English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (116 reviews)
Schrijf een review
  • Door faelgarcia3
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2013

Hoewel het met een klein deukje kwam, beviel het product me erg, want fans van de serie of voor degenen die het niet weten, is een geweldig product. Embora tenha vindo com um pequeno amassado, o produto me agradou muito, pros fãs da série ou pra quem não conhece, é um ótimo produto.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mikinha_bio
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 18, 2012

Ik dacht dat het een beetje kleiner zou zijn, maar toch is het best cool. Verlicht goed. Naar wie woont in Brazilië. Mijn producten zijn binnen 1 maand aangekomen, in SP. Ik zal zeker vaker kopen. =) Achei que seria um pouco menor, mas mesmo assim, é bem legal. Ilumina bem.



Pra quem mora no Brasil. Meus Produtos chegaram em 1 mês, em SP.
Com certeza comprarei mais vezes.
=)

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ericgringo
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2013

Ik ben erg blij met mijn nieuwe lichtzwaard! Geweldig product met een geweldige afwerking! Zeer aan te bevelen! Estou muito feliz com meu novo sabre de luz !
Otimo produto com otimo acabamento !
Recomendo !

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door edu200br
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 18, 2013

Uitstekende sleutelhanger. Heel interessant. Chaveiro excelente. Muito interessante.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tioniva33
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 15, 2013

Ik heb het nog niet ontvangen, ik vind het erg interessant om mijn vrienden te wijzen op mijn positie bij het vissen of andere activiteiten, als ik het ontvang, wil ik al een extra kopen voor elk van mijn dochters en visvrienden, voor de zeer goede prijs. zelfs als je 100% belasting moet betalen, ook al is het nog steeds goedkoop! en toch aan mijn hond te signaleren wanneer hij ver van me is en heel donker is! Não recebi ainda, achei muito interensante, para sinalizar aos amigos minha posição quando estiver pescando, ou fazendo outras etividades, quando receber, ja estou querendo comprar mais um para cada para minhas filhas e amigos de pesca, quanto ao preço muito bom. mesmo que tenha que pagar 100% de imposto, mesmo asim ainda esta barato! e ainda para sinalizar para meu cão, quando estiver longe de mim e istiver muito escuro!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door frenkey
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2011

Heel handig voor mijn dochter, soms gebruikte ze het als licht om haar speelgoed te bekijken. ... goed idee ... knul Very usefull for my daughter, sometime she used as a light for looking her toys. ...good idea... kiddo

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jugeteriakittyshop
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2011

Het kwam naar me toe in ongeveer een maand en toen ik het kreeg, zag iedereen die het zag het, mijn vrienden, kinderen en manlief. Het licht van de LED is erg sterk en is groen neon is ongeveer 10 cm, de ingebouwde kwaliteit is AAA +++ ik zou dit absoluut aan al mijn vrienden aanbevelen en familie hier heb ik enkele fotos geüpload van hoe het aankwam. It arrived to me in about a month & when i got it everybody who saw it wanted it, my friends, kids & hubby. The light of the LED is very strong and is green neon its about 10cm, the built quality is AAA+++ i would definitly recommend this to all my friends for sure and family here i uploaded some pics of how it arrived.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door joe.cool66
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2012

Goed artikel, goede prijs, je bent er een kleine held mee Good item, good price you are a little hero with it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mariella
  • Aug 12, 2010

Ik hou van deze sleutelhanger !!! Goedkoop en grappig. Je krijgt precies wat er op de foto staat ... Ik heb maar 15 dagen ontvangen voor Perù ... Bedankt Litb. ; D I love this keychain!!! Cheap and funny. You get exactly what is on the picture...I received only 15 days to Perù ... Thanks Litb. ;D

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door leandro1005na
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2013

zeer goed product van uitstekende kwaliteit is in goede staat en vanaf de deadline aangekomen muito bom produto de otima qualidade chegou em otimo estado e dentre do prazo de entrega

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest