English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (35 Reviews)
Schrijf een review
  • May 22, 2015

Ik heb het twee keer gekocht en ze zijn allemaal erg leuk! I bought it twice and all of them are very nice!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2015

Het is ideaal voor kinderen om hun schoolbenodigdheden te dragen. Es ideal para los niños, para llevar sus articulos de escuela.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 02, 2014

Een goed pakket, echt gebruikt onder de etui, dus het brak snel. Хороший пакет, правда использовала под пенал, поэтому очень быстро разорвался.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2014

Practice. Dit is de 2e die ik bestel Pratique. Cest la 2ème que je commande

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 02, 2014

Heel schattig en stoer, ik vond het geweldig. Muito bonito e resistente, adorei.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2014

super pouch voor mijn deel. Ik gebruik het om mijn sieradencategorie op te slaan. super pochette pour ma part je lutilise pour ranger mes bijoux par catégorie .

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 18, 2013

Ik vind het leuk leuk sluit gemakkelijk goede kleur en ik vind het echt leuk I like it nice closes easily good color and I really like it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2015

Hij kwam een ​​paar dagen te laat aan ... Maar ik ben tevreden! E arrivato con qualche giorno di ritardo... Ma sono soddisfatta!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 19, 2015

Goede camouflage en een mooie tas Hyvä naamiointiväline ja kiva laukku

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 01, 2014

Geweldig product. Alleen de kwaliteit die niet erg goed is, omdat deze het deel heeft weggenomen dat het product sluit. Ik beveel het ten zeerste aan. Ótimo produto. Só a qualidade que não é muito boa, pois descolou a parte que fecha o produto. Eu recomendo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest