English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1411 reviews)
Schrijf een review
  • Door fc179897
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2012

onberispelijke zeer goede producten, gewoon een beveiligingslamp in een voertuig of als een portiek impeccable trés bon produits juste une lampe de sécurité dans un véhicule ou comme porteclé

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door victorandres76
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2012

Bestelling arriveerde in een korte tijd van 8 tot 24 juli. De zaklamp schijnt veel, het is erg goedkoop en ik hoop dat het duurzaam is. Het lichaam van de toorts is gemaakt van aluminium en heeft een torische afdichting op de schroefdop van de batterijen. Exclusief batterijen, maar voor deze prijs ... Pedido llegado en poco tiempo del 8 al 24 de julio.
La linterna alumbra mucho, es muy barata y espero que sea duradera. El cuerpo de la linterna es de aluminio e incluye junta torica en la tapa roscada de las pilas. No incluye pilas, pero por este precio...

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door qazx46
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2012

Zaklamp fel licht kocht de auto zeer comfortabel Фонарик яркий
легкий
купил в машину учень удобный

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mike_novikov
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 05, 2012

Een geweldige zaklamp, klein, maar heel helder! In de amateurfoto krijg je dit helaas niet) Отличный фонарик, маленький, но очень яркий!
На любительском фото, к сожалению, этого не передашь)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door venysucor
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 28, 2012

Onoverkomelijke prijs kwaliteit, het verlicht veel. Calidad precio insuperable, ilumina mucho.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door antonio.8r
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 03, 2012

De fakkel is goed gemaakt, licht maar opnieuw bestaand; mooi materiaal in jouw handen; het licht is intens. Lage kosten en uitstekende kwaliteit, gepromoot! La torcia è ben fatta, leggera ma reistente; bello il materiale tra le mani; la luce è intensa.
Costo basso e ottima qualità, promosso!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ishal
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2012

Ik kom uit Zuid Afrika. Er is mij verteld door een vriend over deze website en alle geweldige dingen die je online kunt kopen met geweldige besparingen. Zoals je weet, zijn veel mensen bang om online aankopen te doen en willen ze hun accountgegevens niet verstrekken vanwege het hoge aantal cybercriminaliteit in de wereld, en aanvankelijk stond ik ook sceptisch tegenover het online kopen, maar ik probeerde het. Mijn goederen arriveerden ongeveer 6 weken later allemaal ingepakt en intact. Ik was echt verbaasd en opgewonden. Alle items die ik kocht waren van uitstekende kwaliteit en het beste deel was dat sommige items nog steeds niet beschikbaar waren in ons land, dus begon ik mijn spullen te laten zien aan vrienden en familie. Licht en Mini in de doos zijn professionele mensen die kwaliteitsartikelen verkopen. Aarzel niet om van hun website te kopen, want je accountgegevens zijn 100% veilig en je bestelde artikelen komen echt aan. Hun klantenservice is ook fantastisch, want zodra uw bestelling is betaald en klaar is voor verzending, sturen ze u en e-mail om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling. Goed gedaan jongens, ga zo door met het goede werk, ik ben nu verslaafd aan uw site en een klant voor het leven. Ik heb net meer spullen gekocht gedurende de week, ik kan niet wachten tot hij arriveert. Aarzel niet om een ​​e-mail te sturen naar Ishal@kib.co.za voor hulp of informatie. I am from South Africa. I was told by a friend about this website and all the great stuff you can purchase online with superb savings. As you are aware many people are afraid to purchase online, and donot want to furnish their account details due to the high rate of cyber crime thorough the world, and at first i was also sceptical of buying online, but i gave it a try.

My goods arrived about 6 weeks later all packed and intact. I was really amazed and excited. All the items that i bought was of excellent quality and the best part was some of the items were still not available in our country, so i began to show off my stuff to friends and family. Light and Mini in the box are professional people , who sell quality items. Please donot hesitate to buy from their website as your account details are 100% safe and your ordered items do really arrive. Their customer service is also fantastic as once your ordered is payed for and ready for shipment, their send you and email to keep you updated on the status of your order.

Well done guys, keep up the good work , i am now hooked on your site and a customer for life. Just bought more stuff over the week , cant wait for it to arrive. Please feel free to me a mail Ishal@kib.co.za for any help or information.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door serdar_demir
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2012

Voors: + Zeer helder bijna zoals degenen die we gebruiken in het leger. + Voelt erg stevig aan zoals het eruit ziet. Het is gemaakt van een soort metaallegering. + Hoge mobiliteit klein, lichtgewicht, duurzaam en doet zijn werk. + Zeer betaalbaar. Ter info: producten worden verpakt in een noppenfolie in een doos van golfkarton. Levertijd: ~ 18 dagen. Bottomline: ik raad u aan een van deze te kopen. Pros:
+ Very bright almost like the ones we use in the military.
+ Feels really sturdy as it looks. Its made of some kind of metal alloy.
+ High mobility small, lightweight, durable, and does its job.
+ Very affordable.

FYI:
Products come wrapped in a bubble wrap in a corrugated cardboard box.
Shipping time: ~18 days.

Bottomline:
I recommend you to buy one of these.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jennifer_Gates2
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2012

Wat een geweldige kleine zaklamp. Het is helder en geweldig om in je auto te houden of mee te kamperen. What a great little flashlight. Its bright and great to keep in your car or take it camping with you.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tribunskij
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2012

Geweldige zaklamp! 9 krachtige LEDs bieden een zeer heldere lichtbundel voor deze grootte. De behuizing is van aluminium, licht. De waterdichte schakelaar aan de achterkant werkt zacht. Ik heb 2 stukjes geschreven. Aankoop zeer tevreden. Ik raad u aan om uniek te kopen. Het product werd uitgegeven op 01/10/2012, ontvangen op 24.01.2012. De levering aan Rusland duurde 45 dagen. Отличный фонарик! 9 мощных светодиодов обеспечивают очень яркий луч для такого размера.
Корпус алюминиевый, лёгкий. Влагозащищённая кнопка включения на заднем торце, работает мягко. Выписал 2 штуки. Покупкой очень доволен. Советую покупать однозначно.
Товар выписал 10.01.2012, получил 24.01.2012. Доставка в Россию заняла 45 дней.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest