English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (61 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 12, 2014

Mijn product is precies 44 dagen (1 maand en 2 weken) aangekomen. Ik vond het geweldig! Het is identiek aan dat gevonden in parfumerieën en email, maar met de prijs 2 keer lager! Het bord is geweldig en de ontwerpen zijn prachtig, hoewel ik nog steeds niet de praktijk heb om het te stempelen, rs. Ik heb de site al meer dan 1 jaar gekocht en ik heb nog nooit problemen gehad. 100% tevreden :) Meu produto chegou em exatos 44 dias (1 mês e 2 semanas). Eu adorei! É idêntico ao que se encontra nas perfumarias e esmalterias, mas com o preço 2 vezes menor! A placa é ótima e os desenhos são lindos, apesar de eu ainda não ter pego a prática para carimbar, rs. Já compro no site há mais de 1 ano e nunca tive problemas. 100% satisfeita :)

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 20, 2013

Ik hou ervan dat het zon leuk patroon heeft !!!!!!!!!! Elsker at den har sådan et fint mønster!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2014

Leuke stempels. Heb alles van de Mserie. Werkt goed en zijn leuke designs. In zeer goede staat ontvangen. Leuke stempels. Heb alles van de Mserie. Werkt goed en zijn leuke designs. In zeer goede staat ontvangen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  info
  • Geverifieerde Kope
  • Jul 28, 2014

goed ontvangen, moet het nog gaan gebruiken goed ontvangen, moet het nog gaan gebruiken

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 22, 2017

ok leverde goede kwaliteit aan te bevelen ok entregue boa qualidade recomendo

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 23, 2015

Het is perfect aangekomen. Ik zal opnieuw kopen ha llegado perfecto. volveré a comprar

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  nany
  • Geverifieerde Kope
  • Jul 31, 2015

OK . ok .

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2015

Uitstekend, ik raad ze aan Excelente

























































































se los recomiendo

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 02, 2015

Zeer bevredigend. Jadors. De prijs is echt heel betaalbaar Tres satisfaisant. Jadors. Le prix est vraiment très abordable

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 20, 2014

Artikel volgens mijn verwachtingen. Article conforme à mes attentes.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest