English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (52 reviews)
Schrijf een review
  • Door claudia
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2014

Deze zijn echt super handig.
Ik heb er in elke tas een en voor op vakantie zijn ze ideaal
Deze zijn echt super handig.
Ik heb er in elke tas een en voor op vakantie zijn ze ideaal

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nel
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 02, 2013

lekker makkelijk voor als je op vakantie gaat of een weekend weg. lekker makkelijk voor als je op vakantie gaat of een weekend weg.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door geke.wouda
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2013

Leuk artikel, hartelijk bedankt! Leuk artikel, hartelijk bedankt!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luvacr
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 01, 2012

Mooie en goede tandenborsteltjes om altijd bij je te hebben in je tas. Mooie en goede tandenborsteltjes om altijd bij je te hebben in je tas.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Iris
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2014

Ideale tandenborstel maar dat wist ik van te voren al omdat ik deze al vaker gebruik Ideale tandenborstel maar dat wist ik van te voren al omdat ik deze al vaker gebruik

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hanriot.lucie
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 21, 2015

opvouwbare mini-tandenborstel heel goed minibrosse à dents pliante très bien

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lauraforbes92
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2015

Ik heb het nog niet geprobeerd, maar het lijkt goed. Mooi compact formaat. Havent tried it yet but it seems good. Nice compact size.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pbuchaillot
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 17, 2014

Product ok en in overeenstemming met de beschrijving. Produit ok et conforme à la description.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mariannaprost
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

Kwalitatief. Heel handig om te reizen. Качественно. Вполне пригодятся для путешествия.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katya108
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2014

Ik vond het echt leuk. Heel erg bedankt !!! Мне очень понравилась. Спасибо Вам огромное!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest