English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (363 reviews)
Schrijf een review
  • May 31, 2013

De klok is geweldig, het is geweldig en ik persoonlijk vind het geweldig en het ziet er ook geweldig uit. El reloj es una pasada, es grande y a mi personalmente me encanta y además queda genial.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 20, 2012

Ik ontving het horloge en was echt verbaasd over de schoonheid van kleur en kwaliteit, heel goed, mijn vrouw vond het geweldig. GEFELICITEERD maar één keer voor de service en de kwaliteit van de producten Recebi o relogio e realmente me espantei com a beleza da cor e da qualidade, muito bom minha mulher adorou. PARABÉNS mas uma vez pelo atendimento e a qualidade dos produtos

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 10, 2014

Ik heb eindelijk mijn horloge! Het is heel yakreee! De wijzerplaat is enorm, dit is in de mode))) Wat zijn de fotos, dergelijke en ontvangen))) Heel erg bedankt! Het enige minpuntje is gratis verzending en de "Mail of Russia". Ze kwamen met een vertraging van een maand, ik snap het al niet! En dus is alles super! Получила наконец свои часики!!!Очень якрие!!!Циферблат большущийсегодня это в моде)))Какие на картинки,такие и получила)))Спасибо большое!!! Единственный минусэто бесплатная доставка и "Почта России". Пришли с задержкой в месяц.Думала уже и не получу!А так все супер!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 21, 2013

Ik dacht al dat ik niet zou komen, maar het kwam. De moeite waard !! Já estava achando que não ia chegar, mas chegou. Vale a pena!!!!

Antwoord(3) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 23, 2013

Ik heb een aankoop gedaan op dit kanaal en ik raad iedereen aan, het is de moeite waard, ik vond het horloge echt leuk, het is net als het beeld aan de zijkant. Ik zal zeker nieuwe aankopen doen, ik weet gewoon niet waar te beginnen, "rsrs" veel verschillende producten, je kunt zelfverzekerd kopen ... Fiz uma compra neste canal e aconselho a qualquer um, vale a pena, gostei muito do relógio, é igualzinho a imagem ao lado.
Com certeza farei novas compras, só não sei por onde começar, "rsrs"muita variedade de opções, de produtos, podem comprar confiantes...

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 01, 2013

Betrouwbare website .. leuk horloge .. Ik zal doorgaan met aankopen doen ... !!! Sito affidabile..orologio bello..continuerò a fare acquisti..!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 04, 2013

Religo erg mooie, mooie kleuren. Het is het waard Religo muito bonitos, cores lindas. Vale a pena

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 14, 2013

Ik was zeer tevreden met het product! Het horloge is veel mooier dan de afbeelding op de website. extreem goedkoop en betrouwbaar. Het product is handig verpakt en goed beschermd. Het horloge is van goede kwaliteit. Alles kwam te zijner tijd aan. Uitstekende winkel Miniinthebox! Ik raad het aan! Ik heb meer producten van de site besteld :) Fiquei muito satisfeito com o produto! O relógio é bem mais bonito ao vivo do que na imagem no site. extremamente barato e de confiança. O produto vem comodamente embalado, e devidamente protegido. O relógio demonstra ser de boa qualidade. Tudo chegou nos devidos prazos.

Excelente loja Miniinthebox! recomendo!

Já encomendei mais produtos do site :)

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 30, 2012

De klok is behoorlijk interessant, het lijkt mij dat de wijzerplaat een beetje klein is, en het is erg goed gemaakt Часы довольно интересные, немного мне кажется циферблат маловат, а так очень качественно сделанны

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 18, 2012

Een zeer interessant horloge! Iedereen hield van! En de levertijd is heel normaal. Очень интересные часы! Всем понравились! И срок доставки вполне нормальный.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest