English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (726 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 31, 2017

Goed product, komt overeen met de beschrijving. Prijs en kwaliteit gaan van peers. Ik zou niet aarzelen om nog een bestelling te plaatsen. Bon produit, correspond à la description.
Prix et qualité vont de pairs.
Je nhésiterais pas à passer encore une autre commande.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Jasi
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2016

absoluut tevreden .... op tijdige levering absolutely satisfied.... on time delivery

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2014

Goed gedaan, de prijs is redelijk, ik raad het aan! Добротно сделан, цена приемлива, рекомендую!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2013

Ik kocht afstandsbediening en Nunchuk voor WII, geweldige prijs: minder dan de helft van de winkel. Perfect werkend object met rubberen behuizing en kant. Het duurde lang om aan te komen, maar omdat het in de kerst gestationeerd bleef voor kerstfeesten, maar op 20 augustus uit China aankwam in Italië. Ik betaalde geen extra kosten voor verzending en douane-inklaring, en ik hoefde niet te bellen om het pakket te ontgrendelen, rechtstreeks thuis met de post. Ho acquistato telecomando e nunchuk per WII, prezzo ottimo:meno della metà del negozio. Oggetto perfettamente funzionante,con custpdia in gomma e laccetto. Ha impiegato molto tempo ad arrivare ma perchè è rimasto fermo in dogana a Milano causa feste Natalizia, ma dalla Cina in 20gglavorativi è arrivato in Italia. Non ho pagato nessuna spesa ulteriore ne di spedizione ne di sdoganamento, e non ho dovuto telefonare in dogana per sbloccare il pacco, è arrivato direttamente a casa con la posta.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 07, 2012

Sorry, kunt u het product betalen zodra ik thuiskwam? Ik vertrouw er gewoon niet op mijn rekeningnummer te geven. Perdona, ¿se podría pagar el producto nada mas que me llegara a mi casa? Es que no me fío dar mi numero de cuenta.

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2012

Vandaag ontving ik het, het wachten was echt een uitstekend product waard, ik dacht dat ik was opgelicht maar ik realiseer me echt dat dit waar is en het werkt heel goed. Het vraagt ​​niets van de console. Hoy lo recibi,la espera realmente valio la pena excelente producto, pense que mi habian timado pero realmente me doy cuenta que esto es verdad y funciona muy bien no le pide nada al que viene en la consola.

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2012

De controller is zeer de moeite waard ... Geweldige kwaliteit ..... Beter dan alle andere ai van de concurrentie .... Ik raad aan ... Zonder angst ... RSRsrsr O controlador é muito bom vale a pena ...

Qualidade ótima.....

Melhor do que qualquer outro ai da concorrência....

Eu recomendo...Sem medo... rsrsrsrsr

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 22, 2012

Ik raad ten zeerste aan om dit product te kopen! Het vertoont geen onvolkomenheden en het werkt als een originele Wii-afstandsbediening. Het werkt erg goed met het Wii-systeem. De MotionPlus (geïntegreerd) werkt perfect. De verzendtijden waren geweldig en de afstandsbediening met de Nunchuk was tot in de perfectie verpakt. Vi consiglio vivamente di acquistare questo prodotto! Non presenta alcuna imperfezione e funziona come un telecomando Wii originale. Funziona bennissimo con la console Wii. Il MotionPlus (integrato) funziona perfettamente. I tempi di spedizione sono stati ottimi e il telecomando con il nunchuk era imballato alla perfezione.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 19, 2012

het product is hetzelfde als het origineel, ik raad het ten zeerste aan x prijsverhouding prodotto uguale alloriginale,lo consiglio vivamente x rapporto qualita prezzo

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 27, 2011

Perfect, het lijkt bijna op het origineel, verandert alleen de siliconen schaal die iets minder is dan het origineel en misschien zijn de plastic delen van de controller lichter, maar over het algemeen is het precies hetzelfde als het origineel, het werkt zonder problemen. De enige fout die ik heb gevonden, is dat de vibratie minder intens is dan de originele, maar spul van weinig waarde voor deze prijs! Ik kocht er 2 en ik was tevreden. Leveringsonderwerpen zoals verwacht en geen extra douanekosten gelukkig. Nog een slip maar ik denk dat het de schuld is van de koerier die het heeft afgeleverd, ik was niet in de zaak en het pakket was overgelaten aan het balkon aan de genade van iedereen, gelukkig trok ze een familielid onmiddellijk terug als het regende ik weet niet of het spul zou nog steeds gezond zijn: D Perfetto, sembra quasi sia loriginale, cambia solamente il guscio in silicone che è leggermente meno spesso delloriginale e forse le parti in plastica del controller sono più leggere, ma nel complesso è esattamente uguale alloriginale, funziona senza nessun problema. Unica pecca che ho trovato è che la vibrazione è meno intensa delloriginale, ma roba di poco conto per questo prezzo! Io ne ho comprati 2 e ne sono rimasto soddisfatto. Temi di consegna come previsti e nessun costo di dogana aggiuntivo fortunatamente. Altra pecca ma credo sia colpa del corriere che lha consegnato, non ero in caso e il pacco mi è stato lasciato sopra al balcone alla mercè di tutti, fortuna lha ritirato subito un mio parente, se pioveva non so se la roba sarebbe ancora sana :D

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Wii MotionPlus Vast
1% koopUSD $ 19.99
 Converter Voor ,  Converter ABS 1pcs eenheid
1% koopUSD $ 9.99
 Controllers Voor Wii U,Muovi Controllers Noviteit Draadloos
1% koopUSD $ 14.99
 afstandsbediening en de Nunchuk controller voor Wii / Wii U
1% koopUSD $ 15.99
 KingHan USB Bijlage voor Nintendo Wii Wii U Wii MotionPlus Draadloos
1% koopUSD $ 6.49
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Plat Draagbaar Noviteit Vast
1% koopUSD $ 7.99
 nintendo gaming handle accessoire kits voor nintendo wii wii u white
1% koopUSD $ 7.99
 Controllers Voor Nintendo Wii,Muovi Controllers Noviteit Vast
1% koopUSD $ 6.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 1.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Gaming Handvat Draadloos
2% koopUSD $ 15.99
 Draadloos Gamecontrollersets voor Wii / Wii U Gaming Handvat Draadloos
2% koopUSD $ 13.19
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Noviteit Vast
2% koopUSD $ 16.99
 WII Audio en Video Batterijen en Opladers voor Nintendo Wii Mini Vast #
3% koopUSD $ 17.99
 MotionPlus-adapter + siliconen hoesje, voor Wii/Wii U afstandsbediening (wit)
3% koopUSD $ 9.99
 USB Batterijen en Opladers - Nintendo Wii 10 Oplaadbaar Vast
3% koopUSD $ 16.99
 Wireless Remote Controller Ingebouwde Motion Plus voor Wii / Wii U Game Joystick (assorti kleur)
4% koopUSD $ 17.99
 DF-0083 Bluetooth Stuurwielen Voor Nintendo Wii Nintendo Wii U Wii U,Aluminium PVC Stuurwielen Noviteit Draadloos
4% koopUSD $ 4.99
 Nunchuk Controller voor Wii
4% koopUSD $ 4.99
 Accessoiren Sets voor Nintendo Wii Ontvanger Vast
5% koopUSD $ 2.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U 110 Plat Vast
5% koopUSD $ 7.99
 USB Tassen, Koffers en Achtergronden - Xbox One Vast 1-3h
5% koopUSD $ 8.99
 Nunchuck Combo voor Nintendo Wii Console (Zwart)
6% koopUSD $ 4.99
 Tassen, Koffers en Achtergronden Voor PS4,Muovi Tassen, Koffers en Achtergronden 1-3h
6% koopUSD $ 12.99
 Tassen, Koffers en Achtergronden Voor PS4,Muovi Tassen, Koffers en Achtergronden 1-3h
6% koopUSD $ 9.99
 -Accessoiren Sets- voorNintendo Wii-
1% koopUSD $ 2.99
 USB Controllers - Nintendo Wii Draadloos
1% koopUSD $ 15.99
 Tassen, Koffers en Achtergronden Voor PS4,Muovi Tassen, Koffers en Achtergronden 1-3h
1% koopUSD $ 10.99
 USB Tassen, Koffers en Achtergronden Voor Xbox One Tassen, Koffers en Achtergronden eenheid Vast
1% koopUSD $ 12.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Noviteit Draadloos
1% koopUSD $ 19.99
 Bluetooth USB Tassen, Koffers en Achtergronden - Xbox One Vast Draadloos 1-3h
1% koopUSD $ 9.99
 USB Tassen, Koffers en Achtergronden Voor Xbox One Tassen, Koffers en Achtergronden eenheid Vast
1% koopUSD $ 9.99
 Bluetooth USB Tassen, Koffers en Achtergronden - Xbox One Vast Draadloos 1-3h
1% koopUSD $ 12.99
ATest