zal aankomen, dus zet je ziel in vrede, hoe dan ook. Wat je nog meer moet zeggen, je vindt alles. Ik koop vaak. Zodra ik de inklaring moest betalen, maar met een paar cent op het moment van aankoop, is de terugbetaling snel en zeker. Consigliato.si Oggetto conforme alla descrizione arrivato nei tempi previsti, cioè lo sai che quando ordini qui non arriva in due giorni quindi mettiti lanima in pace, comunque arriva. Che altro dire, trovi di tutto. Compro spesso. Una volta ho dovuto pagare lo sdoganamento ma con pochi cent allatto dellacquisto il rimboro è assicurato e veloce. Consigliato.si

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2016

Zeer aan te bevelen, alles kwam zoals gepland! Recomendo, chegou tudo como previsto!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest