English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1411 reviews)
Schrijf een review
  • Door  Jean
  • May 20, 2011

Super heel praktisch en helder Super
Très pratique et lumineuse

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  VITALIS
  • May 17, 2011

Leuke ... Goedkope FlashLighT :) De goedkoopste die je kunt krijgen op internet ... Nice... Cheap FlashLighT :) The Cheapest u can get in Internet...

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  rovral1974
  • May 16, 2011

Geweldig product tegen een zeer lage prijs. verzending in de geplande termpi ok. Ottimo prodotto ad un prezzo bassissimo. spedizione nei termpi previsti ok.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  winrem
  • May 01, 2011

Een perfecte levering, snel en kwaliteit. Het product was goed beschermd en men vraagt ​​zich bijna af waarom deze mini-zaklamp zo resistent is. Uitstekende kwaliteit en perfecte afwerkingen. EN hoe zit het met de macht !!!! Diametraal tegenovergesteld aan zijn grootte. Kortom, alleen geluk! Het moet een negatief punt zijn ... de prijs? Nou nee, het is de kers op de taart, de beste prijs-kwaliteitverhouding, zeker! Une livraison parfaite, rapide et de qualité. Le produit était bien protégé et lon se demande presque pourquoi tant cette mini torche est résistante. Excellente qualité et parfaites finitions. ET que dire de la puissance !!!! Diamétralement opposée à sa taille. En un mot, que du bonheur !
Il faut forcément un point négatif…le prix ? Et bien non, cest la cerise sur le gâteau, le meilleur rapport qualité prix, à coup sûr !!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  miguel perez
  • Apr 26, 2011

Zeer goedkoop en van hoge kwaliteit. Is prachtig om in huis te spelen en is perfect als het regent en er is geen elektriciteit. Ik heb het nog niet ontvangen maar ik ga het doen, geduld is de moeder van de wetenschap en wachten met vastberadenheid is wat je moet doen in miniinthebox. Very cheap and great quality .is beatiful for play in the house and is perfect when it rains and there is no electricity.
Aun no la he recibido pero que le voy a hacer , paciencia es la madre de la ciencia y esperar con teson es lo que hay que hacer en miniinthebox.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 26, 2011

Een heel leuk product. Stabiel, klein en handig. Een zaklamp, je hebt het altijd. Echt geweldig, denk ik. Ein sehr schönes Produkt. Stabil , klein und handlich.
Eine Taschenlampe , die man immer dabei hat .Wirklich klasse, wie ich finde.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 25, 2011

96 Mini Aluminium LED-zaklamp 96 Mini-aluminium LED-zaklamp Ik ben er zo van onder de indruk dat ik er nog een op bestelling heb. De kosten van slechts US $ 2,00 inclusief bezorging. Ik kan de fakkel hier in Australië kopen voor au $ 20,00 plus de besparing is de levertijd zeker waard. Ik heb andere producten van Mini in de doos besteld en gekregen en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Bedankt mini in de doos 96 Mini Aluminum LED Flashlight

96 Mini Aluminum LED Flashlight
I am so impressed with it that I have another one on order.
The cost of just US $2.00 which includes delivery. I can buy the torch here in Australia for au$20.00 plus the saving is well worth the delivery time
I have ordered and received other products from Mini in the box and I have never been disapointed.
Thanks mini in the box

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 13, 2011

Klein van formaat, deze LED-lamp is zeer praktisch. Het straalt krachtige verlichting uit voor zijn kleine formaat ... Ik raad het aan. De petite taille, cette lampe à LED est très pratique.
Elle émet un éclairage puissant pour sa petite taille...
Je la recommande.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Jean
  • Apr 12, 2011

Deze kleine fakkel heeft een krachtige verlichting, het is geweldig! Cette petite torche a un eclairage puissant, cest super !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 11, 2011

Zeer goedkoop, klein en helder flitslicht. Hoewel het erg heet kan worden als het te lang aan blijft. Very cheap, small & bright flashlight. Although can get very hot if turn on for too long.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest