English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (116 reviews)
Schrijf een review
  • Door janbrunkhorst
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2013

Hallo ik kan deze gadget alleen maar aanraden. Is echt een gezicht wanneer het donker is. Kinderen hebben er veel plezier mee. Hello I can only recommend this gadget. Is really a sight when its dark. Kids have lots of fun
with it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dantewin
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2013

Fantastisch Ik maakte een geweldige indruk met mijn neef, nu wil iedereen het Fantastico ho fatto un figurone con mio nipote, adesso lo vogliono tutti gli altri

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rodrigo.amigo
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2013

Zeer handig en praktisch, ideaal om met de batterijen meegeleverd te worden. Muy útiles y prácticos, ideal que vengan con las pilas incluidas.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door thamiris_a.oliveira
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2013

Het product is goed, fleurt goed op en is in minder dan een maand in Pernambuco aangekomen (voor iedereen die in Brazilië woont). Ik vind het leuk !!! O produto é bom, ilumina bem, chegou em menos de um mês em Pernambuco(para quem more no Brasil). Gostei!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hulvershorn
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 03, 2013

Super grappige humor :) Bissle geweldig voor een sleutelhanger. Super lustiger Spaß :)
Bissle groß für einen Schlüsselanhänger.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mc.minella
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 25, 2013

Ik heb twee lichtzwaarden gekocht. kwam in minder dan een maand, ik hield van het product! :) comprei dois sabres de luz. chegaram em menos de um mês, adorei o produto! :)

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sara.bisaro
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2013

Ik ben er dol op !!! Ik heb het op de achteruitkijkspiegel gestoken omdat ik het als een sleutelring zou gebruiken om het te breken! Het maakt een prachtig licht en benijdt mij! Kopen! LA ADORO!!! Lho attaccata sullo specchietto retrovisore perché ad usarla come portachiavi ho paura di romperla! Fa una bella luce e me la invidiano! Da comprare!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fidelis.alberto
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2013

uitstekende aankoop en product !!!!!!!!! excelente compra
e produto!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door siranarchy
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2013

een maand precies aangekomen, geweldig product is best wel groot, maar het is erg gaaf demorou um mês exatamente mais chegou, ótimo produto é meio grandinho mais é muito legal

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gprasso
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2013

Laserzwaard: voorwerp mooi en zeker handig bij gebruik als sleutelhanger en kleine zaklantaarn. Heel interessante prijs, meer dan voldoende helderheid. Stapel inbegrepen. Geweldig product. Spada laser:
Oggetto simpatico e certamente utile se usato come portachiavi e piccola torcia.
Prezzo decisamente interessante, luminosità più che sufficiente. Pila inclusa.
Ottimo prodotto.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest