English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (151 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 30, 2017

Mijn baby bichon is dol op en we hebben enorm veel succes tijdens wandelingen! De vorm is zeer praktisch en laat toe om handen vrij te hebben; wat betreft de honden zijn ze blij om iets anders dan voeten te zien .... Mon bébé bichon adore et nous avons un succès fou lors des promenades ! La forme est très pratique et permet davoir les mains libres ; quant aux chiens ils sont ravis de voir autre chose que des pieds....

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 17, 2015

Erg leuk, athans voor hondjes die blijven zitten. mijne wel :)
ziet erg leuk uit en is handig. super kwaliteit dus een aanrader.
Erg leuk, athans voor hondjes die blijven zitten. mijne wel :)
ziet erg leuk uit en is handig. super kwaliteit dus een aanrader.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 23, 2016

Ik ben zo blij met deze voordrager! Bij het lezen van alle beoordelingen besloot ik om de XL te bestellen voor mijn 6,9 lb Yorkie .... vooral vanwege haar lichaamslengte omdat ze vrij lang is voor haar gewicht. De koerier is een beetje groot, maar aangezien ze nog geen zes maanden oud is, is er ruimte voor groei. Het product is zeer goed geconstrueerd. De riemen bij mijn nek waren ongemakkelijk, dus voegde ik beschermende vulling toe met behulp van velcro veiligheidsgordelbeschermers die ik al bij de hand had. Mijn Yorkie is heel ontspannen en comfortabel in deze koerier en vindt het helemaal niet erg. Ik was in staat om haar mee te nemen naar de bank en ze hield van alle aandacht. De zijrits en dubbele drukknopen maken het heel gemakkelijk om haar in en uit de drager te krijgen. Ik kan nu mijn hond overal mee naar toe nemen. Ik zou dit product aanbevelen .... zie de bijgevoegde foto. I am so happy with this Front Carrier! Upon reading all the reviews I decided to order the XL for my 6.9 lb Yorkie....mostly due to her body length as she is quite long for her weight. The carrier is a little big but since she is just under 6 months of age, there is room for growth. The product is very well constructed. The straps near my neck were uncomfortable so I added protective padding using velcro seatbelt protectors I already had on hand. My Yorkie is very relaxed and comfortable in this carrier and does not mind it at all. I was able to take her the bank with me and she loved all the attention. The side zipper and double snaps make it very easy to get her in and out of the carrier. I can now take my dog with me everywhere. I would recommend this product....see the attached photo.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2014

Zeer praktisch Uitstekende kwaliteit Goede prijs-kwaliteitsverhouding Muy práctico
Excelente calidad
Buena relación calidad precio

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 12, 2014

Bedankt! Ik blijf heel blij! Спасибо! Я осталамь очень довольной!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 25, 2014

Bits en ik houden van dit product en gebruiken het op verschillende manieren ... Het is niet alleen geweldig om haar dicht bij me te houden als ik rondloop, we gebruiken het ook in de auto zodat ze uit het raam kan kijken en het helpt haar om zich veilig te voelen en knus! Geweldig product! Bits and I love this product and use it in several ways...Its not only great to keep her close to me when walking about, We also use it in the car so she can look out the window and it helps her to feel safe and snug! Great product!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2015

Hallo mijn naam is Anastasia en ik schrijf omdat ik vandaag op 25/03/2015 arriveerde met de bestelling met betrekking tot Bella strik voorpatroon van de Pet Carrier rugzak voor honden maat S kabeljauw. S057267800002 Ik vroeg me af of het mogelijk was om het te veranderen met de maat M omdat het volledig aan mijn hond was genaaid. In afwachting van een antwoord Op vriendelijke toon, Anastasia Salve mi chiamo Anastasia e scrivo perchè oggi giorno 25/03/2015 mi è arrivato il pacco con lordine richiesto riguardante Bella bowknot pattern frontale dello zaino Pet Carrier per Cani taglia S cod. S057267800002
Chiedevo se era possibile cambiarlo con la taglia M visto che provandolo al mio cane gli sta completamente stretto.
In attesa di una risposta
Cordiali saluti Anastasia

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2017

Zeer tevreden. Voor hondje van 5 kilo Zeer tevreden. Voor hondje van 5 kilo

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 16, 2014

Snelle levering en product precies zoals in beschrijving Snelle levering en product precies zoals in beschrijving

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 02, 2015

Geweldige draagtas, onze Jack Russell Tessa gaat er met plezier in als ze moe is van het wandelen. Klein minpuntjes is dat de banden van de schouders glijden. De banden toen achter gekruist dat gaat wel goed maar eigenlijk zijn de banden dan net iets te kort. Al met al een leuke en sterke tas. Geweldige draagtas, onze Jack Russell Tessa gaat er met plezier in als ze moe is van het wandelen. Klein minpuntjes is dat de banden van de schouders glijden. De banden toen achter gekruist dat gaat wel goed maar eigenlijk zijn de banden dan net iets te kort. Al met al een leuke en sterke tas.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Huisdieren Dragers draagbaar Ademend Strik Zwart Roze
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 14.99
 Honden / Katten Dragers & Reistassen Huisdieren Dragers draagbaar / Casual / Dagelijks Strik Zwart / Roze
1% koopUSD $ 17.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Huisdieren manden Gestreept draagbaar Ademend Streep Voor huisdieren
1% koopUSD $ 13.79
 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Huisdieren manden Effen draagbaar Ademend Geel Rood Groen Blauw Voor huisdieren
1% koopUSD $ 15.59
 Honden / Katten Dragers & Reistassen Huisdieren Dragers draagbaar / Casual / Dagelijks Gestreept Streep
1% koopUSD $ 17.99
 Honden / Katten Dragers & Reistassen Huisdieren Dragers draagbaar / Casual / Dagelijks Effen Rood / Blauw / Roze
1% koopUSD $ 17.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen Schoudertas Huisdieren manden draagbaar Groen Blauw Streep Rood/Wit Wit / blauw Voor huisdieren
1% koopUSD $ 17.99
 Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Huisdieren manden Effen draagbaar Oranje Paars Rood Blauw Roze Voor huisdieren
1% koopUSD $ 20.39
 Kat Hond Dragers & Reistassen Schoudertas Huisdieren Dragers draagbaar Personage Blauw Roze Zwart/Wit Streep Rood/Wit
1% koopUSD $ 27.59
 0.03-0.05 L Honden / Katten Voerbakken en drinkflessen Huisdieren Kommen & Voeden draagbaar / Voor buiten Rood / Blauw / Roze
1% koopUSD $ 5.99
 Hond Jassen Truien Hondenkleding Effen Rood Groen Blauw Roze Lichtblauw Acryl Vezels Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Feest
2% koopUSD $ 10.79
 Kat / Hond Voerbakken en drinkflessen Huisdieren Kommen & Voeden draagbaar / Vouwbaar / Duurzaam Groen / Roze
2% koopUSD $ 11.39
 Honden / Katten / Huisdieren Borstels / Reiniging Kammen / Borstels / Baden Massage Blauw
2% koopUSD $ 3.59
 Kat Hond Hoodies Hondenkleding Letter & Nummer Grijs Groen Blauw Roze Donkerrood Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames
3% koopUSD $ 7.79
 Hond Jumpsuits Hondenkleding Letter & Nummer Blauw / Roze Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren / Dames Casual / Dagelijks
3% koopUSD $ 15.59
 Hond Schoenen & Laarzen Houd Warm Effen Zwart / Bruin / Roze Voor huisdieren
3% koopUSD $ 19.19
 Kat Hond Sweatshirt Pyjama Hondenkleding Luipaard Zwart Fleece Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Casual/Dagelijks
4% koopUSD $ 9.59
 Kat Hond kostuums Hoodies Hondenkleding Schattig Cosplay Beer Grijs Bruin Kostuum Voor huisdieren
4% koopUSD $ 11.99
 Hond harnassen Verstelbaar / Uitschuifbaar / Veiligheid Effen / Luipaard / camouflage Nylon Groen / Blauw / Roze
4% koopUSD $ 10.79
 honden Jassen / Hoodies Rood / Oranje / Geel / Blauw Hondenkleding Winter / Lente/Herfst Kleurenblok Sportief / Houd Warm / Windbestendig:
5% koopUSD $ 21.59
 Honden / Katten / Kleine pelsdieren Sweatshirt / Jumpsuits Hondenkleding dier / Cartoon / Personage Blauw / Roze 100% coral fleece Kostuum Voor huisdieren Vrouw Sport & Buiten / Casual / Sporty
5% koopUSD $ 8.99
 Kat Hond Smoking Jurken Hondenkleding Prinses Wit Roze Chiffon Denim Kostuum Voor huisdieren Dames Feest Casual/Dagelijks Cowboy Bruiloft
5% koopUSD $ 11.99
 Hond Jassen / Hoodies / Pyjama Hondenkleding Effen Paars / Blauw / Roze Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren / Dames Casual / Dagelijks
6% koopUSD $ 15.59
 Hond T-shirt Hondenkleding Letter & Nummer Katoen Kostuum Voor huisdieren
6% koopUSD $ 4.79
 Knaagdieren / Honden / Katten Jumpsuits Hondenkleding Stippen & Ruitjes / Jeans Fuchsia / Rood / Groen Katoen Kostuum Voor huisdieren Vrouw Sport & Buiten / Ruit
6% koopUSD $ 11.99
 Kat Hond T-shirt Hondenkleding Hart Letter & Nummer Wit Zwart Roze Katoen Textiel Binnenwerk Kostuum Voor huisdieren
1% koopUSD $ 8.39
 Honden / Katten / Huisdieren Winterkleding Hondenkleding Effen / Print / camouflage Roze / Zwart / Luipaard Katoen Kostuum Voor huisdieren
1% koopUSD $ 13.19
 Hond Smoking Jurken Hondenkleding Prinses Geel Chiffon Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Feest Casual/Dagelijks Vakantie Cosplay
1% koopUSD $ 8.39
 Hond Jassen / Gilet / Donzen jacks Hondenkleding Kleurenblok Zwart / Roze / Zwart / Groen / Zwart en Blauw Katoen Kostuum Voor huisdieren Winter Heren / Dames Casual / Dagelijks / Houd Warm
1% koopUSD $ 15.59
 Honden / Katten Laarzen / Pet Schoenen Sport & Buiten Effen Rood / Blauw / Roze Voor huisdieren
1% koopUSD $ 7.19
 Honden / Katten / Huisdieren Sweatshirt / Winterkleding Hondenkleding Geruit / Cartoon Katoen Kostuum Voor huisdieren Man Casual /
1% koopUSD $ 8.39
 Kat Hond Truien Hondenkleding Cartoon Grijs Groen Blauw Katoen Kostuum Voor huisdieren Heren Dames Schattig Houd Warm
1% koopUSD $ 14.39
 Hond Schoenen & Laarzen Houd Warm Effen Zwart Rood Blauw Roze Voor huisdieren
1% koopUSD $ 5.99
BTest