English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (95 reviews)
Schrijf een review
  • Door V
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2017

Het product kwam snel genoeg. Alles zoals in de beschrijving. Tevreden over het werk van de winkel. Ik zal blijven kopen. Товар прийшов достатньо швидко. Все як і в описі. Задоволений роботою магазину. Буду купляти й надалі.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annick
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2017

hij en te mooi en ik ben dol op en ik raad iedereen aan il et trop beaux et j adores et je recommande a tous monde

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jth
  • May 13, 2016

lol .... ik hou van dit: en ben een van fans.3 .. lol....i love this: and am one of fans.3..

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rose180776
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2016

dus hetzelfde, opnieuw heb ik een aantal coole muurstickers ontvangen die ik graag een plek wil geven om op te hangen ....: - Hoop niet dat mijn familie en vrienden moe zijn van het krijgen van stickers omdat ik nog niet klaar ben met het vinden nieuw en koop ze ...: - so they same, again I have received some cool wall stickers which I will be delighted to find a place to put up .... :-
Dont hope my family and friends are tired of getting stickers because Im not finished finding new and buy them ... :-

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mj.lanthier
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2016

Object ontvangen identiek aan de afbeelding. Stickers zijn opgevouwen voor bezorging die gekrast hebben waar kreukels zijn. Een beetje kleur is verwijderd. Objet reçus identique à limage. Les autocollants ont été pliés pour la livraison se qui a égratigné là où il y a le plis. Un peu de couleur sest enlevé.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fubifo_7_
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 26, 2017

Bijna goede, enigszins krom gesneden sneden, dus het is niet hetzelfde Casi es bueno, ligeramente chuecos los cortes, por lo que no resulta igual

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hififreak
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2017

Leuke sticker voor de toiletdeur. Helemaal voor noodgevallen. Leuke sticker voor de toiletdeur. Helemaal voor noodgevallen.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wesna01
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2016

Gaaf! Hartstikke leuk, plakt goed, supertevreden Gaaf! Hartstikke leuk, plakt goed, supertevreden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ricky
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2016

Onwijs leuke stickers zeker een aanrader Onwijs leuke stickers zeker een aanrader

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door winterman
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2015

Een beeltenis die je niet vaak ziet in het openbaar daarom zijn deze man en vrouw leuk op 1 of 2 toiletten.
Omdat ze van vinyl zijn is het makkelijk schoon houden.
Natuurlijk zijn ze ook leuk om weg te geven aan iemand die net verhuisd is naar X kamer woning waar je door de vele deuren bijna niet kan kiezen welke je nodig hebt.
Heb er op verzoek nog meer besteld voor vrienden.
Een beeltenis die je niet vaak ziet in het openbaar daarom zijn deze man en vrouw leuk op 1 of 2 toiletten.
Omdat ze van vinyl zijn is het makkelijk schoon houden.
Natuurlijk zijn ze ook leuk om weg te geven aan iemand die net verhuisd is naar X kamer woning waar je door de vele deuren bijna niet kan kiezen welke je nodig hebt.
Heb er op verzoek nog meer besteld voor vrienden.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Badversiering Toilet / Bad / Douche / Geneeskunde Kasten Kunststof Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Cartoon / Geschenk
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 2.69
 Tandenborstelhouders Toilet / Douche Kunststof Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Voor tijdens de reis / Geschenk
1% koopUSD $ 1.79
 Badkamergadget / Spiegelgepolijst Hedendaags
1% koopUSD $ 0.89
 curtoon multifunctionele tandpasta knijper-willekeurige kleur
1% koopUSD $ 0.89
 Afvoer Badkamergadget / Spiegelgepolijst Hedendaags
1% koopUSD $ 1.79
 Badkamergadget ABS A-klasse
1% koopUSD $ 0.89
 Toebehoren Kit Cartoon Anderen Vrijstaand
1% koopUSD $ 1.79
 Ontplopper Bad / Douche Siliconen Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Opslag
1% koopUSD $ 2.69
 Badversiering Toilet / Bad / Douche / Geneeskunde Kasten Kunststof Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Cartoon / Geschenk
1% koopUSD $ 3.59
 Toiletborstel Toilet Kunststof Milieuvriendelijk
1% koopUSD $ 3.59
 Douchekapje
2% koopUSD $ 1.79
 Badkamergadget Hedendaagse Hars Spiegelgepolijst
2% koopUSD $ 0.89
 magic pluisjes stof borstel haren van huisdieren remover kleding doek stomerij (willekeurige kleur)
2% koopUSD $ 3.59
 douchekappen / specificatie eigentijdse (willekeurige kleur)
3% koopUSD $ 0.89
 Douchekapje
3% koopUSD $ 1.79
 Badkamergadget
3% koopUSD $ 0.89
 Hedendaagse Handdouche Chroom Kenmerk-LED , Douchekop
4% koopUSD $ 9.89
 Douchekapje
4% koopUSD $ 1.79
 Douchekapje
4% koopUSD $ 1.79
 Zeepbakje Toilet Kunststof Milieuvriendelijk
5% koopUSD $ 4.49
 Tandenborstelbeker Toilet / Bad / Douche Kunststof Multifunctioneel / Voor tijdens de reis / Opslag
5% koopUSD $ 3.59
 tandpasta extruderen apparaat (2-delig)
5% koopUSD $ 3.59
 Toiletrolhouder Hedendaagse
6% koopUSD $ 17.09
 super grip zuigkracht veiligheid cup bad bad badkamer douche bad grip handgreep handvat
6% koopUSD $ 10.79
 1pcs sterke vacuum zuignap sucker muur haken hanger voor keuken badkamer (willekeurige kleur)
6% koopUSD $ 1.79
 Badversiering Toilet / Bad / Douche / Geneeskunde Kasten Kunststof Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Cartoon / Geschenk
1% koopUSD $ 2.69
 Douchekapje / Specificatie EVA /Hedendaags
1% koopUSD $ 1.79
 Badversiering Toilet / Bad / Douche Kunststof Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Geschenk
1% koopUSD $ 3.59
 Zeepbakje Douche Kunststof Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Voor tijdens de reis
1% koopUSD $ 4.49
 vakantie geschenken bloem geur mini uil vorm zeep (willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 3.59
 Badkamergadget
1% koopUSD $ 5.39
 Hoge kwaliteit Keuken / Woonkamer / Badkamer Reiniger Uitrusting,Kunststof
1% koopUSD $ 2.69
 Badkamergadget Silicium Rubber Spiegelgepolijst Oppervlak Gemonteerd
1% koopUSD $ 2.69
ATest