English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1411 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 31, 2012

Een geweldige zaklamp, hij nam zichzelf in de auto. De trucker zelf, s nachts verlaat je de wielen om te controleren, alles is duidelijk verlichtend. De prijs is belachelijk, het is niet jammer om te verliezen. Отличный фонарик, забрал себе в машину. Сам дальнобойщик, ночью выходишь колёса проверить, всё чётко освещает. Цена смешная, не жалко потерять.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 09, 2012

Ik ben zo blij om deze aanblik te vinden. Ik keek hoog en laag voor een goede prijs op deze zaklampen zonder enig geluk, tot "Miniinthebox" !!!!! Hoe meer ik eruit zie, hoe meer ik wil ......... I am so happy to find this sight. I looked high and low for a good price on these flashlights without any luck, until "Miniinthebox"!!!!! The more I look the more I want.........

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 31, 2011

Uitstekend product voor deze prijs. Klein, lichtgewicht, compact, discreet. Geweldige verlichtingsmogelijkheden. Perfect voor alle gelegenheden: in de camouflage, voor reparaties in autos en bij gebrek aan elektriciteit. Uitstekend product voor deze prijs. Klein, lichtgewicht, compact, discreet. Geweldige lichtstroom. Perfect voor alle gelegenheden: tijdens het campperen voor reparaties aan autos en stroomuitval. Excelente produto por este preço.
Pequeno, leve, compacto, discreto.
Grande capacidade de iluminação.
Perfeito para todas as ocasiões: no campping, para consertos em automóveis e em falta de energia elétrica.

Excellent product at this price.
Small, lightweight, compact, discreet.
Great lighting power.
Perfect for all occasions: in campping for repairs on cars and power outages.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 31, 2011

Uitstekend product, klein en praktisch, heeft een lamp die indruk op u maakt, gebruik drie kleine AAA-batterijen, niet inbegrepen, de levertijd die op het internet staat. Met dit product heb ik de juiste aankoop gedaan, ik hoop dat voor wat het u kost om er een te kopen, alles zonder verzendkosten. Excelente producto , pequeña y practica, tiene una luz que te impresionará, usa tres pilas pequeñas tipo AAA, no incluidas, plazo de entrega lo estipulado por la web.

Con este producto he acertado en la compra, espero que por lo que cuesta os animeis a comprar una , todo ello sin gastos de envio.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 30, 2011

Uitstekend! Klein en licht veel. Geweldige prijs en een prachtig item. Ottima! Piccola e illumina tantissimo. Prezzo irrisorio e oggetto stupendo.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2011

uitstekend materiaal, uitstekende levering, goed werkend, geweldige prijs, zelfs met bijna lege bakken, die alle geweldige 5 sterren zeggen. Bedankt mininthebox. ottimo il materiale, ottima la consegna, ottimo il funzionamento, ottimo il prezzo, addirittura funziona anche con pile quasi scariche,che dire tutto ottimo 5 stelle. Grazie mininthebox.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 04, 2011

Superproduct, licht echt goed. Na een eerste bestelling besloot ik om er nog twee voor mij en voor de hele familie te nemen ... Waar voor je geld .... GENIAL !! Te hebben! Super produit, éclaire vraiment bien. Après une 1er commande, jai décidé den reprendre deux de plus pour moi et pour toute la famille ... Rapport qualité prix .... GENIAL !!
A avoir !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 25, 2011

Goedkoop, maar tegelijkertijd van zeer hoge kwaliteit! Het schijnt goed. Ik ben tevreden met de aankoop. Недорогой, но в то же время очень качественный! Светит хорошо. Я доволен покупкой.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2011

Ik heb deze LED-zaklamp zorgvuldig verpakt in een doos met luchtbellen. Het werkt perfect, hartelijk dank voor uw verantwoordelijkheid bij het verzenden. Snelle levering. I got this LED flashlight carefully packed in a box with a airbubbles.It works perfectly, thank you very much for your responsibility on shipping.Fast delivery.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 20, 2011

Product van hoge kwaliteit en bedrijfsnotitie 1000. Produto de ótima qualidade e empresa nota 1000.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest