English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1411 reviews)
Schrijf een review
  • Door roshansky
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 15, 2013

Ik ontving vandaag 2 zaklampen, het vakmanschap is uitstekend, klein van formaat, schijnt heel helder, het zit lekker in de hand, over het algemeen is iedereen er blij mee. Over de prijs houd ik meestal de belachelijke prijzen stil. Het enige nadeel is een lange levering, maar het is waarschijnlijk de schuld van onze douane. Ik raad het iedereen aan en ik zal het opnieuw bestellen! Ik zal meer batterijen tegelijk bestellen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ro.driggo
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2013

Zeer goede mateiral, kwam alle producten perfect aan.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door perfetto
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2013

zaklamp is normaal, klein, hij schijnt fel, precies hetzelfde dat we te koop hebben voor 170r. zonder batterijen ..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pereiras1000
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2012

KOOP HIER NIET, VERMINDER 6 MAANDEN VOOR HET ONTVANGEN VAN MIJN GOEDEREN! Ik werd erg slecht behandeld, ze beantwoordden me niet, ze negeerden me elke keer dat ik in contact kwam! IK MOET NOG 60% VAN DE WAARDE VAN DE BELASTINGGOEDEREN BETALEN, EN ZIJ HEBBEN MIJ UITGESCHREVEN OM DE GOEDEREN TE VERZENDEN, ALLES DOOR DE VENNOOTSCHAP DIE ME VERZONDEN EN NA DAT IK HEB GEZEGD DAT IK NIET 1 VOORRAADOPDRACHT had en daarom hielden ze alle andere goederen totdat je de voorraad aanvult. Ik deed de aankoop op 11/16/2012 en ontving nu pas 10/04/2013.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door djsemga
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 23, 2012

Zaklamp cool! Het schijnt fel, gecontroleerd al het naburige huis verlicht !! Er is een touw, je kunt het aan je hand hangen !! vobshchem klasny lanarik.Pokupayte alles precies in de winkel zal meer kosten !!

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carlogalinetto
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2012

kleine, duurzame fakkel, handig te houden tegen minimale kosten

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chokoples
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2012

Ik heb mijn bestelling ontvangen! Het komt allemaal goed! Veel dank ! 3

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pcsiqueira_
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 16, 2012

Prijs zeer goed, product van goede kwaliteit en ik zou definiëren als: Een licht aan het einde van de tunnel .. Geweldig !!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door paolofrago
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 10, 2012

Een kleine fakkel die een zeer krachtig licht genereert. Gemakkelijk mee te nemen in uw zak bij elke gelegenheid, praktisch om vast te houden en aan te steken met de knop aan de achterkant.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sadomskij.jenya
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2012

Bedankt voor de goederen die je hebt ontvangen. Veel geluk voor jou,

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest