English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (116 reviews)
Schrijf een review
  • Door grillon.jean-marie
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 11, 2012

Geweldig om me te begeleiden en mijn sleutels te detecteren om s nachts te vissen Super pour me guider et détecter mes touches à la pêche la nuit

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maxbiotti
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 06, 2012

vraag mijn zoon ... geweldige entertainment en sleutelhangers chiedere a mio figlio... ottimo svago e portachiavi

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nanox_10
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 26, 2012

Het kwam perfect, heel goed. Ik zal blijven kopen. Chegou perfeitamente, muito bom. Continuarei comprando.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maurojcarvalho
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2012

Zeer coole uitrusting. Ideaal voor kinderen om te vertrekken met hun sleutels, want als het licht voorbij is, zullen ze klaar zijn om iets te gebruiken dat echt verschil maakt, evenals een kinderlijke en aangename uitstraling. Mooi kerstcadeau en ook een verjaardag voor de kinderen. Equipamento muito legal. Ideal para as crianças deixarem junto com as suas chaves, pois caso a luz acabe, elas estarão prontas a usar algo que realmente fará a diferença, além do visual bem infantil e agradável.
Belo presente de natal e também de aniversário para a criançada.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elisa.lacorte
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2012

het product is erg goed en ze zijn mooi il prodotto è molto buono e sono graziosi

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fullm3tal.hardc0re
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 26, 2012

...................... I LIKE ...................... ......................ME GUSTA......................

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alsnet
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 18, 2012

Heel goed, ik vond het product leuk, het kostte tijd, maar kwam eraan! Muito bom, gostei do produto, demorou mas chegou !

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hand2handcombatsoutheast
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2012

Luke skywalker eet je hart eropuit, omdat hij waarschijnlijk iemand heeft om zijn eten mee te snijden. Luke skywalker eat ya heart out, sayin that he probably got one to cut his food up with .

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door montagnani
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2012

Ik moet nog een keer wachten, misschien nog eens 10 dagen. maar het artikel lijkt interessant en ik kan niet wachten om het aan mijn zoon te geven devo aspettare ancora, forse altri 10 giorni. ma larticolo sembra interessante e non vedo lora di regalarlo a mio figlio

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alfredolitt
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2012

Gisteren kwamen er twee pakketten bij mij aan die ongeveer een maand geleden waren besteld. Ik wist niet wat ze waren, omdat ik nog steeds op iemand wacht en later zal komen omdat ik besteld heb na een paar dagen na de aankomst. De mini-lichtzwaard is een heel mooi object dat ik al snel heb gearrangeerd en ik gaf het aan vrienden die het gebruiken in autos zoals ik omdat het helder is en kan helpen te verlichten waar het licht niet arriova is of schaars is. andere bestellingen gemaakt zoals je kunt zien en anderen die ik ga maken. Als volgende aankopen. Bedankt. Nella giornata di ieri,sono arrivati due pacchi da me ordinati circa un mese fa.Non sapevo quali fossero in quanto ne attendo ancora uno ed unaltro mi arriverà più tardi perchè ordinato dopo un pò di giorni dopo quelli che sono arrivati.
La mini spada laser è un oggetto simpaticissimo che ho già provveduto a riordinare subito dopo e ne ho regalate alcune ad amici i quali la usano in auto come me perchè è luminosa e può contribuire ad illuminare laddove la luce non arriova o è scarsa.ho già fatto altri ordini come potete notare ed altri ne farò.Ai prossimi acquisti.Grazie.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest