English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (10 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door  Ste
  • Geverifieerde Kope
  • Jul 24, 2016

Ik nam twee, een voor mij en een gegeven gadget om te hervatten voor alle gedachten !! Presi due, uno per me ed uno regalato, gadget da riprendere per eventuali pensierini!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 02, 2015

Leuke kleine handdoeken in de vorm van een lolly. Vrolijk en vriendelijk. Carinissimi asciugamani piccoli a forma di leccalecca. Allegri e simpatici.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 23, 2015

DEZE MINI HANDDOEK IS ZEER BEVREDIGEND. CETTE MINI SERVIETTE EST TRÈS SATISFAISANTE.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2015

Ik vond het erg leuk en het is hetzelfde als op de foto me a gustado mucho y es igual que en la foto

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 18, 2014

Beautiful !! geweldig cadeau idee voor jong en oud :) Bellissimi!! ottima idea regalo per grandi e piccini :)

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 26, 2014

ongelooflijk schattig en precies zoals ik het voor mij zag !!! :) utrolig søt og akkurat slik jeg så den for meg!!! :)

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 20, 2015

heel schattig! in vergelijking met de afbeelding zijn een beetje kleiner, maar een geweldige kerstgedachte. aanbevolen om in een cadeauzakje te doen, samen met andere zondige geschenken, je kunt de kleuren niet kiezen! molto carini!
rispetto allimmagine sono un po più piccoli, ma un ottimo pensiero di natale.
consigliati da mettere in un pacco regalo insieme ad altri doni
peccato non si possano scegliere i colori!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  eq90
  • Geverifieerde Kope
  • Oct 24, 2015

Mini Lollipop Handdoek leuk en leuk voor de kinderen. Mini Lollipop Towel cute and fun for the kids.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 19, 2015

Goede ervaring. Levering op de aangegeven datum voor gratis verzendkosten Buona esperienza. Consegna entro la data stabilita per le spese di spedizione gratuita

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 12, 2014

Het enige nadeel is dat je niet de kleuren kunt kiezen die je wilt. O único senão é não se poder escolher as cores que se pretende.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest