English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (44 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 04, 2015

Heel schattig, het klinkt geweldig. Nagyon kis aranyos, remekül szól.

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 25, 2015

Leuke panda, neemt niet veel ruimte in beslag en geweldig geluid: o)) Joli panda ,ne prend pas beaucoup de place et super son :o))

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2015

Je bent heel blij met deze prachtige behuizing, geeft goed geluid, erg blij, Tes ravis de cet jolie enceinte, donne du bon son, très ravis,

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 09, 2014

Ok kwaliteit, goed voor de prijs, kleiner dan ik had verwacht. Ok quality, good for the price, smaller than I expected.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2014

de audio voelt in het begin niet erg goed aan, maar voor de rest is het oké, de prijsverhouding van zeer goede kwaliteit is aanbevolen laudio non si sente molto bene allinizio ma per il resto va bene.rapporto qualità prezzo molto buono.consigliato

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 12, 2013

Deze lil-luidspreker is machtig luid, maar de kwaliteit van het geluid is niet uitstekend. This lil speaker is mighty loud, but the quality of the sound it not excellent.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 23, 2013

Het is alsof ik het wilde .. Klein om mee naar het werk te nemen en leuk .. Het enige minpunt is de ke ke, maar het is ook normaal om zo klein te zijn. Zeer lange verzendtijden. È come la volevo io.. Piccola da portare a lavoro e simpatica.. L unica pecca è la batteria ke dura poco ma è anche normale essendo cosi piccola. Tempi di spedizione molto lunghi.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 18, 2013

de speaker en vrament mini c een sleutelhanger in feite mag de geluidskwaliteit verbinding maken met een telefoon en erg leuk le haut parleur et vrament mini c un porte cle en faite, mai la qualiter du son raccorder a un telephone et tres sympa

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 06, 2015

Hij wilde nooit werken. Ik meldde een miniinthebox die me terugbetaalde en bedankte hen Il na jamais voulu fonctionné jai signalé a miniinthebox qui me la remboursé merci a eux

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest