English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (116 reviews)
Schrijf een review
  • Door mspges
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 05, 2013

Perfect voor Star Wars-fans. Het licht duurt nog steeds. Aangekomen in perfecte staat en goed verpakt. Ik raad aan om Miniinthebox te kopen perfecto para los fans de Star Wars. La luz todavía dura. Llegó en perfecto estado y bien embalado. Recomiendo comprar en Miniinthebox

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luilton-pereira
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

hoeveel goed dit product. en ook goedkoop, het enige is de bezorging, omdat het veel kost. muuuito bom esse produto. e barato tambem, a unica coisa é a entrega, pois demora muito.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pamelalyrio
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 03, 2013

Het is iets groter dan ik had verwacht en de kwaliteit is geweldig ... al mijn vrienden willen nu een lichtzwaard. Ik raad aan É um pouco maior do que eu esperava e a qualidade é excelente...todos os meus amigos querem um sabre de luz agora.
Recomendo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door robertochico91
  • Geverifieerde Koper
  • May 27, 2013

Klein laserzwaard trouw aan het origineel, te gebruiken met sleutelhangers. Perfect ook als een geschenk! Het is bijna 7 cm lang en heeft een diameter van ongeveer 1 cm Piccola spada laser fedele alloriginale, da poter usare com portachiavi. Perfetta anche come regalo! E lunga quasi 7 cm ed ha un diametro di circa 1cm

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door j.lechoso7610
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2013

alles perfect, zeer snel en effectief Ik ben heel blij Ik vind veel dingen op deze pagina erg interessant todo perfecto muy rapidos y eficaces estoy muy contento me gusta muchas cosas de esta pagina son muy interesantes

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cassiomleite
  • Geverifieerde Koper
  • May 06, 2013

Ik vond het te leuk, je kunt ermee spelen en stoppen met versieren, toen het aankwam zag ik eruit als een kind. Ook volgde ik de specificaties, ik raad het aan. Gostei demais, dá pra brincar com ele e deixar de enfeite, quando ele chegou fiquei parecendo criança kkkkk Além disso, seguiu as especificações, recomendo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door patybalthazargarcia2005
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2013

Zeer goede website .... aan te bevelen Site muito bommm.... recomendo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lamarcca
  • Apr 22, 2013

Hallo, ik wilde controleren zodra ik de betaling voor mijn bestelling heb gedaan, hoe lang duurt het voordat ik naar Montevideo Uruguay ga, wat ik heb gekocht? groeten Hola, queria consultar una vez que haga el pago para mi pedido, cuanto demora en llegar a Montevideo Uruguay lo que compre?
Saludos

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door andreadip
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2013

Leuke sleutelhanger ... ideaal voor het maken van kleine gedachten Simpatico portachiavi...ottimo per fare pensierini

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gabrielggc777
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2013

Beste sleutelhanger die ik in mijn leven heb gekocht !!! Het heeft een LED-lamp met een hoge helderheid die blauw van kleur is, wordt al geleverd met drie batterijen, een product dat zeer goed bestand is tegen schokken en mooi natuurlijk. Ik heb gewoon geen foto gemaakt omdat ik geen camera heb, maar ik raad het iedereen aan, het is een sleutelhanger die alles serveert, verlicht, versierd en ook signaal geeft. Melhor chaveiro q comprei na minha vida!!! Tem uma luz de LED com uma alta iluminusidade que é de cor azul, já vem com as três baterias, um produto altamente resistente a choques e lindo, é claro. Só não deu pra por foto porque estou sem camera mas recomento para todos, é um chaveiro que serve para tudo, iluminar, enfeitar e também para se sinalizar.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest