English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (909 reviews)
Schrijf een review
  • Door al_nassif
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2013

Malk was heel leuk, ik vond het erg leuk en ik zal ze nogmaals vragen Malk was very nice I liked it a lot and I will once again demand them

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door babihr
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2013

Ik heb al een ander horloge gekocht, maar zodra het op de grond viel, brak het. Met deze, zelfs in het water ging ik en het is perfect! Mijn foto já havia comprado outro relógio, mas logo q ele caiu no chão, quebrou.. com esse, até na agua ja fui e segue perfeitinho! modelo lindooo branquinho =)

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door andressa_esc.advocacia
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2013

Mooi de klok, arriveerde in 30 dagen. Perfect. Ik adviseer ... Ik ben in totale liefde! Lindo o relógio, chegou em 30 dias. Perfeito. Recomendo... estou in love total!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kica7
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

Ze zien er geweldig uit! Geschikt voor zowel meisjes als jongens. De riem is dun en zacht. Zeer licht. In het algemeen is de klok zeer goed voor de prijs! Ze zien er geweldig uit! Geschikt voor zowel meisjes als jongens. De riem is dun en zacht. Zeer licht. Dus horloge is erg goed voor zijn prijs! Выглядят замечательно! Подходят как девушкам, так и парням. Ремешок тонкий и мягкий. Очень легкие. В общем часы очень хорошие для своей цены!

They look great! Suitable both for girls and boys. The strap is thin and soft. Very light. So watch is very good for its price!

Antwoord(2) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mariavag
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2013

Kijk er cool uit, maar in plaats van de band van rode kleur kwam helder rood, maar het is echt leer. Het ziet er stijlvol uit, de stijl is unisex: M en M zijn even geschikt :) hoewel in grootte, zeker, zelfs voor mannen meer :) Часы прикольные, однако вместо ремешка рыжего цвета пришел яркокрасный, но зато это натуральная кожа.
Смотрится стильно, стиль унисекс: в равной степени подойдет и М, и Ж :)
хотя по размеру, уверенному, даже мужчинам больше :)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jurizieri
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

Opslag: Uitstekend. Aangekomen op tijd en in perfecte staat. Zeer goed verpakt. Product: Zeer goed en mooi materiaal. Het was echter reusachtig op mijn arm, een idee die niet alleen gezien kan worden op de foto van het product, dus ik stuurt de foto ervan op mijn arm. Loja: Excelente. Chegou no prazo esperado e em perfeito estado. Muito bem embalado.

Produto: Material muito bom e bonito. Porem, ficou gigante no meu braço, noção que não da para ver apenas pela foto do produto, por isso envio a foto dele no meu braço.

Antwoord(10) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bitoff8
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2013

Zeer hoge kwaliteit horloges. elegant Очень качественные часы. Стильно

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door thereza.rodrigues
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 18, 2012

Ik vond het echt leuk! Veel complimenten;) Gostei Muito! MUitos elogios ;)

Antwoord(12) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door byboy_07
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 07, 2012

Het was geweldig voor mijn vriendin, ze vond het heden echt leuk en vroeg me zelfs meer. Ficou ótimo na minha namorada, ela gostou muito do presente e até me pediu mais.

Antwoord(8) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mirjamvanwijk
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

Ik was heel lang opzoek naar een horloge wat mooi was, maar tegelijkertijd ook niet te duur was en lekker zat. Dit was niet echt een makkelijke klus.

Ik was bij MiniInTheBox aan het zoeken naar sieraden, uiteindelijke kwam ik uit bij de horloges. Ik vond dit horloge heel erg mooi en besloot hem dan maar op de gok te bestellen. Na 2 weken kreeg ik het horloge binnen en ik was er super blij mee en draag hem dan ook elke dag! Het is zeer zeker een aanrader! Het horloge is het geld & wachten waard.

Verder vind ik het horloge stevig, hij is niet binnen 1 dag kapot en daar ben ik heel erg blij mee. Omdat het horloge niet uit Nederland komt, loopt bijna niemand ermee dus het een origineel horloge.
Ik was heel lang opzoek naar een horloge wat mooi was, maar tegelijkertijd ook niet te duur was en lekker zat. Dit was niet echt een makkelijke klus.

Ik was bij MiniInTheBox aan het zoeken naar sieraden, uiteindelijke kwam ik uit bij de horloges. Ik vond dit horloge heel erg mooi en besloot hem dan maar op de gok te bestellen. Na 2 weken kreeg ik het horloge binnen en ik was er super blij mee en draag hem dan ook elke dag! Het is zeer zeker een aanrader! Het horloge is het geld & wachten waard.

Verder vind ik het horloge stevig, hij is niet binnen 1 dag kapot en daar ben ik heel erg blij mee. Omdat het horloge niet uit Nederland komt, loopt bijna niemand ermee dus het een origineel horloge.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Zwart Wit Rood Bruin
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Zwart Wit Rood Bruin
1% koopUSD $ 5.99
 Dames Modieus horloge Kwarts Leer Band Eiffeltoren Bohemien Zwart Wit Blauw Rood Orange Bruin Groen Koffie Bruin Rood Groen Blauw
1% koopUSD $ 9.19
 Dames Polshorloge Unieke creatieve horloge Vrijetijdshorloge Sporthorloge Modieus horloge Kwarts Leer Band Amulet Luxe Creatief Informeel
1% koopUSD $ 7.99
 Dames Horlogeketting Armbandhorloge Modieus horloge Polshorloge Kwarts Kleurrijk Legering Band Amulet Glitter Vintage Informeel Bohemien
1% koopUSD $ 4.59
 Dames Modieus horloge Armbandhorloge Vrijetijdshorloge Kwarts Band Zilver
1% koopUSD $ 5.57
 Dames Modieus horloge Kwarts World Map Patroon PU Band Vintage World Map Patroon Zwart Bruin
1% koopUSD $ 9.19
 Dames Unieke creatieve horloge Modieus horloge Polshorloge Chinees Kwarts PU Band Amulet Snoep Informeel Elegant Zwart Wit Blauw Rood
1% koopUSD $ 7.99
 Dames Dress horloge Modieus horloge Japans Kwarts Legering Band Amulet Informeel Elegant Zilver Goud
1% koopUSD $ 10.99
 Dames Modieus horloge Kwarts Leer Band Bloem Wit Blauw Rood Bruin Paars
1% koopUSD $ 9.99
 Dames Dress horloge Modieus horloge Kwarts PU Band Zwart Blauw
2% koopUSD $ 7.99
 Heren Dames Voor Stel Modieus horloge Kwarts Vrijetijdshorloge Leer Band minimalistische Zwart
2% koopUSD $ 5.99
 Dames Modieus horloge Zwevende kristallen horloge Kwarts / imitatie Diamond PU Band Vintage Zwart Wit Rood Roze
2% koopUSD $ 6.99
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Vintage Zwart Wit Blauw Rood Brons
3% koopUSD $ 6.89
 Dames Ringhorloge Modieus horloge Japans Kwarts Legering Band Glitter Zilver
3% koopUSD $ 4.59
 Dames Vrijetijdshorloge Chinees Kwarts Vrijetijdshorloge PU Band Informeel Bohemien Cool Zwart Wit Blauw Rood Orange Groen Roze Paars
3% koopUSD $ 3.99
 Voor Stel Modieus horloge Kwarts Vrijetijdshorloge PU Band Zwart Wit Rood Roze
4% koopUSD $ 6.99
 Dames Modieus horloge Vrijetijdshorloge Kwarts Leer Band Zwart Wit Blauw Rood Bruin Groen Roze Geel
4% koopUSD $ 5.99
 Kinderen Modieus horloge Kwarts Stof Band Blauw Grijs Paars
4% koopUSD $ 9.99
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band
5% koopUSD $ 5.99
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Zwart Wit Blauw Rood Orange Bruin Groen Roze Paars Geel Kaki roze
5% koopUSD $ 3.71
 Dames Modieus horloge revers horloge Sleutelhanger Horloge Kwarts / Legering Band Vintage Zilver
5% koopUSD $ 5.74
 Dames Modieus horloge Vrijetijdshorloge Kwarts Vrijetijdshorloge PU Band Zwart Wit Blauw Rood Bruin Groen Geel
6% koopUSD $ 5.57
 Dames Modieus horloge Armbandhorloge Kwarts Leer Band Bohemien Zwart Wit Blauw Rood Bruin Roze roze
6% koopUSD $ 7.99
 Dames Modieus horloge Kwarts Legering Band Glitter Goud
6% koopUSD $ 6.89
 Dames Vrijetijdshorloge Modieus horloge Chinees Kwarts Chronograaf Roestvrij staal Band Informeel Elegant Kerstmis Zwart Zilver Goud Rose
1% koopUSD $ 10.99
 Dames Modieus horloge Polshorloge Vrijetijdshorloge Kwarts / Leer Band Informeel Cool Wit Blauw Groen Roze Paars Geel
1% koopUSD $ 7.43
 Dames Modieus horloge Chinees Kwarts Roestvrij staal Band Informeel Cool Zilver
1% koopUSD $ 5.57
 Dames Vrijetijdshorloge Modieus horloge Pave horloge Chinees Kwarts Vrijetijdshorloge Roestvrij staal Band Glitter Heart Shape Informeel
1% koopUSD $ 7.99
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Blauw Orange Bruin Roze Paars Geel
1% koopUSD $ 4.99
 Dames Modieus horloge Dress horloge Kwarts PU Band Vintage World Map Patroon Zwart Wit Blauw Rood Groen Geel
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Modieus horloge Dress horloge Kwarts PU Band Zwart Wit Blauw Rood Bruin Roze Paars roze
1% koopUSD $ 3.71
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band
1% koopUSD $ 9.19
ATest