English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1411 reviews)
Schrijf een review
  • Mar 02, 2013

Erg blij met mijn aankoop. Zeer klein formaat voor een geweldige verlichting! Gewoon perfect, vooral voor deze prijs! Très contente de mon achat.
Très petite taille pour un super éclairement !

Juste parfait, surtout à ce prix !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2013

Zak, praktisch, van hoge kwaliteit maar bovenal super goedkoop Zeer goede kwaliteit Tascabile,pratica, di ottima qualità ma sopratutto super economica

Very Good quality

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 06, 2013

Dit is de tweede keer dat ik dit soort artikelen bestel en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest! Werkt heel goed en de prijs-kwaliteitverhouding is geweldig! Cest la deuxième fois que je commande ce genre darticle et je nai jamais été déçu !
Fonctionne très bien et le rapport qualité prix est super !

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 10, 2012

Uitstekend! Het overtrof mijn verwachtingen .. Klein .. past overal en verlicht zo veel .. Mis niet veel van deze grotere lantaarns ... Het kwam in perfecte staat en zoals gepland ... Sterk aanbevelen aan alle .. geweldige prijs! Het wachten waard! Excelente! Superou minhas expectativas.. Pequena.. cabe em qualquer lugar e ilumina muuito.. Não perde pra muitas dessas lanternas maiores...
Chegou em perfeito estado e conforme previsto...
Recomendo a todos.. ótimo custo benefício! Vale a pena esperar!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  luis
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2012

Fantastisch product met levering binnen de bovengenoemde deadline, gemakkelijk te kopen website en servicebericht 10. Ik ben blij en zeer tevreden met het product en beveel deze site aan voor aankopen die al in mijn favorieten staan. Ótimo produto com entrega dentro do prazo mencionado, site fácil de comprar e atendimento nota 10. Estou feliz e muito contente com o produto e recomendo este site para compras qual já consta em meus favoritos.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 21, 2012

Mooi en goed product zoals beschreven op de website. vond het geweldig. Produto bonito e bom como descrito no site. amei.

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 02, 2014

Geweldige zaklamp, helder genoeg voor je maat !!!!! Ótima lanterna, ilumina bastante pro seu tamanho!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Ars
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 15, 2014

Cool flitslicht. Handig, compact, slechts 19 keer geleverd. Классный фонарик. Удобный , компактный , доставка всего 19 длилась.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 14, 2014

Mini-zaklamp biedt uitstekende kwaliteit. Ideaal om in de tas te dragen voor gebruik in noodgevallen. Vereist 3 AAA-batterijen (niet meegeleverd met het product). Mini lanterna compacta, fornece excelente qualidade. Ideal para levar na bolsa para usar em emergências. Necessita de 3 pilhas AAA(não vêm com o produto).

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 25, 2013

Ik heb deze gekocht om in de auto te laten staan, je weet maar nooit, toch? Het is klein, krachtig, van goede kwaliteit en de prijs hoeft niet eens te reageren, toch? Het duurde een tijdje (zoals elke internationale aankoop) Maar td kwam goed aan. Ik hou altijd van deze site en ik vind het geweldig !! Comprei essa pra deixar no carro, nunca se sabe né?? Ele é pequeno, potente, qualidade boa e o preço não preciso nem comentar né?? Demorou um pouco (como qualquer compra internacional) Mas chegou td direitinho. COmpro sempre neste site e adoro!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest