English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (2526 reviews)
Schrijf een review
  • Door cchaumel
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2017

ze is echt mooi en heeft een geweldig effect. elle est vraiment belle et fait un superbe effet.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door k.alsaigh
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 24, 2013

Ik hou zo veel van hoge kwaliteit Love it so much

High quality

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kristof-perso
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2013

Mooi en origineel goedkoop horloge. goed waterdicht. Belle montre originale et pas chère. bien étanche.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door c.mincucci
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2013

Het is bijna precies zoals het is afgebeeld (niet precies dezelfde volgorde in kleur, maar in het algemeen maakt het niet uit). Werkt zoals verwacht, het heeft licht, een stopwatch en een alarm. De bouwkwaliteit is uitstekend, een beetje toyish zoals je zou verwachten van "color block bricks". Het is groter dan ik had verwacht, maar ik vond het leuk. Het was groot voor mijn kleine pols, maar ik ontdekte dat wanneer ik de kleine metalen staaf duwde die de blokken samenhoudt, ik sommige blokken eruit kon halen en deze kon aanpassen aan mijn polsmaat. Het was heel gemakkelijk om dat te doen, en nu past het perfect. Its almost exactly as its pictured (not exactly the same order in color, but in general it doesnt matter). Works like expected, it has light, a stopwatch and alarm.

The build quality is excelent, a bit toyish as you might expect from "color block bricks". Its bigger than I expected, but I liked it. It was big for my tiny wrist, but I found out that pushing the little metal bar that keeps the blocks together I could take out some of the blocks, and adjust it to my wrist size. It was really easy to do so, and now it fits perfectly.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ayame2008
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 01, 2013

Great watch! Bolshevat natuurlijk meer aan de mannelijke ruku..No me zo opgewonden!) Hoofd te breken, omdat ze los te knopen) Als iemand gaat om reviews te lezen om een ​​antwoord te vinden op deze vraag, zal ik u zo vertellen over de "X" je hoeft alleen maar om je vingers druk op beide kanten, niet terwijl de bodem van de metalen gesp)) plotseling is bruikbaar))) Часы отличные! Большеваты, конечно, больше на мужскую руку..Но мне и так нравится!) Голову ломали, как их расстегнуть) Если ктото будет читать отзывы в поисках ответа на этот вопрос, то скажу вам так на "крестик" нужно просто нажать пальцами с двух сторон, не держа при этом внизу саму металлическую застежку)) Вдруг кому пригодится)))

Antwoord(3) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chavetasfuera
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 28, 2013

Zeer goede kwaliteit, grootte, snel verschepen. 100% aanbevolen Ik zal zeker kopen. Muy buena calidad, tamaño, envío rápido. Recomendable 100%. Volveré a comprar sin duda.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door adriano.b
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2013

Mooi als uit afbeelding en pols nog meer Bello come da immagine e al polso ancora di più

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m.danilov
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2013

Vrolijke, zomer uur. Grote aantallen verzadigde kleuren van de zaak. Meteen de aandacht trekken. Веселые, летние часы. Крупные цифры, насыщенные цвета корпуса. Сразу обращают на себя внимание.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door michelegiammusso
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2013

Uitstekend. levertijd 30 dagen of zo. Original. modieus. eccezionale. tempo di consegna 30 gg circa. originale . alla moda.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door barochoc
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2012

Zodra ik dit zag, dacht ik gewoon "Lego Watch" dat ik het erg leuk vond. Gewoon omdat het er leuk uitzag. Ik kan me voorstellen dat kinderen dit ook leuk zouden vinden. De kwaliteit is fantastisch. Ik verwachtte redelijk op OK plastic met shabby randen enz. Nee, hier niet het geval. Hiermee haal je gemakkelijk 2530 euro op in winkels in winkels. Het heeft een alarm & stopwatch met een achtergrondverlichting. Wat wil je nog meer? Het past perfect bij mijn pols en ik heb kleine polsen, dus dit zou waarschijnlijk geschikt zijn voor vrouwen of mannen met kleine polsen zoals ik. Nogmaals, kinderen zullen er dol op zijn. Think Swatch meets Lego: D As soon as I seen this I just thought "Lego Watch"

I really liked it. Just because it looked fun. Id imagine kids would love this too.

The quality is fantastic. I expected reasonable to OK plastic with shabby edges etc. No, not the case here. This would easily fetch €2530 in any high street stores.

It has an alarm & stopwatch with a backlight too. What more do you want?

It fits my wrist perfectly & Ive small wrists so this would probably suit women or men with small wrists like me. Again, kids will love it.

Think Swatch meets Lego :D

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Modieus horloge Horloge Hout Digitaal horloge Digitaal Alarm Kalender Chronograaf LCD Plastic Band Snoep Cool Meerkleurig
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 SKMEI Kinderen Modieus horloge Digitaal horloge Kwarts Digitaal Kalender LCD Rubber Band Cartoon Blauw Rood Grijs Geel
1% koopUSD $ 9.19
 Dames Kinderen Sporthorloge Modieus horloge Unieke creatieve horloge Vrijetijdshorloge Chinees Kwarts Waterbestendig Leer PU Band Amulet
1% koopUSD $ 8.99
 Kinderen Sporthorloge Modieus horloge Digitaal horloge Digitaal Alarm Kalender Chronograaf LCD Rubber Band Zwart Rood Orange Groen Roze
1% koopUSD $ 6.89
 Kinderen Modieus horloge Armbandhorloge Digitaal LED PU Band Roze Paars
1% koopUSD $ 6.89
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Cartoon Zwart Wit Rood
1% koopUSD $ 6.89
 Dames Modieus horloge Vrijetijdshorloge Kwarts Leer Band Informeel Zwart Wit
1% koopUSD $ 5.99
 Kinderen Sporthorloge Polshorloge Modieus horloge Kwarts LCD Silicone Band Informeel Zwart Wit Roze
1% koopUSD $ 8.04
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Schedel Zwart Wit Roze
1% koopUSD $ 7.99
 SKMEI Kinderen Modieus horloge Polshorloge Digitaal horloge Chinees Digitaal LED Kalender Silicone Band Cool Creatief Meerkleurig
1% koopUSD $ 6.99
 Dames Modieus horloge Vrijetijdshorloge Kwarts Leer Band Zwart Bruin
2% koopUSD $ 4.59
 Dames Modieus horloge Kwarts Chronograaf PU Band Zwart Wit Blauw Rood Groen Roze Meerkleurig
2% koopUSD $ 6.89
 Heren Modieus horloge Kwarts Chronograaf PU Band Glitter Zwart Wit Bruin Roze Beige
2% koopUSD $ 5.99
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Cartoon Zwart Blauw Rood Orange Groen Geel
3% koopUSD $ 5.99
 Dames Modieus horloge Vrijetijdshorloge Kwarts Leer Band Zwart Wit Blauw Rood Bruin
3% koopUSD $ 5.99
 Dames Modieus horloge Armbandhorloge Kwarts Strass PU Band Bloem Glitter Informeel Elegant Zwart Wit Blauw Rood Bruin Roze Paars roze
3% koopUSD $ 5.99
 Dames Modieus horloge Chinees Kwarts Roestvrij staal Band Informeel Cool Zilver
4% koopUSD $ 5.99
 Dames Modieus horloge Kwarts Leer Band Vintage Zwart Wit Blauw Rood Bruin Groen Roze Geel
4% koopUSD $ 3.99
 Heren Dames Voor Stel Modieus horloge Kwarts Hol Gegraveerd PU Band Zwart Bruin
4% koopUSD $ 9.19
 Dames Armbandhorloge Modieus horloge Japans Kwarts Koper Band Luxe Glitter Elegant Zilver
5% koopUSD $ 17.24
 SKMEI Kinderen Sporthorloge Modieus horloge Kwarts Alarm Kalender Chronograaf Waterbestendig LED s Nachts oplichtend Dubbele tijdzones
5% koopUSD $ 14.94
 Dames Modieus horloge Dress horloge Armbandhorloge Gesimuleerd Diamant Horloge Kwarts Strass imitatie Diamond Roestvrij staal Band Bangle
5% koopUSD $ 8.04
 Dames Modieus horloge Polshorloge Kwarts Band Zwart
6% koopUSD $ 5.99
 Dames Modieus horloge Horloge Hout Digitaal horloge Digitaal Alarm Kalender Chronograaf LCD Plastic Band Snoep Cool Meerkleurig
6% koopUSD $ 9.99
 Kinderen Sporthorloge Digitaal LED Kalender Sporthorloge Silicone Band Zwart Blauw Rood Paars
6% koopUSD $ 11.39
 Dames Modieus horloge Kwarts Leer Band Zwart Wit Blauw Rood Roze
1% koopUSD $ 9.19
 Dames Modieus horloge Armbandhorloge Kwarts PU Band Bohemien Uil Zwart Blauw Rood Orange Bruin Groen
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Dress horloge Modieus horloge Polshorloge Chinees Kwarts PU Band Bedeltjes Vrijetijdsschoenen Elegante horloges Zwart Wit Rood Bruin
1% koopUSD $ 10.99
 Dames Modieus horloge Polshorloge Kwarts Hol Gegraveerd / PU Band Vrijetijdsschoenen Zwart Wit Blauw Rood RozeWit Zwart Donkerblauw Rood
1% koopUSD $ 7.99
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Vintage Bohemien Zwart Wit Blauw Rood Orange Bruin Groen
1% koopUSD $ 9.19
 Dames Modieus horloge Kwarts PU Band Zwart Wit Blauw Rood Orange Bruin Groen Roze Paars Geel Kaki roze
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts imitatie Diamond Band Glitter Zwart Wit Roze
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Armbandhorloge Chinees Kwarts Band Parels Wit Rood Roze Marineblauw
1% koopUSD $ 3.99
ATest