English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (9 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Jul 20, 2012

Goed klein ding om je te helpen je spijker interessanter en mooier te maken, met mooie interessante en leuke ontwerpen. 4/5 is omdat sommige patronen alleen voor zeer lange nagels zijn. Vergeet niet om beschermende folie te verwijderen! Good little thing to help you make your nail more interesting & beautiful, with pretty interesting and nice designs.
4/5 is because some of patterns are only for very long nails.
Just dont forget to remove protective foil!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 24, 2012

Uitstekende kwaliteit, perfect werken, perfecte levering. Calidad excelente, funcionan perfectamente, entrega perfecta.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 24, 2012

Uitstekende kwaliteit, perfect werken, perfecte levering. Calidad excelente, funcionan perfectamente, entrega perfecta.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 17, 2012

Hartelijk dank. N duala dat het dus klasse is, snel en gemakkelijk is het mogelijk om de vingernagels of nagels te transformeren. Ik raad iedereen aan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Огромное спасибо. Н дуала что так класно, быстро и легко можно преобразить свои ногти. Всем рекомендую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 29, 2012

ptin site is te goed c arde !!!!!!!!!!!!! ptin se site il es trop bien c arde !!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 25, 2012

mijn vrouw zal het geweldig vinden !! Wanneer we aankomen, hebben we nog niet ontvangen minha esposa vai adorar!!
quando chegar
ainda não recebemos

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 23, 2012

Perfect, MiniInthebox 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Parfait, MiniInthebox 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 17, 2012

ze werken perfect, je hebt hele mooie nagels funcionan a la perfeccion, se quedas unas uñas muy bonitas

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 15, 2012

Ik heb het gekocht om cadeau te geven, voor mijn vrouw, ik hoop dat ze het leuk vindt !!! comprei para dar de presente , para minha esposa , espero que ela goste!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest