English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (9 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Mar 02, 2015

mijn favoriet, erg decoratief kedvencem lett, nagyon dekorativ

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2015

een product kwam precies zoals ik het wilde en ik vind het erg leuk tam istediğim gibi bir ürün geldi ve çok beğendim

Antwoord Vertaald uit het Turks Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2015

fantastisch !!! erg leuk! het verzenden van een lange omdat ik koos voor een normale verzending en xpedition land is ver genoeg! Dit is niet de eerste bestelling die ik thuis maak en het is altijd goed geweest super !!! conforme tres joli ! expedition un peut longue car javais choisi un envoi normal
et le pays dxpedition est assez éloigné !!!
Ce nest pas la premire commande que je passe chez eux et cela cest toujours bien passé

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2015

Ik heb er echt van genoten, als het niet de levertijd was die langer dan 2 maanden duurt Gostei muito, se nao fosse o prazo de entrega que demora mais de 2 meses

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 03, 2014

Ontvangen Ik ben tevreden met het product Arthur Recebi estou satisfeito com o produto Arthur

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 20, 2014

Hallo ... eindelijk na zo lang mijn bestelling is aangekomen in goede omstandigheden. Bedankt en een grote groet van mij. De waarheid heeft nooit zo lang hoeven wachten op een verzoek en daarom werd ik een beetje ongeduldig. Het is al gebeurd en nu, als ik zie dat een bestelling langer duurt dan normaal, weet ik dat ik geduldig moet zijn, zoals je me hebt verteld. Nogmaals bedankt voor het verzoek. Hola ...... por fin despues de tanto tiempo ya ha llegado mi pedido en buenas condiciones . Gracias y un grande saludo de mi parte . La verdad nunca he tenido que esperar tanto por ningun pedido y por eso me impacientado un poco . Ya ha pasado y ahora si veo que algun pedido tarda mas de lo normal ya se que tengo que tener paciencia asi como me lo habeis dicho . Muchas gracias otra vez por el pedido .

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 17, 2014

zeer tevreden, niets te zeggen, consistent met de lijst très satisfaite, rien à dire, conforme à la liste

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 21, 2015

goed ontvangen maar na een lange wachttijd bien recu mais apres une tres longue attente

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 04, 2015

Ik heb het vandaag net ontvangen, sneller dan ik had verwacht, goede verkoper. Just received it today, faster than I expected, good job seller.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest