English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (3055 reviews)
Schrijf een review
  • Door jordi_hapkido
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jun 11, 2013

Blij met mn nieuwe aankoop!
Hij is klein maar fijn!
Geeft veel licht en is heel romantisch met een kaarsje erbij!
Ideaal voor buiten op het terras!
Blij met mn nieuwe aankoop!
Hij is klein maar fijn!
Geeft veel licht en is heel romantisch met een kaarsje erbij!
Ideaal voor buiten op het terras!

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pushik84
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2017

zoals altijd en deze keer ben ik erg blij met miniinthebox de producten zijn uitstekend de servicekwaliteit is ook uitstekend de communicatieservice is in een hoge kwaliteit ik raad miniinthe box aan iedereen bedankt miniinthe box as always and this time i am very pleased from miniinthebox
the products are excellent the service quality is also excellent
the communication service is in a high quality i suggest miniinthe box to everyone
thank you miniinthe box

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Florin
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2013

Mooi product, het licht is niet al te krachtig, genoeg om het s nachts aan te houden zonder te storen. Het kwam met 3 AG13-batterijen. Het heeft ongeveer 67 kleuren. Nice product, the light its not too powerful, enough to keep it on at night without disturbing. It came with 3 AG13 batteries. It has about 67 colors.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nedson-15
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2013

Zeer goed zelfs ik aanraden, het duurde een tijdje, maar het was het waard! Muito bom mesmo eu recomendo, demorou um pouco mas valeu a pena !

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JESUSITODEMIVIDA89
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2013

Het is een wonder !! DE WAARHEID Ik had wat angst ... SIZE (4,0ALT X 7,0ANCH) cm, maar belonen resultaat! Zoals je kunt zien ziet er geweldig !!!! Niet aarzelen EN VOORAL DANKZIJ MiniTheBox !!! en wijzen op de korte tijd die nodig was een l !! kopen de 5noche en Haoy 14 en is thuis! en de prijs een koopje !! KUNSTSTOFBEKLEDING "BEST" geen breuken in het transport. DANKZIJ MiniTheBox !!! ES UNA MARAVILLA !!
LA VERDAD QUE TENIA ALGO DE MIEDO POR EL TAMAÑO...(4,0ALT X 7,0ANCH)cm
PERO A RESULTADO GRATIFICANTE!COMO PODEIS VER
QUEDA GENIAL!!!!
NO LO DUDEIS Y SOBRETODO GRACIAS A MiniTheBox!!!
y resaltar el poco tiempo que an tardado l!!lo compre el 5noche y haoy 14 ya esta en casa!
y por el precio una autentica GANGA!!
MATERIAL PLASTICO"MEJOR"NO SE ROMPE EN EL TRANSPORTE.

GRACIAS A MiniTheBox!!!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vaccasergio
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2013

Leuk en eenvoudig, het creëert een elegante en romantische nachtelijke sfeer. Batterijen zijn inbegrepen, je kunt het meteen gebruiken, niet storen en continu van kleur veranderen. Goede kwaliteit en helderheid. Lichtgewicht, hij kan vrijwel overal worden geplaatst. Sterk aanbevolen, veel waar voor uw geld! Carina e semplice, crea unatmosfera elegante di giorno e romantica la notte. Le batterie sono incluse, la puoi usare da subito, non disturba e cambia colore continuamente. Buona la qualità e la luminosità. Leggera, può esser posizionata praticamente ovunque. Consigliatissima, ottimo rapporto qualità/prezzo!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door igor_racca13
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 07, 2013

Het duurde een tijdje aan te komen, zoals later deed een ander verzoek en kwamen eerder, maar het product is zeer goed en heel mooi, adviseer ik! Demorou um pouco pra chegar, pois fiz um outro pedido depois e chegou antes, porém o produto é muito bom e muito bonito, recomendo!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door xyoyax
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2013

Excellent !! Zeer helder, ook schattig als cadeau-idee Ottima!! Molto luminosa, carina anche come idea regalo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door paul.loco1987
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2013

Goed artikel en de prijs is super, levering altijd na 19 dagen (zoals 2 meer aankopen) verpakking goed afgesloten ... en echt heel schattig licht dat verandert en sfeer creëert Ik zou het iedereen aanraden ... Ik zal doorgaan met kopen MiniInTheBox tevreden! Buono articolo e il prezzo è super,la consegna sempre dopo 19 giorni(come altri 2 acquisti)limballo ben sigillato...e davvero molto carina la luce che cambia e crea atmosfera lo consiglio a tutti...continuerò ad acquistare su MiniInTheBox soddisfattissim!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sharaban
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2013

Koele bloem gegoten in een heleboel ongelooflijke kleuren, erg mooi, vooral in het donker! Kinderen zijn er gewoon dol op !!! Binnen, als ik de LED begrijp, zou het lang genoeg moeten zijn !!! In 10 dagen gratis thuis gebracht !!! Прикольный цветок переливается множеством невероятных цветов, очень красиво особенно в темноте!!! Дети просто в восторге!!! Внутри как я понимаю светодиод поэтому должно батарейки хватить надолго!!!

Привезли через 10 дней прямо домой бесплатно!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest