English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (149 Reviews)
Schrijf een review
  • Sep 17, 2014

Op mn scooter staan ze veel leuker ;)

Goede kwaliteit en blijven ook goed zitten.
Op mn scooter staan ze veel leuker ;)

Goede kwaliteit en blijven ook goed zitten.

Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 15, 2015

mooie versiering op de spiegels,kan tegen elk weer of carwach mooie versiering op de spiegels,kan tegen elk weer of carwach

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 16, 2014

ben zeer te vreden heb het gisteren op de spiegel geplakt ben zeer te vreden heb het gisteren op de spiegel geplakt

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 09, 2014

dit maakt je auto voor weinig geld, heel stoer dit maakt je auto voor weinig geld, heel stoer

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 20, 2015

ik heb toch een zwarte en een witte tekst besteld ,ik zie in de winkel wagentje alleen de witte
tekst beschreven ???
ik heb toch een zwarte en een witte tekst besteld ,ik zie in de winkel wagentje alleen de witte
tekst beschreven ???

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Y.L
  • Geverifieerde Kope
  • Sep 14, 2014

grappig, beetje aan de kleine kant................ grappig, beetje aan de kleine kant................

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 12, 2014

Prima sticker en blijft goed vast plakken Prima sticker en blijft goed vast plakken

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 30, 2014

Goede stickers ze staan hel mooi op mijn auto (buitenspiegels) Goede stickers ze staan hel mooi op mijn auto (buitenspiegels)

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 13, 2013

Plakt jammer genoeg niet super op plastic spiegels maar nu op de side skirt geplakt net achter me knipperlicht. Sticker zit goed bevestigt en is kant en klaar voor gebruik.

Effect is hetzelfde...........als op de spiegel

blij mee!
Plakt jammer genoeg niet super op plastic spiegels maar nu op de side skirt geplakt net achter me knipperlicht. Sticker zit goed bevestigt en is kant en klaar voor gebruik.

Effect is hetzelfde...........als op de spiegel

blij mee!

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 01, 2016

Maakt de auto meer stijl. Gemakkelijk in te stellen en ga niet weg na de eerste regen. Makes the car more style. Easy to set and dont go away after the first rain.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest