English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (96 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  V
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 23, 2017

Het product kwam snel genoeg. Alles zoals in de beschrijving. Tevreden over het werk van de winkel. Ik zal blijven kopen. Товар прийшов достатньо швидко. Все як і в описі. Задоволений роботою магазину. Буду купляти й надалі.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 20, 2017

hij en te mooi en ik ben dol op en ik raad iedereen aan il et trop beaux et j adores et je recommande a tous monde

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2016

lol .... ik hou van dit: en ben een van fans.3 .. lol....i love this: and am one of fans.3..

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 14, 2016

dus hetzelfde, opnieuw heb ik een aantal coole muurstickers ontvangen die ik graag een plek wil geven om op te hangen ....: - Hoop niet dat mijn familie en vrienden moe zijn van het krijgen van stickers omdat ik nog niet klaar ben met het vinden nieuw en koop ze ...: - so they same, again I have received some cool wall stickers which I will be delighted to find a place to put up .... :-
Dont hope my family and friends are tired of getting stickers because Im not finished finding new and buy them ... :-

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 09, 2016

Object ontvangen identiek aan de afbeelding. Stickers zijn opgevouwen voor bezorging die gekrast hebben waar kreukels zijn. Een beetje kleur is verwijderd. Objet reçus identique à limage. Les autocollants ont été pliés pour la livraison se qui a égratigné là où il y a le plis. Un peu de couleur sest enlevé.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 26, 2017

Bijna goede, enigszins krom gesneden sneden, dus het is niet hetzelfde Casi es bueno, ligeramente chuecos los cortes, por lo que no resulta igual

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2017

Leuke sticker voor de toiletdeur. Helemaal voor noodgevallen. Leuke sticker voor de toiletdeur. Helemaal voor noodgevallen.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 31, 2016

Gaaf! Hartstikke leuk, plakt goed, supertevreden Gaaf! Hartstikke leuk, plakt goed, supertevreden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 15, 2016

Onwijs leuke stickers zeker een aanrader Onwijs leuke stickers zeker een aanrader

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 26, 2015

Een beeltenis die je niet vaak ziet in het openbaar daarom zijn deze man en vrouw leuk op 1 of 2 toiletten.
Omdat ze van vinyl zijn is het makkelijk schoon houden.
Natuurlijk zijn ze ook leuk om weg te geven aan iemand die net verhuisd is naar X kamer woning waar je door de vele deuren bijna niet kan kiezen welke je nodig hebt.
Heb er op verzoek nog meer besteld voor vrienden.
Een beeltenis die je niet vaak ziet in het openbaar daarom zijn deze man en vrouw leuk op 1 of 2 toiletten.
Omdat ze van vinyl zijn is het makkelijk schoon houden.
Natuurlijk zijn ze ook leuk om weg te geven aan iemand die net verhuisd is naar X kamer woning waar je door de vele deuren bijna niet kan kiezen welke je nodig hebt.
Heb er op verzoek nog meer besteld voor vrienden.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Badversiering Toilet / Bad / Douche / Geneeskunde Kasten Kunststof Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Cartoon / Geschenk
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.99
 Modern / Hedendaags Roestvast staal Rond Nieuwigheid Binnen / Buiten,AA
1% koopUSD $ 12.99
 Toiletrolhouder Hedendaagse Roestvast staal 1 stuks - Hotel bad
1% koopUSD $ 13.69
 Mensen Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
1% koopUSD $ 0.99
 Modern Badmatten mikrokuituliina Effen Rechthoekig
1% koopUSD $ 8.99
 Rood / Zwart / Goud / Zilver-Kerstmis / Halloween / Noviteit / Cartoon-Plastic-Muursticker-
1% koopUSD $ 6.99
 Badkamergadget Milieuvriendelijk Creatief Normale tekstiili Muovi 1 stuks - Spiegel Sponzen & wassers
1% koopUSD $ 3.99
 Badkamergadget Vouwbaar Modern / Hedendaags tekstiili 1 stuks - Lichaamsverzorging Andere badkameraccessoires
1% koopUSD $ 4.99
 Badversiering Toilet / Bad / Douche Kunststof Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Geschenk
1% koopUSD $ 0.99
 Keukengereedschap Kunststoffen Multifunctioneel / Milieuvriendelijk Noviteit 1pc
1% koopUSD $ 2.99
 Mensen Stilleven Vormen Woorden en Citaten Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Toiletstickers, PVC Huisdecoratie Muursticker Toilet
2% koopUSD $ 0.99
 Toiletborstel Toilet Kunststof Milieuvriendelijk
2% koopUSD $ 1.99
 Other Other Boetiek 1pc - Reiniging doucheaccessoires
2% koopUSD $ 1.99
 Cleaning Tools Boetiek Kunststoffen 1pc - Lichaamsverzorging doucheaccessoires
3% koopUSD $ 3.99
 Badkamerplank Hedendaagse Aluminium 1 stuks - Hotel bad
3% koopUSD $ 4.99
 Dieren Muurstickers 3D Muurstickers Toiletstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Toilet
3% koopUSD $ 1.99
 Vormen Muurstickers Lichtgevende Muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
4% koopUSD $ 1.99
 Badkamergadget Creatief Cartoon Muovi 1 stuks - Badkamer bad organisatie Muurbevestigd
4% koopUSD $ 1.99
 Dieren Mode Vrije tijd Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers Lichtknop Stickers, Papier Huisdecoratie Muursticker
4% koopUSD $ 0.99
 Badkamergadget / Spiegelgepolijst Hedendaags
5% koopUSD $ 0.99
 Cartoon Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand Toilet
5% koopUSD $ 0.99
 Mode Cartoon Woorden en Citaten Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand Glas /
5% koopUSD $ 2.99
 Spiegels Muurstickers Spiegel muurstickers Decoratieve Muurstickers Huisdecoratie Muursticker Wand
6% koopUSD $ 3.99
 Badversiering Toilet / Bad / Douche / Geneeskunde Kasten Kunststof Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Cartoon / Geschenk
6% koopUSD $ 1.99
 Decoratieve Muurstickers - Spiegel muurstickers Spiegels Woonkamer Slaapkamer Badkamer Keuken Eetkamer Studeerkamer / Kantoor
6% koopUSD $ 2.99
 Stickers Toilet / Bad / Douche / Geneeskunde Kasten Kunststof Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Cartoon / Geschenk
1% koopUSD $ 1.99
 Dieren Feest Vrije tijd Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers Lichtknop Stickers, PVC Huisdecoratie Muursticker
1% koopUSD $ 0.99
 Zeeppompje Hedendaagse Roestvast staal 1 stuks - Hotel bad
1% koopUSD $ 17.69
 Digitaal Hout Wekker,LED
1% koopUSD $ 17.19
 Comfortabel 2 stuks Shams (alleen 1pc sham voor Twin of Single), Katoen/Polyester Katoen/Polyester 230TC Nieuwigheid
1% koopUSD $ 10.79
 Cleaning Tools Hoge kwaliteit Modern Kumi 1pc - Lichaamsverzorging Andere badkameraccessoires
1% koopUSD $ 1.99
 Uittrekbaar Veiligheid met Reinigingsborstel Noviteit Nat / Droogscheren Creatief Kunststoffen Synthetisch Lichaamsverzorging Andere
1% koopUSD $ 5.99
 karpetten Modern Coral Velve, Rechthoekig Superieure kwaliteit Tapijt
1% koopUSD $ 8.99
BTest